kuyucadısı sanırım hala bulamadın söför kendine
Biz cumartesi akşamından gidicez çadır kuralım 7-8 motor
Siz pazar 2-3 gibi gelirsiniz artık
Gölün ilerisinde oluruz selves koyundayız
kuyucadısı sanırım hala bulamadın söför kendine
Biz cumartesi akşamından gidicez çadır kuralım 7-8 motor
Siz pazar 2-3 gibi gelirsiniz artık
Gölün ilerisinde oluruz selves koyundayız
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Bu kadar insanın içinde gerçekten ayıp ya bir artçı almıyorlar
Birde istanbullu arkadaşlara bizde gelicez diyoruz kaile almıyorlar bizi ama neyse bizde kendi grubumuzla ayrı takılırız..
İnsan birşeyler yazardı gelecekmisiniz nasıl yapcaksınız buluşalım orda falan filan diye..
Bir kendini beğenmişlik var alıp başını gidiyor ama bakalım hayırlısı...
Neyse daha fazla yazmıyım anlayan anlamıştır umarım.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ya ben cuma yı nerden çıkarttım yaa, dün akşam baktım cuma günüydü, bu gece baktım pazar olmuş sanırım daha fazla uyumam lazım, bi aksilik olmazsa gelmeye çalışırım millet
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
..asphalt kowboyda geliyor..yanında daltonlarla..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Hafta sonu İstanbuldayım sizlerle tanışmak için geleceğim fakat fazla kalmayacağım 1-2 saat takılıp döneceğim.
walla bugun işe başlıyorum gece eger saatleri uyarsa bende aranızda olucam
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
HATIRLATMA:
ARKADASLAR...MUMKUN OLDUGUNCA,GEZI TARIHINE YAKLASIRKEN...(BELKI) ISARETLEYEN ARKADASLAR...CEVAPLARINIZI KESINLESTIRINIZ..SAYIYA GORE TESISTEN FIYAT ALINACAK VE ONA GORE ORGANIZASYON YAPILACAKTIR!
hasan ilk sayfadaki saat bilgileri ve buluşma yerleri dogru değilmi ona göre ayarlama yapmaya çalışıcam. yani anasayfaya göre kendii ayarlycam bişiler değişti bu sıralar ama yakalamadım
DRİFT RELİGİON
saol hasan walla o kadar bekledikten sonra sonunda işi bulabildim umarım hayırlı olur
bu arada listede zaten adım yok henüz tam belli olmadığından dolayı cevap veremedim. Ama saatler uyarsa muhakkak gelmek istiyorum mümkün olduğunca erken cvp vermeye çalışacağım
DRİFT RELİGİON
Bu resimler kiyikoy'e ait...biz kastro'ya gidecegiz...Kiyikoy'e bagli oldugundan dolayi birlikte lanse ediliyor!
o zaman siliyorum resimleri ..................
DRİFT RELİGİON
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)