hepinize tek tek teşekür ediyorum arkadaşlar.tanıdık tanımadık herkezi bekliyorum başımın üstünde yeriniz var.gelirken yemek yemeyebilirsiniz yemek dağıtılacak
hepinize tek tek teşekür ediyorum arkadaşlar.tanıdık tanımadık herkezi bekliyorum başımın üstünde yeriniz var.gelirken yemek yemeyebilirsiniz yemek dağıtılacak
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Gün geldi demek..
Şimdiden hayırlı tezkereler dilerim Öner..
Bu aralar sınavlarla boğuşuyorum; yarın da cumartesi de sınavım var ama yarın mutlaka uğramaya çalışacağım..
Yolu biraz tarif edebilir misin yalnız?
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
hayırlı teskereler işten erken çıkabilirsem gelmek isterim elbette
arkadaşım hayırlı teskereler cuma günü çalışıyorum.izin alabilirsem gelmeye çalışacağım.
Drift Religion
Erdinç ben bu akşam gelemiyorum iş saatim değişti iş arkadaşımın yiğeninin akşam
kına gecesi varmış vardiyalrı değişmek durumunda kaldık haberin olsun.
Önerciğim hemşehrim bu akşam seni uğurlamayı çok istiyodum ama kısmet değilmiş
arkadaşı da kıramamadım kusura bakma askerlik görevinde sana iyi nöbetler dilerim
sağlıcakla kal arada bir çarşıya çıkanca internet kafeden takıl habersiz bırakma bizi
şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum .
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
allah kazasız belasız hayırlı teskereler nasıp etsin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
teşekürler olcan.yol tarifine gelince nereden geleceğini bilmediğim için en kolay otobandan tarif edeceğim.
şile yolundan devam ediyorsun bjk tesislerini geçiyorsun,biraz daha ilerisinde opel gedizler var,orayıda geçdikten sonra ilk sağa çekmeköy sapağına giriyorsun.daha sonra ışıklardan sola yani köprünün altından sola giriyorsun.ilerledikten sonra ileride shell var sağda,shell den sonra ışıklardan sağa giriyorsun,düm düz yolu takip et karşına migros çıkacak,migrosu görünce sağdan caminin yanından devem et ve bana tel et yolda karşılarım seni ok 0555 425 05 58
önemli değil abicim eğlencem bu akşam ama yarın binicem akşam 11:45 te harem 11. perondan beklerim
teşekürler coşkun abim
teşekürler abicim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
evet bu akşam öner arkadaşımızın evinin önündeydik yemegimizi yedik çayımızı içtik arkadaşımızla son bir defa kucaklaştık yarın gece otobüse biniyor egerbu akşam gelemeyenlerdenseniz ve görmek isteseniz kendisine ulaşabilirsiniz
rola
erdincpolat
eryilmaz
kelleci
babaçi
biz ordaydık
kendisine şimdiden hayırlı teskereler diliyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
öner kardeşim gelemedik ama dualarımız seninle
güle güle git güle güle gel hayırlı teskereler diliyorum şimdiden
allah yardımcın olsun biz burda bekliyor olacağız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
öner öncelikle sana hayırlı teskereler diliyorum.güle güle git güle güle gel.irtibatı koparmayalım.ne yapayım acayip acıkmışım.........açlıktan gözüm döndü.(gözü dönen birisi daha vardı .o kendini biliyor)
Drift Religion
Önercim Hayırlı Teskereler.
Güle git güle gel
Seni burada bekliyor olacağız.
Kendine dikkat et
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)