[MT İZMİR] 30. Mayıs CUMA Atını Alan Üsküdar' a gelsin Buluşması.
Reklamlar
-
Arkadaşlar Bu cuma Alsancak Üsküdar Çaycısında toplanalım. Mekan birinci kordonda alsancak vapur iskelesinin karşısında. Açık havada bol bol sohbet, ve çay bizi bekliyor. Yan tarafta motosikletlerimizi park edecek yerde var.
Cuma görüşmek üzere.
Mekan: Alsancak üsküdar çaycısı
Saat:19:30 ve sonrası
Not: Tshirtleri getiriyorum ona göre gelin. Şapkalar daha gelmedi
Reklamlar
-
geliyimde motosiklete binmeye cesaret etsemmi diye düşünüyorum daha ehliyet yok malum =)
-
CrazyDream adlı üyeden alıntı
geliyimde motosiklete binmeye cesaret etsemmi diye düşünüyorum daha ehliyet yok malum =)
bence hiç o riske girme. toplantı çook merkezi yerde. ulaşım kolay
-
yaw miss gibi izmir dururken taa üsküdarda ne işimiz var canum
-
korkma kasko meteorolijden aldığımız bilgiye göre üsküdara giiider iken almıyakamış bir yağmur,
hem bu çakması, üsküdar görünmlü kordon, kız kulesi diye niyet edip alsancak iskelesine bakacan
May The Force Be With You
-
Super Moderator
karmacoma adlı üyeden alıntı
korkma kasko meteorolijden aldığımız bilgiye göre
üsküdara giiider iken almıyakamış bir yağmur,
hem bu çakması, üsküdar görünmlü kordon, kız kulesi diye niyet edip alsancak iskelesine bakacan
Kız kulesi görmüş adam belli oluyor.. Taklitlerinden sakınıp orijinaline gelin bari yola çıkmışken, bir çayımızı için..
İyi eğlenceler İzmir..
-
şu çinlere söyleyelimde bi kız kulesi yapsınlar bize nası olsa herşeyi yapıolar
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Kız kulesi görmüş adam belli oluyor..
Taklitlerinden sakınıp orijinaline gelin bari yola çıkmışken, bir çayımızı için..
İyi eğlenceler İzmir..
çaktırma olcan görmedim ben o gün kule falan ,
üsküdarda yol çalışmasından bariyermi paravanmı ne onlardan gördüm bol bol
sen hiç alsancak iskelesi görmemişsindir ama bence , biliyorum için gidiyor gelmek istiyorsun , bir gün damlayacaksın, ee sıra sende çünkü
-
selam arkadaşlar... cuma gününkü toplantıya ehliyet ve ruhsatlar yetşirse gelmek istiyorum.bu arada yer seçimi 10 numara teprikler
-
Super Moderator
-
-
durdurucaklarını sanmıyorum motor baba gibi duruyo neyse artık otobüsle gelirim =)
-
üsküdarda oturupta izmir kordon havası alınabılınecek baska bır yer var mı turkıyede....
ince bellı cayıda eklersek......
haypo derki..wonderfulllll
durdurucaklarını sanmıyorum motor baba gibi duruyo neyse artık otobüsle gelirim =)
alsancak gar kavsagında ve kıbrıs sehıtlerı gırısınde durdurabılırler..şehıtlerdekı o saatlerde taksılerle bogusuor olacak...kavsaktakıler ıse bornova sokagına kayacaklar....
-
maksat motoru göstermek size =) iyi kötü hakkında bilgi edinmek istiyorum
-
Super Moderator
karmacoma adlı üyeden alıntı
çaktırma olcan görmedim ben o gün kule falan
,
üsküdarda yol çalışmasından bariyermi paravanmı ne onlardan gördüm bol bol
sen hiç alsancak iskelesi görmemişsindir ama bence , biliyorum için gidiyor gelmek istiyorsun , bir gün damlayacaksın, ee sıra sende çünkü
Tamam ulu orta söyleme, çaktırma Ha kule ha bariyer aynı şey zaten, İstanbul'un kulesi bariyeri aynı diye bir söz vardı galiba(taşlı topraklı olan değil onu karıştırmayın)
Alsancak iskelesi görmek için de içim gidiyor ama.. 2-3 hafta öncesine kadar birçok İzmir'e gelebilme fırsatı vardı elimde; Tuncer'in orada olabileceği bir zamana saklamak istedim hakkımı.Önümüzdeki 20 gün imkansız, sonrasında yine bir sürpriz potansiyelim olabilir.
Kaskın-montun yoktu daha tehlikeye gerek yok bence...Toplu taşınarak katıl, hem motor daha bir gizemli kalsın..
-
Polislerin durdurmasını geç zaten durdurmazlar da, o saatte trafik vızır vızır gelir biri vurur birşey olur otomatikman ehliyetsizlikten sen suçlu olursun bu yönden riskli birader sen otobüsle gel boşver.
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
Sabır sabır temmuz a geldik sayılır
-
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
valla abi burda keyfim yerinde, 110 dönüm arazi de 9 dev havuz birine dalıp öbüründen cıkıyorum cocuk gibi butun gun
aksam uzeri spor, sauna masaj falan.. yogun bakımdayım
ama bulusma yeri üsküdar caycısı olunca insanın canı cekiyor, gittardando da gelecek mi?
orda olacak gibiyim
kanka gel burada beraber dalalım. özledim be seni muzur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler