[İzmir MT] 23 Mayıs İnciraltı ''kilimini de al gel'' buluşması
-
Havalar guzelleştikçe bizler de guzelleştik, havalar açıldıkça biz de açılalım dedik ve açık hava da toplanmaya karar verdik...
Bu haftaki Mekanımız cok güzel, bayagı bi havadar, fiyatlar da çok makul, hersey selfservis...
Herkes yiyecegini icecegini kapsın gelsin, bulusma yerimiz İnciraltı Gurme restaurant ın karsı yoluna girince sahilden, az sağa dogru gidilince önünüzdeki ilk çimler... yani belediye parkı
Bol cekirdek çıtlatacagız, kek kurabiye yapabilen marifetli bayan riderslarımızın sanatlarını gosterebilecekleri bir gün... Annesine guvenen gelsin
Bu arada İstanbul dan misafirlerimiz olacak, onlarla da çimlerde bi yaglı güreş yaparız degil mi?
yer: inciraltı Gurme restauranta sırtınızı verin ve dümdüz aşagıya inin... oralarda görürsünüz bizi...
Bulusma saati: 19:00 dan sabaha kadar (gelebilen erken gelsin, guneşi beraber batıralım)
alet edavat: kilim, piknik tüpü, cay bardagı,nargile, buz, tavla,meyve, gitar,darbuka, keman, cikolata, jackie kola, efes pilsen
google earth den detaylı fotografları Vasco indirip buraya yükler herhalde...
.................şimdi kimler geliyor bi bakalım..........
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
Etiketler: bambamhasan, caydanlik, cekirdek, cim, deniz, geyikmuhabbeti, gunbatimi, inciralti, kek, kopekolduren, kurabiye, pikniktupu, semaver
kopek öldüreni napcaksın allah askına yaaaaaa
-
-
Vasco ellerine saglık, valla daha msn den sana yazmadan koymussun, helal sana...
Skullhunter, senin otoyol sandıgın yer, deniz kenarı, mandalina bahcelerinin arası
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
-
gün doğmadan neleeeeeer doğaaaaar murat abiiii bi izmire yolun düşsünde o zaman gör sen
-
-
uglychild.cuma akşamı bi akşilik çıkmazsa kesin ordayım listeye beni yaz.
-
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Şimdiki gençlik gençliği iyi biliyor..
Bizim zamanımızda gezi yapan gençler "çalışmayan aylaklar" olarak düşünülürdü.
İşte o yüzdendirki acısını iyi bilirim ve her konuda sizi desteklerim..
Gezin..Hayatın tadını alın..Sonra benim gibi kafanızı duvara vurmayasınız diye..
Hadi şimdiden bol ve neşeli bir buluşma yapmanız dileğiyle..
hocam geçen gün biz de birşeye dikkat ettik, izmir MT'de her ne hikmetse, babasının parasıyla motosiklet alan yok. herkes çalışmış, alnının teriyle almış...
Özellikle bu yüzden gezmek en büyük hakkımız,
Seni de beklieriz bir gün...
-
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
-
Benim durumum belli değil, gelememe ihtimalim yüksek, ama bir sonraki buluşma büyük ihtimalle Ekim'e kadar son buluşmam olacak sizlerle...
Düşündükçe özlüyorum len...
-
askerlikti yurt dışıydı derken uzun zamandır siteden uzak kalmıştım eskiden ankara mt nin bir üyesiyken artık izmirli oldum gelicek buluşmalarda görüşmek üzere.. motorumu sattığım için şimdilik katılamıcam ama en kısa zamanda bi motor edinip aranıza katılıcam iyi eğlenceler
Bacoman
-
toplanacagımız alan eskiden helikopter iniş alanıydı
umarım üstümüzde kocaman bir gölge oluşmaz
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
-
muhteşem ama ben gelemiyorum....iyi muhabbetler iyi eğlenceler ....
-
abi gelip gelmeyecegim belli değil sınav haftası ama finalleri atlatalım yeniden aranızda olacagım
-
ben orda olcam çaylar bana aid hemde kaçak çay tüpü kim getiriyor ,
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler