Altuğ eline sağlık kardesim fotolar için güzel cekmişsin
Birşey değil geliyo 10 tane daha varmış =)
crazydream iyi çalışmışsın, bütün katılımcıları ve motorları yakalamışsım, aferin,
memet abinin omuz korumalı motosiklet ceketi bilem çıkmış
bu kadar hızlı yüklediğin içinde teşekkür ederim.
May The Force Be With You
Maksat paylaşmak herkes eğlenirken birininde bu işi yapması lazımdı beğendiğine (ze) sevindim
CrazyDream OBJEKTİFİNE EMEĞİNE SAĞLIK
azcık geç kaldım yaw gelmekde
seni kaçırdık fotolanamadık bee
ama NİLÜŞ dostumu gördüm yaw fotolarda
bensiz karışmış aranıza
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Valla ben çıktığımda 10:30 du yanılmıyorsam daha sonra gelen arkadaşlar için özür dilerim
oğuz abim ve CrazyDream kardeşim süper çıkmış fotolar ellerinize sağlık herşey için teşekürler allah bu dostluğumuzu bozmasın rahmi dedem cengiz abim ve alper abi sercan kardeşim . gelmediniz işinizden dolayı. sizleride çok seviyoruz keşke yanımızda olsaydınız beraber yörödük biz bu yolarda beraber ıslandık kuş adasın da tek bölönmez aile mt izmir .saygılar .
mazeretleri dinleyelim bakalım cezasızmı cezalımı onaylanacak mazaretler,
ama ne olursa olsun be cesi görnüller bir olsun gerisi kolay.
toplantılar dışında bizim diğer illerden en büyük farkımız olan hava sıcaklığıyla ters orantılı hararetlenen bünyelerimiz nedeni ile nasıl olsa havalar soğumaya başlayınca yine daha seri aktiviteler ile yine gezmekten sıkılacağız, ama arada bir de nostalji yapmak için tozumuzu atalım bu aylarda
May The Force Be With You
çok güzel ve yüksek katılımlı toplantı için öncelikle kumita45'e,resimleri çeken ve yükleyenlere,resimlerde poz verenlere,gelemeyen ama gönlü bizle olanlara teşekkür ediyorum
elinize sağlık arkadaşlaar, çok şey kaçımışım 2 haftadır goremediğim doslarımda gelmişler ahh ahh
Hepinizi çok seviyorum... iyiki varsınız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Bendede bayagı foto var ama bilgisayara baglama kablosunu bulamıyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Sayfanın Ortasında birini tıkınırken yakaladım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
cengizim yaşlılık deme sakın dahagençsin maşallah seni seviyoruz
Öncelikle CrazyDream ellerine, emeklerine sağlık, objektifin zeval görmesin
Herkes ile tanıştığıma pek bir memnun oldum efem.Sohbetlerimize devam etmek ve buluşmak üzere
Motordaşım, Mehmet abim güzel sohbetiniz ve çiçek için teşekkürler ama çakma- pardon - yapma çiçek çıktı bu yahu Üstelik yemek de yoktu Wallace demişti "aç gel Mehmet abi yemek getirecek" demişti
Heheh canım benim görürsün tabii, benim nerden çıkacağım belli olmaz Peki sen nerede kaldın gurban??? Hıdır'ım özellikle roozziiiiii rooozziiii diye sayıkladı durdu bütün gece
herkese teşekkürler
ciddi kalabalıktık güzeldi walla
ah ne yaparsın açlık başa bela
hele ki hınzır bir de şipşak fotocu olunca toplantıda böyle oldu işte
yalnız ilginçtir murat değil de ben tıkınmadayken yakalandım kader işte
yaw arkadaş gitti karizma felan kalmadı vardıysa da ....
ALLAH kimseyi açlıkla terbiye etmesin derim susarım aga...
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
Geldim Başınıza Her Türlü yakalarım artık
Katılım muhteşem sohbetleriniz de bir o kadar mükemmel....Fotolar süper.Anlatıyor ortamın güzelliğini..Bebeğe gelince,kaptığı mikroptan doktorun verdiği ilaçlarla kurtulacak.Ateşi düştü.Sağlığı düne göre biraz daha iyi.Destek vereceğinize eminim.İyi ki varsınız.Çooook teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)