Ben de geleceğim, akşama görüşürüz millet...
Ben de geleceğim, akşama görüşürüz millet...
...Sergerdan...
iyi eglenceler dostlarrr hepinize
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
Biz gelemiyoruz ama,başlığı güncelleyebilirim,iyi eğlenceler....
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
ben daha fazla dayanamıyçam çıkıyorum ksk den yola ohhhhhh be
valla acaip bi katılım vardı, muhabbete doyum olmadı, ben diyeyim 100 sizdeyin 150
ama harbiden muhabbet yeni bitti birinci mekan kapattı ikinciye de gittik, malum sevgili forrap Tuncer yarın yine diger sevgili arkadaslarıyla bulusacakti... bol bol sohbet ettik, ben eve geldim simdi...Gureli (Rahmi dede) ise suan cesmealti yolundadir... wallace ve forrap garaja bilet almaya gidecekti en son...
ve sonunda kardesim ve arkadasları müge ile redmagic hangi motora bineceklerine karar verdiler
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
resımlerı beklıyoruz...
25karakterıne sımdı sabah sabah
Dün Motorum bana dedi ki, Patron hava çok güzel ,hadi atla sırtıma seni biraz gezdireyim . Ben de inandım güzelce korumalarımı giydim ve bastım marşa. çıktık yola önce Güzelbahçe , Narlıdere derken kendimi Koçtaşın önünde buldum.Bir iki turladım içerde , dışardan motor bağırdı bana , Patron gel hadi seni bir de Kipaya götüreyim dedi, bende tamam dedim ve atladım yine Geldik kipaya . içerden biraz bişeyler alıp eve dönelim , dedim motora ,tamam patron atla dedi .Bende atladım hiçbişeyden haberim yok Motor başladı inciraltına doğru gitmeye, ne kadar yatırsam çevirsem beni dinlemedi . kendimi GURME de buldum . çok tırsmıştım, orda uyuyakalmışım korkudan . oturduğum yerde kafama koymuştum bu motora bir ceza vereyim diye. Nasıl bir ceza diye düşünürken Uyumuşum rüyamda dur sen ,uynanınca seni, bir güzel yıkıyayımda aklın başına gelsin dedim. bu arada Walles gelmiş . Forrap gelmiş Muzurçocuk gelmiş. anlamışlar durumu . almışlar, motorun cezasını kendi elleriyle vermiş, onu bir güzel yıkamışlar. Neyse saolsunlar gece 03,30 kadar oralarda güzel vakit geçirdik. daha sonra arkadaşlar saolsun abi biz sana eşlik edelim. motor senin sözünü dinlemeyebilir biz yanında olursak belki tırsar dediler. ama motoruma baktım iki gözü iki çeşme, yok patronum o bir defa olur aldım dersimi, bundan sonra senin sözünden çıkmam dedi , Ve öyle de oldu. beni Üçkuyulardan yarım saatte eve getirdi , yüzü gülüyordu artık . Barıştıkmı patron dedi bende artık daha fazla uzatmaya gerek duymadım, selesini okşayıp evet dedim.girdim eve .
Ve sizde bu hikayeyi , sabırla sonuna kadar okudunuz SAOLUN
Aslında hikaye daha çok uzun ama şimdilik bu kadar yeter.
Rahmi amca valla okudum sabah sabah ilk tebessüm senin sayende
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gureli DEDEM Bİ TANESİN BEE
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
dedem döktürmüşsün gene
sana bir köşe verelim artık vakti gelmiş
hani resim falan da yok galiba
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Bende bitek şey söylüyorum. Dilerim ALLAHTAN Hepinizin yüzü hiç asılmasın hep gülsün .
Nasılım ama, dedelerin duası tutarmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)