tarih kesinleşmiş sanırım...nihayet
daha önce ankete katılmış olanları yapılan deşiklikten sonra tekrar eklemeleri lazım sanırsam
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
bekle bizi kıyıköy artçimla geliyorum şaka bi yana bu sefer atçi almamam lazim yol uzun
haydi bakalım hayırlısı.. dostum bende geliyorum sizi uygun biryerlerde karsılarız...bu arada 15 inde yani bu hafta sarköye yollanıyoruz sizde buyrun
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
aslında bende gelmek isterim ama bilmiyorum ya hayırlısı artık
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Orası çok bayıyor yaw Şile gibi düzgün biyerde değil.
Bende şileye gidelim derim. Yada cumartesi akşamdan gidelik kastroya kamp kuralım gece boyunca eğleniriz. Gündüzde deniz tabiki.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
geziye inşallah bende katılacağım =) Bide buluşma noktaları hakkında bilgi sahibi olabilirsek çok daha güzel olacak
Motosiklet At'tır, At İyidir, O Halde Motosiklet Çok İyidir ;)
drift bilmem ne :P :queen::queen:
bence otobandan sıkıcı olur yolları bilen biri olarak ya kemerburgaz tarafından yada çatalca tarafından girilmeli bu ki yol tam motorcu yolu arkadaşlar tavsiyemdir otoban sıkar
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Lüleburgazdan 5-6 motor katılabiliriz.
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
cumartesi sabahtan çıkıp 1 gece konaklamalı bir gezi olsa daha iyi ve eğlenceli olmaz mıydı arkadaşlar?
arkadaslar tarih konusundaki gecikme ve problemden oturu kusura bakmayin...tarih kesinlesti!
istda nerde buluşuruz cunku ona göre hazırlık yapmak lazım
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
bulusma yeri ve saati belirlendi arkadaslar....bulusma yerleri konusunda yol tarifi isteyenler tam olarak nereden geleceginide yazarak sorsun lutfen...elimizden geldiggince bilgilendirelim,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)