evet toplasalım erken cıkarsam gelecegim bi konusalım ne alıyım diye....saat kaça kadar oradasınız...
evet toplasalım erken cıkarsam gelecegim bi konusalım ne alıyım diye....saat kaça kadar oradasınız...
:bounce:
ok ne kadar erken gelirsem o kadar iyi olacak eminim 8 gibi cıkarım en gec işyerinden bi aksilik olmaz ise görüşürüz...
:bounce:
ok coronary38, nasipse bekliyoruz diyelim
cbf 150 sen 6 da gelmek istiyorsan gürcell balki ve bilumum değişik isimlerle kayıtlı arkadaşımızı yanına katarık gizli terapiyi sen le yapar.bu arada davulculuk fikrini beğenmedim.
Arkadaşlar isterseniz şu resimleri ilk sayfaya kopyalayında yeri bilmeyen olursa işine yarayabilir.
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Ben Motoru metin ustaya verdim . Koruma demiri takılacak. Yarın akşam alır gelirim . Yanımda ybr'min eski sahibi Hyosung gt 250 'nin yeni sahibi olan arkadaşla geleceğim . Sizlerle tanışmak istiyor . :D
---------------------------------
gelmeye çalışacağım.. en azından bu vesile ile geçici vedamı yapmış olurum
Şu terapide nasıl olay oldu yaaa
Verdiğin krokileri ilk sayfaya kopyaladım ama fotoğraf boyutlarından çok büyük oldular.
Ben de ilk sayfadaki mesajıma yol tarifinin senin mesajında yer aldığını belirttim
Seni ybr yi koruma demirlerini ve arkadaşını dört gözle bekleyeceğiz
Aytaç bu ne
Valla benden yaşça küçük olsaydınız bittiniz oğlum siz derdim ama terbiyem müsade etmez
Oraya alıntı yapıp mesaj ekleyecektim sen benden önce davrandın abi
Gencay abi daha yeni tanışacağız yaaa ne vedası
Abla dur sakin ol yaaa
bir şey değil arkadaşım
Anaaammm ne kadar kibar bir topik oldu burası
[QUOTE=asfalt meleği;1087547]bir şey değil arkadaşım
pekiii arkadaşımmmm
walla yarın seminerim var 17 gibi biter bende geliyorum o zaman,elinde çanta üstünde takım kıyafet aval aval etrafa bakan biri görürseniz o benim el sallayın
aytaç tutmaaaa beniiiiiiiiii
Ablacım ben o saatlerde çocuklara Bu ne? Bu kim? Ne yapıyor? sorularını sormakla meşgul olacağım
Benim işyerim Gaziye 10 dk. uzaklıkta, 7. cadde tarafında, istersen sen buyur gel, mekana beraber geçeriz
Abi sen benzinlik dışındaki yerleri de bilir miydin yaaa
abi fakültede yukarıda tek bir konferans salonu var en üst kat
bakalım Aytaçcım asfalt meleği arkadaşımızın işine bağlıyız malum arkadaşımız geçici bir süre burada olmayacak kırmayalım onu eğer uygun olursa ben seni ararım beraber geçeriz mekana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)