Biscuit, hem daha kolay olur hemde daha kolay. sol gogus uzerinde avatar da konabilir hemde
Biscuit, hem daha kolay olur hemde daha kolay. sol gogus uzerinde avatar da konabilir hemde
olalım anasını satiim kask iyidir bence yaz kış takıyoz nasılsa
baron985, kanka ben bi deneyeceğim bir ara buluşup bakarız sonra siteye koyarız organize olabilirzzz güsel olurr herkes faydalanır
bildiğim kadarı ile bu sitenin stickerleri olması lazım.ama herkeze nasıl ulaşırki?batucan adlı üyeden alıntı
ebrumec@hotmail.combaron985 adlı üyeden alıntı
kaldera, sitickerleri site yöneticisi erhan getiriyorrr ondan alabilirsin kaldera şu an yapılı baya var bir gezide dağıtılır katılırsan alabilirsin
arkadaşım gezileri bir denk getirebilsem sorun yok istanbulda kalamıyorumki hep yollardayım,yollardayım.Biscuit adlı üyeden alıntı
kaldera, evt bu geziyide kaçırdın biliyorummm neyse tutar inşallah başka zamana
stella, resim 1,10 mb olduğu için heralde fail etti. yahoo mailn falan yokmu ?
kaldera, valla bende çınarcık gezisinde almıştım erhandan. erhanı bul bi şekilde o sana temin eder
[quote="baron985"]stella, resim 1,10 mb olduğu için heralde fail etti. yahoo mailn falan yokmu ?
hayır yahoo yok msn den göndermeyi dene yarın olmadı başka bir formul buluruz
dostum eger makınanda fotoshop varsa boyutunu düsürebilirsin..baron985 adlı üyeden alıntı
size yaptığım ama sırrını çözemediğim birşeyi söyliyim mesela bu 1,10 mb lık resmi paint le açıyorum ve olduğu gibi hiç değişiklik yapmadan yeniden kaydediyorum. resmin kalitesinde hiç fark hissetmiyorsun ama boyutu şu an 240kb oldu mesela. nasıl oluyo bilmiyorum ama çok işe yarıyor. tekrardan atıyorum
resmin üzerinde sağ tıkla çıkan menüden düzenle yi seç resim direk paint in içine gider burda üst çubuktaki resim seçeneğini tıklayın ve uzat/eğ seçeneğini seçin (kısayolu Ctrl+W) çıkan kutuda % hesabıyla istediğiniz kadar büyütün veya küçültün en son save yapın (Ctrl+S) işte elinizde istediğiniz boyutta bir resim olacak
sakın zaten biz bunu biliyoduk demeyin bilmeyenlerin olduğu nu varsayın döverim valla
işin güzel yanı standart bir uygulama herhangi ek bir program gerekmeden oluyo
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Bence de uygundur arkadaslar. Nick, nick+kan grubu veya nick+kan grubu+motosiklet.net logosu hepsine uyarim.
beyler benim daha en üz çok iyi bir kaskım yok fakat ayın 21 inden sonra işallah olcak ama ben kaskı çok zor durumda kalmadıkça takmam notorcunun ölümü kask dan olsun geçen düştüm belimi yere vurdum başımda kask vardı fakat yere vurmak nasip olmadı işallah yeni kaskım la vururum ve asfalta daha iyi yapışarak daha iyi bir motorcu olurum hadi k.i.b şimdi bunlar elbetteki birer şakaydı lütfen kaskınızı takın
merak ettim bu bölümde anlatılanları yapanlar var mı yani kaska sticker yapıştırmayı düşünenler veya yapanlar biraz fikir olsun
konuyla alakası yok ama bu arkadaşın yaptığını bilmeyenler açısından söyleyeyimbaron985 adlı üyeden alıntı
24-bit eşlem türünden olan resimlerinizi paint te açın farklı kaydet diyin ve orda 24-bit eşlem yazan yerde JPEG i seçin resminizin boyutunun azaldığını görüceksiniz
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
arkadaşlar biz antalya grubu olarak bu işi geçen yaz yapmıştık.öncelikle motorize07.com ablemli tişört yaptırdık.daha sonra ise stikır dediğimiz yapıştırmalara www.motorize07.com yazdırdık ve motorize07 üyelerine verdik.site üyeleri olarak bunları kasklarımızın arkasına ve motorsikletlerin üzerine yapıştırdık.ve harika oldu.şimdi egeknn dediği gibi birbirimizi nerede olursak olalım bulabiliyoruz.kan grubu olayına gelince ben şahsen desteklemiyorum her ihtimale karşı.aslında motosiklet.net sitikırı olarakta yaptırsanız çok ii olabilir.maliyet olarak çok fazla bir şey tutmuyor.biz 1 ytl karşılığı bir adet yaptırmıştık.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)