[MT ADANA]25 MAYIS simit şellalesi-eyner+balık gezisi
Reklamlar
-
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
-
[QUOTE=zion1;1099282]beşinci neden de bende depodan yarış pisikletimi cıkarıp isoyla pisiklet turu atabiliriz gibi bir plan da var işin içinde
kanka bende çıkarırım piskiletimi bana da haber verin 1-2 turlayalım adanayı beraber
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
[QUOTE=frdndl;1099430]
zion1 adlı üyeden alıntı
beşinci neden de bende depodan yarış pisikletimi cıkarıp isoyla pisiklet turu atabiliriz gibi bir plan da var işin içinde
kanka bende çıkarırım piskiletimi bana da haber verin 1-2 turlayalım adanayı beraber
senin bıskıletinin markası ne benim ki yarış bıskıleti--isonunki kostüm bıskılet eli yüzü biraz kirli ama bizde ayrım yok akşam buluşalım istersen bıskıletle isonun yanına giderik ama bilmem ki senin için dogru olur mu ki başıma iş almak istemem
-
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
[QUOTE=zion1;1099488]
frdndl adlı üyeden alıntı
senin bıskıletinin markası ne benim ki yarış bıskıleti--isonunki kostüm bıskılet eli yüzü biraz kirli ama bizde ayrım yok
akşam buluşalım istersen bıskıletle isonun yanına giderik ama bilmem ki senin için dogru olur mu ki
başıma iş almak istemem
iş alırsın kanka,hemde benim gibi bi iş alırsınnn,doğru olmaz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
adanalı adlı üyeden alıntı
aynen öyle ama bize hizmet eden arkadaşın sayı sayma yeteneği yoktu.bide çok unutkandı.biz sayıyor ve söylüyorduk.içeri gidip aktarıncaya kadar unutuyor ve tekrar gelip soruyordu.
fakat muhtarın yerinin oldukça kazık olduğunu söylemişlerdi arkadaşlar.bizde orada başka bir yer daha var.orada yedik.daha hesaplı.sizi oraya götüreceğim dostlarım.
Bora kardeş, orası (bizim gittiğimiz) zaten muhtarın yeri. Hatırlarsan fiyatlar gayet makuldu (adam başı 7 YTL). Ortam da güzel. Sanırım pahalı denilen yer daha aşağıda caminin karşsından gidilen ve ırmak kenarına inilen yer. Selamlar.
-
[MT ADANA]25 MAYIS simit
şellalesi-eyner+balık gezisi
Arzular Şellale
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Naci63 adlı üyeden alıntı
Bora kardeş, orası (bizim gittiğimiz) zaten muhtarın yeri. Hatırlarsan fiyatlar gayet makuldu (adam başı 7 YTL). Ortam da güzel. Sanırım pahalı denilen yer daha aşağıda caminin karşsından gidilen ve ırmak kenarına inilen yer. Selamlar.
O dediğin yerde 2 hafta önce 2 kişi 2 YTL verdik dicem kafiye uysun diye ama ne yalan söleyim 13 YTL verdik Menüde alabalık, salata ve kola vardı.
Oturmadan pazarlık yaparız nolacak sanki.
-
-
ee hani listede ben yokum, kuzenim yok :( üzülüyorum.
-
Babacan sen varsan ben heryerde arkandayım düldülümle.
-
ozaman bizide yazın listeye. Bizde gelelim. Ya laf aramızda bu dediğiniz simit şelalesini daha önce hiç görmemiştim. :D
-
jönysf adlı üyeden alıntı
listeye ilave ediyormuyuz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Hala navigasyon almadın ya helal olsun sana. Bu arada yolların durumu nasıl mış. çok viraj bizi bozmasın, endurocular için sorun yokta ceyhan daki gibi düldülün bir yerini elden çıkarmayalım. hemde yeni eksozumu deniyecem. )) ekle tabi listeye kambersiz düğün olurmu.
1-jönysf
2-converter01
-
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
bana takılmadan duramıyon galiba
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
jönysf adlı üyeden alıntı
Converter01 adlı üyeden alıntı
Babacan sen varsan ben heryerde arkandayım düldülümle.
hemen ekliyorum arkadaşlar biraz uyku molası verdiydimde
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
yol nasılmış yaww kimse yolun durumunu bilmiyormu. bu arada LTF06 tşk ediyorum.
-
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler