nası etkiket harbi o ya top ne yane altında gizli bir msjmı var bu etiketin ona göre gelin hesabı
nası etkiket harbi o ya top ne yane altında gizli bir msjmı var bu etiketin ona göre gelin hesabı
kaçta buluşuluyor !! pek ilgi yok heralde
First Day Of My Life
heyy Lolide geliyooo millet
akşam 7:30da orada oluyor bilginize okiş..
bilmeyenler birbirlerine sölesin
yani 7:30da buluşma noktası
::offtp::.......................€sİn.....................::offtp::
şşt topçular nerdesiniz
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Abi rahatsız etme Abilerimi sabahlıyabılırler bugun özlem gıdercekler bayadır gorusmuyolar
Siz neredesiniz Alper gelmiş bulamamış
burak varsa bi işin içinde o işten hayır gelmez
adamlar beklemiş orda selim burak kimse gelmeyince taksime gecmişler ordan fener fln derken sabaha kdr birlikteydik
biz aksam baktık kimseyi goremedik garsona sorduk kimse gelmedi szden 2kişi vardı tksime gittin sadece dedi
true love..
Drift Religion
Ya Rola kardeşim,
İmzan çok şık ve harika. Katılıp kaldım vallahi.
Yerim senin tophaneni
Nedir bu tophane manyaklığı arkadaş anlamış değilim.
Dünya kadar güzel mekan varken oraya tıkılıyorsunuz zaten hizmetleri de tipleri gibi kayık olan insanların okkalı hesap pusulaları ile sizi soyması hoşunuzamı gidiyor?
Kayabar hepsine beşbasar yakarsın ortayada hafif bi ateş ver muhabbetin gözüne. Yiyorsan ye içiyorsan iç rahat rahat geniş geniş.
Kimse alınmıyor değilmi.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Aynen aynen ya ne var bu tophane de bir anlasam neyse bekleyin az kaldı makineyi alıyımda bensizi organize ederim istanbul çevresinde
adam tophaneden belki prim alıyo kardeşim sizene
ulen hem hiç biyere gelmezsiniz hemde laf atarsınız heee :
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
sizi gidi tophaneciler sizi tüüü size
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)