Şu organizasyonu İzmir'de bir türlü gerçekleştiremedik. Forrap ta askerde artık...
Şu organizasyonu İzmir'de bir türlü gerçekleştiremedik. Forrap ta askerde artık...
Üç boyoz bir kola
forrap a simdiden hayırlı teskerekler rigel okadar ugrastım ben biliyorsun gene de izmir grubu toparlanamadınız
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
hallettim gibi aksma alıcam
Degerli arkadaslar sizlerden ricam
bulusma noktalarına verilen zamanlardan en az 2-3 dakika once orda olmanız.Bu sayede arkadan gelen grup la beklemeden toplaya toplaya kahve dunyasına kadar ZAMANINDAgelirsiiniz mumkunse (dayanabilirsiniz umarım) kimse birseyler atıstırmasın kahvaltı diyorum acık bufe diyorum
10.00da Cevizlibağ E-5 üzerinde otobüs duraklarına gelmeden hemen önce sağdaki geniş açıklık
10.10da Metin Ve Sacit'in durumuna göre yine E-5 üzerinde Eyüp otobüs duragı
10.20de Sami Ali Sami Yen stadını hemen geçince Tekel önü
10:30 Fenerbahçe kahve dunyasından hareket
Gezi programımız dahilinde 1 depoya yakın (belkide fazla ) yakıta ihtiyacımız olucak aynı zamanda kontrol edilmesi gereken lastik havalarını da (tek surucu on arka 36-yolculu on 36, arka 42 psi) en gec cumartesi aksamından kontrol edip eksiklerinizi tamamlayın. LUTFEN PAZAR GUNUNE BIRAKMAYIN
Son sekliyle program
11:00-11:30 baslangıc saati: Tuzla Rainbow48 acık bufe kahvaltı (20+5)
---- kahvaltıyla Gp baslama saati arasında sure olması durumunda karting (pendik)
14:30 caddebostan chicken last stop (cadde ustu polenezin yanı) GP (20+5)
18:00 anadolu kavagı yorgos kalesi aksam yemegi (20+5)
--- arzu edilirse dagılmadan once son bir cadde turu ve starbucks yada kahve dunyasında kahve
çok güsel bir gezi oldu...ahh ozan ahhh .... bütün ayarlamaları çektin ama sen gelemedin
Katılan tüm arkadaşların, ellerine ayaklarına sağlık. ;)
[i]"I would never let a woman kick my ass. If she tried something, I'd be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "[/i]
Güzel bir gündü gerçekten elit bir grup; katılanlara tekrar teşekkür ediyorum yakında ItalıaGSR organizasyonunu geçiceğiz
THRACE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)