[İzmir MT] 16 MAYIS 2008 ** Teras Kazan, Biz Kepçe Buluşması :)**
Reklamlar
-
csalgin adlı üyeden alıntı
inşşallah orda olurum....
kardeşim mümkünse gel artık biraz da sohbet edip keyif yapalım.
memoli35 adlı üyeden alıntı
aranızda bana yer varmı herkeze selam
abicim ayıpsın. ne demek sana hep yerimiz var. beyler açılın memoli35 de oturacak
chatkut adlı üyeden alıntı
yağmur çamur yine çok kirlendi motorum...kimler geliyor yeni olarak, erhan sen organize et olayı...geleneklerimizi unutmayalım
evet evet yenilere mutlaka adetlerimizi anlatmak lazım. Vasco katılım listesini ugly'nin dediği gibi başa alırsan ve sürekli güncellersen sanki daha güzel olur.
VİKİNG adlı üyeden alıntı
bizide listeye ekleyebilirsiniz ALLAH kaza bela vermezse saatinde oradayız NURPER&BEHZAT çifti (VİKİNG)
abicim bekleriz. Uglychild sercan zaten tanışmış sizlerle geçenlerde. ilk çaylarınızın bile siparişini verdi.
Reklamlar
-
Katılım Listesi
1.vasco1925
2.Wallace
3.HızlıCesi ve hızlıcesi2
4.Stain
5. gitardando
6. karmacoma
7. drinsu
8. uglychild
9. tr.davutak+1
10. memoli34
11. VİKİNG + 1
12. dynner
13. chatkut
14. böcek
15. kolpa +1
16. Tr Tarık
17. ebushh
18. EliteXC
19. Yurtdas
arkadaşlar nasip olursa bende aranızdayım..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
yurtdaşcım bekliyoruz
-
yurttaş güzel haber bekliyoruz kardeşim. bu aralar bak aktif katılımın çok mutlu ediyor bizi
-
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
VaScO1925, pulvo47, stunt_rider_35
pulvo47( Serdar) senide bekliyoruz cuma akşamı ?
-
Bursa ya gidemezsem Er 6 alan kankamıda getiricem toplantıya. Tekrar buluşabilmek dileğimle. Serdar.
-
bekleriz serdar
-
tüm İzmir Mt üyelerinin dikkatine motorsuz toplantıya katılsak olurmu . Eger bi sorun olmazsa gelirim ve sizde isterseniz bende aranıza katılmak istiyorum. bu ilk toplantım olacak . motorum var yasta tutuyo ama ehliyeti 2 ay sonra alacagım o zaman motosikletim le toplantılara katılacagım. yardım larınız için şimdiden tesekkürler
-
arkadaşlar şu an üye oldum
izmirli motorlu gençler senelerdir motor kullanırım ama sanal ortamla alakm falza olmadığı için bu zamana kadar böle bi mt grubu olduğunu bilmiyodum izmirde bende motor var katılabilirmiyim aranıza bi cvb yazarsanız sevinirim
-
yeni arkadaşlar, birer tane tanışma topiği açarsanız seviniriz. Cuma görüşmek üzere
-
handsome_boy adlı üyeden alıntı
izmirli motorlu gençler senelerdir motor kullanırım ama sanal ortamla alakm falza olmadığı için bu zamana kadar böle bi mt grubu olduğunu bilmiyodum izmirde bende motor var katılabilirmiyim aranıza bi cvb yazarsanız sevinirim
tabikide katılabilirsiniz cuma günü toplantıya beleriz büyük bir ihtimal ben olamayacağım ama sevgili İzmir MT'li dostlarım ilgilerini alakalarını esirgemeyecelerdirrr...
muhabbetiniz bol dostluğu(m)nuz daim olsun....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
-
kumita45 adlı üyeden alıntı
tabikide katılabilirsiniz cuma günü toplantıya beleriz büyük bir ihtimal ben olamayacağım ama sevgili İzmir MT'li dostlarım ilgilerini alakalarını esirgemeyecelerdirrr...
muhabbetiniz bol dostluğu(m)nuz daim olsun....
amin inşallah dostlugumuz daim olur. Teşekkür ederim
-
oy oy bu hafta yeni patlaması olacak...umarım buraya yazan herkes gelebilirde güzel bi kaynaşma haftası olur
sinan (yurtdaş) gelde senin şu amortisörlere bi ayar verelim
-
Evet umarım yararlı ve iyi olabilirm abilerime malum en kücüç sanırım benim(yaş 17) cuma günü muhabbetmz bol olsun arkadaşlar
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
kova sünger ve deterjan getirmeyi unutmayın
-
arkadaşlar her hafta oldugu gibi bu haftada çalışıyorum....malum akşam 9da işbaşı yapmam gerek...ama 7.30da gelip 8.40da kalkmak şartıyla aranızda olmaya çalışacağım...saygılarla...
Yıldırım
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
-
bu ne kalabalık böle ya e hadi bakalım şimdiden yeni gelenlere hayırlı olsun..eskilerede bol muhabbetler ......
-
-
Prometheus ile görüştüm. Dağ keçileri tshirtleri de gelmiş. Şu an özel kampanya varmış.
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-1-bedava.html
Bu tshirtlerden isteyenlerle temasa geçelim kargo masrafını azaltmak için topluca getirtelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler