kesınlıkledostum ılgılenırsen ntv de nba macı baskıcak,ha bu arada ben senı gordum sankı etlıkte
kesınlıkledostum ılgılenırsen ntv de nba macı baskıcak,ha bu arada ben senı gordum sankı etlıkte
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
ıyı geceler gurcell ıyı geceler ankaranın guzel ınsanları
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Eh ben de günaydım diyim bari. Dün çadır madır işleri ile ilgilenirken sizin geziyi kaçırmışız desenize dha şimdi görüyorum geziyi. Neyse artık bir dahaki sefere diyelim. Geziye giden arkadaşlara da tebrikler. Zorlu gözüken yollarda yağmur çamur demeden gezinizi tamamlamışsınız.
bu foto da Nakturk için gelsin
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
gezi süper çok amaçlı artçı ararsanız ben varım her tür gezi düğün sünnet çekimleri:D
Bile bile lades dedik, daha giderken yağmur atıştırmıştı Ankara'ya, bu yüzden Murat'ın günahını almak haksızlık olur.
Güzel geziydi, bir kez daha ne iyi etmişimde motor almışım dedim yani, tamam ne iyi etmişimde cruiser almışım diyemedim ama olsun, SS varken ben dırdır hiç edemem zati.
Kıyafetler makinaya girdi, motorda bir yıkandı bitti gitti
Seda çamur oldu derken, plastik değilmi bunlar su tutarsın gider dediğimdeki yüz ifadesi geldi gözümün önüne
Yau hiç bu aylarda üşünür mü Normal de TA görüp kıskanmam gerek sizi ama, Antalya ya yaz geldi ayıptır söylemesi. Hiç kıskanmadım.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Tubişcim sol taraftan şiddetli yağmur (hatta sanırsam bi ara dolu) yerken sağ taraftan akşam güneşi vuruyordu. Üşüdüm ama acayip keyifliydi (asfalt kısmı yani gezinin %20 si ) Bi ara da solumuzda harika bi ebemkuşağı oluştu
Abi ne yalan söyliyim bi ara geri dönesim geldi makinadan gelen takırdamaları duydukça, içim acıdı. Ama allahtan siz fbenim istediğimden daha hızlı gitmem için zorlamadınız o yolda, bende makinamı üzmeden yavaş yavaş geçtim oraları
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Geziden sonra anca foruma girebildim . Zaten gezi olduğu günde girmemiştim geziden de hiç haberim yoktu. Evden Kızılaya niyet çıktıum Etimesgutta murat abi beni farketmeden yakınımdan geçti . Her zamanki gibi ulusa gidiyor zannettim takıldım peşine . Ulus yakınına kadar hiç durmadan peşinden gittim Murat abide merak edip durmadı . 2 defa Ulus sapağı geçtik ama murat abi hala devam ediyordu .Artık Ulustan umudu kesmiştim . Yol üzerindeki en son ulus sapağına geldiğimde ben Ulus yönüne saptım tam o sırada Murat abi az ilerideki benzin istasyonunda durunca geri dönüp nereye gittiğini sordum . Geziden öyle haberim oldu . Daha iki ay olmuştu motora başlayalı bu tür tecrübe fırsatını kaçırmamalıydım .
Akşam katılmam gereken bir yemek vardı fakat motor ve yol işte . Bütün hesapları yapıp bende katıldım geziye Kzılaya niyet Karagöle kısmet..
Çok güzel bir geziydi grup sürüşünde sedanın arkasındaydım . Düz yolda iyiydi fakat bozuk yollara girdiğimizde seda için artık çok geç olmuştu . Hele bi ara tam bozuk yol bitti diye sevinirken karşımıza çıkan başka bozuk yolu görünce ellerini iki yana açıp boynunu bükerek '' Aman tanrııımm '' dediğini duyar gibi oldum . Seda için çok yorucu oldu ama tebrik ediyorum şahsım ve ybr'm adına
Dönüş yolunda erken çıkmak zorunda olup beraber gelemediğimiz için çok üzgünüm . Yemeğe yarım saat geç kaldım ama önemli değil güzel bir gezi oldu .
Resimlerden anladığım kadarıyla geri dönüşünüzdeki izlenimlerimi aktarıyım. Siz hiç ıslanmamışsınız Bütün yol boyunca yağmur hiç dinmedi taki ankamall a gelene kadar abartısız . Öyle böyle değil geç kalmamak için bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda tam 45 dakika motor sürdüm . Murat abi bilir çamlıdere gezisindekinden daha fazla ıslandım Allahtan hava o kadar soğuk değildi .
Neyse fazla yazdım siz kovmadan kısa keseyim bari
fotoları yükle Emrah artık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)