bende katılmak istiyorum gezilere ama öss var.benide aranıza alırsanız artık össden sonra bende gezilere katılmak istiyorum.
bende katılmak istiyorum gezilere ama öss var.benide aranıza alırsanız artık össden sonra bende gezilere katılmak istiyorum.
15'inde de ÖSS var Bana her türlü uyar ama İki senedir gitmedim Kıyıköy'e.
evet arkadaslar gezi açık öğretim sınavları yüzünden iptal haftaya inşallah
Ertelendiği iyi oldu. Ben de bunu bekliyodum. Gelebilme ihtimalim var sonraki hafta...
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
Arkadaşlar SARAY'dan sonra Kıyıköy'e doğru giden orman yolundan geçerken gerçekten çok dikkatli olun, virajlar çok keskin...
Normal seyir halinde giderken normal viraj gibi gözüküyo ama dön dön bitmiyo...
Çok dikkatli olun arkadaşlar...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
tarihi kesinleştirelim arkadaşlar açık öğretim öss kpss v.b tarihlere denk gelmeyecek şekilde ayarlayalım sabırsızlanıyorum en kısa zamanda o güzellikleri görmek ve dostlarla muhabbet etmek istiyorum.
drift bilmem ne :P :queen::queen:
15 haziran olsa ben gelirim 8 inde sakaryadayim 15 i ve sonraki pazarlar boşum gelrim
22 hazirana ayarlayın şunu tatlıya bağlayalım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
kıyıköy kastro gezisi yazıyo ama .kastro başka yer kıyıköy başka yer arasında 100 km fark var kasro istanbuldan 160 km kıyıköy 250km falan tahminen yoksa ikisinden birisimi seçilcek
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
sayın antii
şu topiğe bi el atın yoksa bu tarih kargaşasını meclis bile çözemiycek
hasan hasan hasan
evet hasan şu tarihe bir açıklık getir de. ona göre kendimizi ayarlayalım.....
Drift Religion
siz onu bunu boşverin GEzi Mındar Oldu 15 inde TRakya MT olarak ŞArköye gidiyoruz Hep Beraber Gidelim Gezi duyurusunu Yakında Koyarız : )
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)