aykut arayı fazla açtık ben öyle jeofizik mühendisleri gecesi yemeği toplantısı falan anlamammm....
Cengüz abiye cezanın en tatlısı kesilmiş abi tengai'deki problem halloduysa sende gelde şu afyon macerasını topic'den izledik birde senin dilinden dinleyelim...
bakmaya gerek yok ben anladım abi sen gelmezsen alper abinin elinden kim kurtaracak fıstıklarııı....
sercanım sen nerelerdesin sınavlara girmek bahanesine öle ateş almaya gelip kaçtın kuşadasınamı bodrumamı bilmiyorum artık kendine dikkat ettt....
aman tanrım karsdan daha uzağı varmı yawwww...naptın sen yurttaşşş....sende dkkat et kendineee.....hayırlı yolculuklarr bitmez karsın yollarııı....valla uyur uyur kalkarsın hala yoldasın hala yoldasın.....
aksilik çıkmaz zaten bizde sen geçen hafta gelemedin diye toplantıyı tekrarlayalım dedikkk....
mustafa abi bundan sonra benim sırtım yere gelmez, geçen gün iş yerinde arabadan indim anahtarı çantaya atayım derken yere atmışım askerin biri piyade eğitiminde sürünürken hasbelkader otların arasında benim anahtarı buluyor, ben daha anahtarı kaybettiğimi öğrenmeden anahtar elime geldiii.....
sen naptın öle tuncerim yawww faturayı bana kesmişsin valla sen geldinmi ben toplantılara uğramammmm.....önce yağlayıp fırçalamış parlatmışsın sonrada bir kaşık bal çalmışsın valla ağzımızaaa.... öpüyorum seni bir takım kulak tıkacı al kimseyi duyma askerliğini yani sadece işini (ne eksiğini ne fazlasını) yap hayırlısıyla gelll....sayılı gün gelir geçerrr.....
iyi işte aykutum ikide dansöz ayarlarız tuncerimin yanına göbecikleri ata ata şafak sayar....
sen kalabalık diyorsan le olur özgeciğim görüşürüzz....
kıvırıyon gibime geldi tuncer amaaa hadi sen yabancı değilsin....bizdensinnn...
macit'e koptum cüneyt aman diyeyim uçarak gelme tekerin düz bassın...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
bendede ehliyet yok ya otobüs yada dolmuşla döüncem bende
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
sevgili izmirli arkadaslar eger toplantınızı yarın aksam yapmıs olsaydınız istanbuldan cayınızı içmeye gelırdık İki motor olarak ama kısmet ..
cumaya ıstanbula donmek zorundayız.Bugun vasco dan izmirin tarifini aldım gerci sagolsun...
İstanbuldan gelip izmirden motor alacagız.Herkes gider mersine biz gider tersine
Umarım yarın izmir sokaklarında karsılasırız.34 plakalı burgman veya 1200 gs gorurusenız cevirin hemen
sevgiler saygılar...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
İYİ AKŞAMLAR makina getirin arkadaşlare bol bol foto çekelim cengiz abiye ulaşan oldumu yoksa cuma akşamı evinemi gitsek ne dersiniz.hepiniz degerlisiniz ama cengiz abi ayrı bir deger bir büyüğümüz.ilk sizlere katıldıgımda kendime yakın olarak cengiz abi ve cesur,u gördüm daha sonra sizleri tanıdıkça hepinizin işlenmiş ve işlenmemiş elmas gibisiniz
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
kumita45, APV41+
yakaladım vallahaaa....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
eh davut yakalandık sonunda desene KAÇAK mıyız biz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Uzuuuuuun bir aradan sonra bende geliyoruuuum......Görüşmek üzere.........
eh sonunda seni görebildik ne ala abi ya valla sana bir ceza mı kessek ne yapsak yoksa seni cuma günü bir ıslatsakmı kordonun serin sularında.ah be abimm yaa.HOŞ GELDİN
kardeşim keşke sende olsaydın senin ışığın yeterdi bee.fazla arayı uzatma
KUMİTA 45= Kardeşim topiğin hayırlı olsun.bencede senin sevenin çok onun içindirki bayagı kalabalıkolacak toplantı istersen bunu BRAZİLYA usulu kutlayabiliriz. ne dersin yada ne demezsin.......
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
bu Cuma akşamı sizlerle olacağız bir aksilik hayır demezse tabi
Bu hafta herkesin oarad olmasını bekliyorum! en kalabalık akşamlardan biri olur inşallah
[QUOTE=kumita45;1115491]Merhaba arkadaşlar...
10 ayı geçen üyelik sürem sonucunda bir toplantı başlığı açmak banada nasip oldu...
Topic'in hayırlı olsun kardeş inşallah daha niceleri nasip olur......
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
kumita45 TOPAĞIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN
üsküdara gitmeye niyetlendim bakalım bende
çaymı içerim kumrumu yerim karar veremedim yaw
yoksa ikisinidemi imha etmeli yaw
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
davut kardeşim topiyin hayırlı olsun nice topiklere sen topik açarsında ben gelmezmiyim en erken ben gelcem . ayrıca oğuz abicim iyi niyetin den dolayı teşekür ederim mert ve delikanlı adama biz her zaman yakın ve dost oluruz ne mutlu banaki sizin gibi güzel dostlar tanımışım saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)