KASKLARIN ARKASINA YAZALIM....
Reklamlar
-
Tişortle ilgili bi başlıkta da yazdığım bi konu var.
Malum motosiklet.net stickerı var. Şu yukarıda soldaki logo dan.
Ancak kask arkasına yapıştırmak için biraz büyük, üstelik siyah beyaz.
Birçoğumuzun kaskı siyah ya da dikkat çekmeyen renklerde, oysa gece farkedilmek için bize lazım olan, öyle siyah değil de, fosforlusundan...
Şöyle kaskın arkasına falan yapışınca, hem gece hem gündüz parlasın...
Böyle bişey organize edebilirsek çok iyi olur.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
haklısın arkadaşım bunuyapmalıyız bence çok yararlıolur.enkısa zamanda ben yapıcam dorusu guzel fikir.
-
E tamam o zaman stella satın alma ayagını halledicek gibi görünüyor. Bizde isimleri (yazıları)toplarız. Tabi bi standart getirmekte fayda var. kaskın üstüne de destan yazmaya gerek yok
-
Arkadaşların dediği gibi kaskınızda yazıyor diye size o kanı vermezler, mutlaka test yaparlar 1 dakkayı geçmez zaten, gerçi 1 dakka hayati önem taşır ama dediğim gibi test şart!
Asıl önemli olan bi yerde okumuştum, ciddi bir kaza yaptıktan sonra başkalarının kaskınızı cıkarmaya calisirken sizi sakat bırakabilicekleri incilmiş bi kemiğinizi kaskınızı cıkarırken kırabilirler, bunun gibi bi çok örnek olabilir.Hatta bi rivayete göre kafasını vuran adam kaskı catlatıp kafatası kemiğini kırıyor fakat kask kafatasının dağılmasını engelliyor, adam kaskı cıkarınca kafatası dayanacağı bi yer olmadığı için dağılıyor.Çok düşük bi ihtimal ama neden olasın?
Başka şekillerdede olabilir incilmiş boynunuzu kırabilirler çıkarırken, o yüzden kaskınıza DOKTOR GELMEDEN ÇIKARMAYIN yazın.Bi yerde okumustum ama hatırlamıyorum o yuzden alıntı yerini yazamıyıcam.
Allah kimseye kaza bela vermesin(amin)
[B]- Akil ile hiz ayni orantida olamaz. Biri yuksekse, biri mutlaka dusuktur. -[/B]
-
arkadaşlar yapalım şu sticker işini önerileri olan varsa buraya ekleyebilirse çok güzel olur...standart birşeylerin olması bence çok daha hoş olur birlik ve beraberliği belirtir...
-
cok guzel bır fıkır abılerım bende bunu en yakın zaman da yaptırmaya calısacagım
-
bu eski bir topik ve bu başlığı açtığım tarihlerde bu işi kısa zamanda organize ederek gurubumuzdaki kişilerin nicklerini çıkartma şeklinde yaptırıp kan guruplarıyla beraber kasklarımızın arkasına yapıştırdık benim ilk günkü gibi hala duruyor ayrıca sitemizin çıkartmasını da yapıştırdık gurubumuza sonradan dahil olan arkadaşların sayısı bi hayli çoğaldı ve nicki kaskında olmayanlara yaptırıp kasklarına yapıştırmalarını daha 2-3 gün evel konuşmuştuk bu topiğin yeniden canlanması iyi olmuş kolay bir şekilde herkes bu olayı organize edebilir......
-
Arkadaşlar ben biyer buldum. Gerçi akşama toplantıda konuşuruz ama yinede burdan duyurayım. Yazı yazdırmak isteyenler bize (bana veya EgeKnn'a ulaşsın) sanırım ulaşımı postayla hallederiz. İstenilen özel şeylerde yapılır.Sayı bi çıksın ortaya fiyat belirlenir. Zaten komik bişey olur. Önce izmirlilere sonra herkeze duyrulur
-
Selam Iyi Fikir Ya Tanimak Isterim Dostlarimi. Ben Yazdim Ve Simdiden Motorlularin Kasklarina Bakiyorum Ama Daha Tanidik Yok
-
yakında karşılaşırız aytaç kardeşim yakındır.... sevgilerrr
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler