[İzmir MT] 23 Mayıs İnciraltı ''kilimini de al gel'' buluşması
-
Reklamlar
-
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev
KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Otoyol kenarı pikniği değil di mi bu
Herkese iyi eğlenceler.
uglychild adlı üyeden alıntı
Skullhunter, senin otoyol sandıgın yer, deniz kenarı, mandalina bahcelerinin arası
İstanbullu adam, bilmez ki... Onlar yeşil alanı otoyol kenarında görüyorlar sadece...
-
-
Şeytan diyorki, sabahtan git çadırını da kur ertesi sabaha kadar tatil yap gırgır şamata gırla gitsin
-
bende geliyorum +1 le arkadaş sizinle tanışmak istiyo
harita için eline sağlık vasco
drinsu abi istersen beraber gidelim abi
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
-
Çok özledim inciraltını... Kaç sene oldu görmeyeli... Oradaki öğrenci yurdunda kalmıştım...
Bende gelmek isterdim...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
Çok güzel bir buluşma olacak desenize.. hadi çiğdemler benden olsun..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
mesai çıkışı 00:00 da atlayip gelmeye çalışacağım.Henüz daha tanışamadık.Gelemezsem de takipteyim
-
Tarzım çok basittir.....
-
sercanım uglychild ım emeğine sağlık. Cuma oradayım inşallah.
-
gelmek isterimde yabancılık çekmiyim :( en genç de benim sanırsam
-
CrazyDream adlı üyeden alıntı
sanırım tanışma topiği açmamışsın. İstersen önce bir tanışma topiği aç. Biraz kendinden bahset. En genç üye olman konusuna gelince foruma üyelik açısından ise belki. Yaş için dediysen elimde yeterli veri olmadığı için sana net bir cevap veremeyeceğim.
-
CrazyDream adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Seni daha önce gören bir MT İzmir üyesi varmı
Yaş kaç,Ne iş yaparsın,nerede oturusun,izmir MT ye nasıl ulaştın anlatta tanıyalım seni öncelikle............
İzmir MT'e üye olupta yabancılık çeken varmı
Wallace adlı üyeden alıntı
Bende eksik kalmayayım
Tarzım çok basittir.....
-
izmirdeyim =) Öğrenciyim hatayda oturuyorum motor tutkum vardı aileden dolayı yeni başladı =) 18 yaşındayım siteden tanıdğım bi erhan abi var ama onunda daha beni tanıyabildiğini sanmam enjoy cafe sahibi =) motorla uğraştığını bilmiyordum bilsem daha önce giderdim yanına =) başka yazmam gereken birşey yok sanırım herkes rahat 20 yaş üstü zorluk çekerim diye düşnmüştüm=)
-
Hayırrrr.İlk geldiğimde bile çok şaşırmıştım.İlk kez geliyorsun ama bir bakmışsın fark etmediğin gayri meşru bir ailen çıkıyor ortaya.Herkes bu kadar mı içten bu kadar mı samimi olur. Eeee hem izmirli hem motorcu bide böyle sevimli insanlarla dolu bir aile olunca insanın kendi ailesini üvey sandığı oluyor ( şaka )
-
Arap Kadri adlı üyeden alıntı
ha anlasıldı sen icip icip sızacan demekki, direk efes ve uyku tulumuyla giriyorsun olaya... seni tanımıyorum o üzden bi bira ısmarlarım
miyo adlı üyeden alıntı
Bende gelirim ; hemde anneme güvenmem , kendim yapar gelirim
Siz ne istiyorsunuz ondan haber verin , marifetliyizdir canım her şeyi yaparız.Ama önceden sigortalansanız iyi olur.Sağlık garantisi vermiyorum
Zehirlenicek arkadaşlardan mesuliyet kabul etmiyorum , herkese duyrulur
az laf cok iş... göster bakalım marifetini... ha bu arada avatarını yükle artık.. bi resim koy oraya...
gittardando adlı üyeden alıntı
valla millete laf atma, gel toplantiya da bi gitar muhabbeti yapalim, yoksa bizde ekim e kadar senin sesinden mahrum kalacagiz...
gureli adlı üyeden alıntı
Şeytan diyorki, sabahtan git çadırını da kur ertesi sabaha kadar tatil yap gırgır şamata gırla gitsin
evet abi evet, seytan dogru diyor bak, al yengemizi de gel iste... buz da ayarlarım ben sana
ErTech adlı üyeden alıntı
Çok özledim inciraltını... Kaç sene oldu görmeyeli... Oradaki öğrenci yurdunda kalmıştım...
Bende gelmek isterdim...
ahh ordaki ogrenci yurdunda bi de ben kalabilsem cıvıl cıvıl masallah
Wallace adlı üyeden alıntı
valla kanka benim gelip gelemiyecegim daha henuz belli degil, emegine saglık ne demek beni sizler yarattiniz.. motoguetta
miyo adlı üyeden alıntı
Hayırrrr.İlk geldiğimde bile çok şaşırmıştım.İlk kez geliyorsun ama bir bakmışsın fark etmediğin gayri meşru bir ailen çıkıyor ortaya.Herkes bu kadar mı içten bu kadar mı samimi olur. Eeee hem izmirli hem motorcu bide böyle sevimli insanlarla dolu bir aile olunca insanın kendi ailesini üvey sandığı oluyor ( şaka )
Ben senin amcanım kızım Hadi iç şu gazozu
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler