allah rahmet eylesin sinan kardeşimize ve ailesine sabır versin
şimdi düşünüyoru da acaba abim motoruyla trafik kazasında vefat etse ben pistte kalırmıydım sabır sabır sabır
allah rahmet eylesin sinan kardeşimize ve ailesine sabır versin
şimdi düşünüyoru da acaba abim motoruyla trafik kazasında vefat etse ben pistte kalırmıydım sabır sabır sabır
Şimdi metehan la telefonda görüştüm,birazdan dönüş yoluna çıkacaklarını belirtti saat(15:05)....Bilgilerinize arkadaşlar.....
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
bbende yeni öğrendim,memleketlim sinan allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum bugün bende sakaryaya gidiceğim ama cenazaye yetişemicem:(
:mrgreen:
benim gelmem imkansız ama siz dostlar Sinan abimizin son yolculuğunda temsil edin bizi ...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
allah rahmet eylesin bu son yolculuğunda yanlız bırakmayan arkadaşlarımın hepsini yürekten kutluyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Abi nedir bu yaa harbiden daha yeni öğrendim ulan varya daha dün sabah bi cenaze kaldırdım bütün gecede hastanede kız arkadaşımla uğraştım bu günde bunu duyunca sanki kafama kaynar sular döküldü...
Hepimizin başı sağolsun arkadaşlar mekanı cennet olur inşallah erken öğrenseydim kesin gelirdim.
offff yaa geç okudum topic i ah kafam ahh
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
...
...........................
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Offf...Offf..Allah rahmet eylesin..
ALLAH RAHMET EYLESİN .nur içinde yatsın.motorcu camiyasının başı saolsun.
allahtan rahmet ve ailesine sabır diliyorum.
motosiklet camiası için gercekten büyük kayıp doğrusu.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Haberi az önce tesadufen gazetede, simdi ise forumdan uzulerek ogrendim. Ailesine başsagligi diliyor, çok geçmiş olsun dilekelrimi iletiyorum. Allah ailesine sabir ve kalanlara uzun ömurler versin...
offfff ıcım cok kotu oldu
Hem Kenan ıcın uzuldum hem aılesı hemde o yenı dogan bebek ıcın
Allah gerıde kalanlarına sabır versın
5 motorcu 6 kişi yola koyulduk...inanırmısınız...bir amac uğruna biyerlere gidiyorsanız yol sizi yormuyor...kuş gibi hafif geçiyor yol...toplamda 350 km yaptık...oraya vardığımızda 5 dakika sonra cenaze namazı başladı..yani istesek bu kadar net bir zamanda varamazdık...kalabalık...herkes şaşkın...birbirine bakıyor insanlar...önce ailesinin evinin önünden geçtik...kadınlar oturup bekleşiyorlardı...inceden yağmur başladı...camiye gittik...ama saf tutamıyoruz o kadar kalabalık yani...omuzlarda mezarlığa kadar gidildi...gömme işlemi bitti...babası dedesi eşi annesi yıkılmış vaziyetteler...Babasının elini öptük Shrıekerle birlikte...ne güclü adammış ya...bize nasihatta bulundu...dikkatli olun diye..adam yıkılmış inanın...ayakta ama sanki mezara o girmiş gibi...Allahım nasıl bir acıdır bu iki evladınıda toprağın altına koymak...
bugün yaşadıklarımı bir ömür boyu unutmayacağım...unutamayacağım...
sağsalim döndük...topik kilitlenebilir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
emir ALLAHIN ALLAH tahsılatını afetsın
mete abı helal olsun valla sana
allah kalanlara uzun omur versin mete abi kusura bakma donuste sıze eslık edemedım kırılan darılan olmasın rıca edıyorum ayrıca cayırovadakı kazayı gorduysenız oda tam onumde oldu oda cok kotuydu
kazasız belasız surusler dilerım
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)