O tarihe kadar ikinci ameliyatıma girmezsem kesinlikle gelicem arkadaşlar. Perşembe hastanedeyim, duruma göre haber veririm.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
arkadaşlar kıyıköy diye başlamıştı organızasyon...emrah ben ve yaklaşık 8 motosiklet cumartesi akşamından kıyıkoy de yiz pazar da gruba katılcak arkadaşları bekliyoz...+ kıyıköy bence kastrodan çok daha güzel, yaklaşık 12 motor falan olucak..gelicek arkadaşlar sahilde buluşuruz kastro daha çok piknik ve mangal ve çoluk çocuk piknik yeridir her yer salıncak koşturan veletler ve mangal kokusu... kıyıköy deniz kumsal çadır göl yaşanıcak bi yer...
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
...yolu bilen arkadaşların pazar günü bilmeyenlere öncülük yapmasını rica ediyorum .herkes cumartesiden giderse bizler nasıl castroyu bulacaz.. pazar sabahı birinci köprü girişinde olacaz arkadaşlarla inş.saat 08,30 yazıldıgı üzere..bu topic canlı kalmalı kanımca katılımın çok olacağı kanaatindeyim şahsen..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
güncelll .......
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
arkadaslar..yol konusunda supheniz olmasin!
Kastro...ve kiyikoy yolunu tabiki biliyorum..(yoksa nasil gezi topigi acma cesaretini tasiyayim.)
----------
Kastro daha guzel,kiyikoy daha guzel,bu mesele tartisilir..Kiyikoy klasik bir karadeniz koyu! (agva..sile..rumeli...kilyos vs.vs.)
Kastro nehir ve denizin birlestigi..ormaninda bulundugu bir kamp ve piknik alani!
----------
Tekrar belirtmek istiyorum.Gezi Kastro'ya.Kastro, Kiyikoy ile birlikte lanse edildiginden dolayi baslik bu sekildedir..
ben bu geziye katılmayı gerçekten çok istemiştim ama bi aksilikten dolayı gelemiyorum :( hepinize iyi eğlenceler diliyorum
Motosiklet At'tır, At İyidir, O Halde Motosiklet Çok İyidir ;)
extreme benzin işe yaradı galiba
pyro korumalıklarım malesef yok ama yinede teşekkürler
asphaltkowboy dogrumu yazdım sanada teşekkürler
anti evet ben bildiğiniz cadıyım kaskım yok sende fazla yokmuydu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Valla arkadaşım ben sana söyliyim kastro iyi değil kıyıköy daha güzel sahili 30-40 metre bişey ufacık yerde piknik alanı var herkes tıkış tıkış..
Birtane büfe var zaten o büfedede maltepe sigarası bile 4 ytl gibi bişeydir
Bak biz herzaman gidiyoruz buralara kıyıköy daha güzel sonra pişman olmadan değiştirin kastroyu kıyıköy daha iyi
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Kastro bana 80 km geçen kurban bayramında gece 2 de gitmiştim en son
Geçen yazı saymıyorum zaten..
Tabiki zevkiniz bilir yine ama bize kalırsa kastro denizden çok piknik alanı ufak bir sahil v.s.
Kıyıköyde ise göl piknik alanı ve sahil var.
Şehir hemen yanında birşey gerektiğinde gidip almak daha kolay
En ufak örnek sigaran biterse 5-6 ytl vermeyip gidip gerçek fiyatında alıyorsun
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Kastro en son olarak bir turizm sirketine kiralandi ve restaurant vs. tesisler acildi..
Ve uygun fiyatlari var...ayrica extrema'cigim
gunubirlik bir gezi icin o kadr imkan zorunlulugu yok..illiaki gelenler muhtemel olarak sigarasini vs. alirda gelir..bir ihtiyacimiz olacagini sanmiyorm.yinede teklifin icin thankss...
kastro-kıyıköy arası ne kadar bir mesafe. 2 yere de uğrasak
Arkadaşlar bi aksilik çıkmazsa bende geliyorum. Bu arada kastro- kıyıköy arası kaç km ? Olmadı orayıda görürüz.
hasan kastro ya saat kaçta varırız günümüzü yollarda geçirmeyelim
drift bilmem ne :P :queen::queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)