istanbullu arkadaşlar artçı istemiyor ama en sonunda biz gidip ordan alıp getircez sanırım cadıyı
istanbullu arkadaşlar artçı istemiyor ama en sonunda biz gidip ordan alıp getircez sanırım cadıyı
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
sonunda yaya kalıcam galiba
eger ben gelemessem bi büyü yaparım size yagmur çamur kalırsınız yollarda karışmam
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
saraydan ve vizeden sonra pek polis ve jandarma çıkmıyo.. trafik te ehliyetten ziyade kaskı önemsiyo o yollarda + motorcu grubu olunca biraz tolerans yapıyo aman abi falan diyonuz geçiyonuz
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
guncelll....
BUGUN VE YARIN ELIMIZDEN GELDIGINCE CEVVAPLARIMIZI NETLESTIRELIM LUTFEN!!
ya bu yol toplam kaç km arkadaşlar gidiş dönüş bilen varmı 170 çarpı ikimi yani 340-350 km falan heralde dogrumu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Gitti yine bir depo benzin BP'de fullersem dönüşte eve varınca yedeğe geçerim
Kıyıköy bilgileri için Tıklayın
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
bugün bana çakılan bir işten dolayı, gelememe ihtimali çıktı :(
güncelllllll............25 kere
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
slm beyler bende gelıyorum ama motorsuz 4 tane motorum var ama 2 sı hastalandılar 2 sağlam fakat benzın düşmanı 2 sıde bırının arkasına atlıycam yada arabaya bınıcem ne yapım sponsor bulamadım...NOT:BUNDAN EN SON 8 SENE ÖNCE KASTROYA GİTTİM VE O BİRGÜN İÇİNDE TAM 17 KİŞİ BOĞULMUŞTU DENIZI PEK SAKIN DE KARADENIZ OLDUĞUNDANMI ARTIK KAYNAKLANIYOR BILMIYORUMDA AMA SİZLERDEN RICAM YÜZMEYI BILMEYENLER FAZLA AÇILMASINLAR RİCA EDİYORUM BU OLAY KIYIKÖY İÇİNDE GEÇERLI ORDA ÖNUMDE 4 KIŞI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BOĞULDULAR DİKKATLİ OLALIMMMMMMMMMMM.SAYGILARIMLA MOTORCU HAKAN ÖZTÜRK MOTOR
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kımse korkmasın ben bot getırıyorum ilk yardım servısı allah o günlerı aratmasın kazasız belasız gidip gelelım hayırlısıyla
İş yüzünden gelemiyorum
Arkadaşlar biz başka bi grupla ordayız.Cumartesi gecesi yola çıkacak arkadaşlar var olmadı pazar günüde kıyıköyde görüşürüz.
Keyifli sürüşler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)