[MT Ankara] 7 Mayıs 2008 Anatolia toplaşması
Reklamlar
-
Offf her hafta oldugu gibi yine geliyorum yazdım ama dusunmeden.
Her hafta carsamba halı sag macım var hala unutuyorum tebrik ettim kendimi yani.
Mac 8 de bitiyo hemen giyinip gelmeye calısıcam...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Reklamlar
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
yarın gelemeyebilirim.
Herkes çarşamba günkü rutin toplaşmaları dikkate alıp, plan programını ona göre yapmalı, bunda moderatörler de dahil
E_M_R_E_sen adlı üyeden alıntı
yarın işi ayarlayabilirsem 10 dklıgına bi meraba demek için ugarım
Bekleriz tabi ki
Gürcell adlı üyeden alıntı
Yok yafuuu.. Sadece yarın hava serin ve yağışlı olacak bu yüzden motorumu çıkartamam. Motor olmayıncada Anatolia bana ters kalıyor.
Bunu sebep olarak kabul etmiyoruz
scorp adlı üyeden alıntı
Offf her hafta oldugu gibi yine geliyorum yazdım ama dusunmeden.
Her hafta carsamba halı sag macım var hala unutuyorum tebrik ettim kendimi yani.
Mac 8 de bitiyo hemen giyinip gelmeye calısıcam...
Düşünmeden geliyorum yazdığın için kendini affettirmen gerek, bunun için de maçtan sonra hemen gelmen gerek
-
ben mutlaka gelecem ama saat 1930- 2000 gibi orda olurum. Eğer bi yerlere gidecekseniz sonrasında, Murti Hocam seni ararım, öğrenirim...
-
pufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
-
urcolak adlı üyeden alıntı
pufff abi ya, adliyeden çıktık zaten yol çalışmaları falan vardı, kızılayın trafiğinden hadi kütüphaneye çıkana kadar zaten öldüm, iş çıkışı trafik allak bullak, anatolia mıdır ne karın ağrısıdır, ne biçim biyer abi, çıktık park yeri yok, girişi yok, çıkışı yok, bakınıyorum bakınıyorum etrafta bi tane bile motorcu yok, ters yöne giriyorum etrafında dönerken, araçlardan bi ton fırça yedim, sonra çıktım eskişehir yolunun o aptalca trafiğinde geri eve geldim velhasıl kelam buluşamadık canım sıkkın ..
Kısmet olurda başka bi buluşmada oraya gidersen. Ula ne kolaymış hay niye bulamadım ben diyeceksin.
Nereden mi biliyorum geçen sene ilk gidişimde bende ula buranın girişi nere çıkışı nere diye dönüp durmuştum.
-
Kardeş alakası yok yahu.. sen nereye gittin..
Anatolianın (hani büyük tebelamsı kapı) bir tane girişi var zaten.. girişi v şeklinde.. direk tabelanın altından girersen, anatolianın önündeki park alanı içindesin demektir. ama hemen sağdan bir ara yol gidiyor (sağda lojmanlara giden yoldan bahsetmiyorum) o ara yol anatolianın arkasına, binalarının arasına çıkarır seni..
orada girdiğinde sağlı sollu motosikletleri görünce kendini çok mutlu hissedersin
-
Bir resim bin kelimeye bedeldir.
-
urcolak adlı üyeden alıntı
önünde durup merdivenlerden çıksaydın bizim motorları görürdün 15 civarı motor vardı. Bizde sana gösterirdik motor için giriş yerini. Tüh yazık olmuş oraya kada gelipte geri dönmen. Neyse bir dahaki sefere inşallah
-
Süpersin Gürcelcim peki ben ne yaptım biliyor musun?
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
-
Gelemeyenler için fotoğraflar az sonra
-
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
yani gitmen gereken yol dışında her yere girmişsin
bi de tam tur atsaymışsın olacakmış anatolia etrafında .. belki attın ayıp olmasın iice diye söylemiyosun
şaka bir yana girişi terstir evet. ilk gittiğimde bende parkta avel avel bir tur atmıştım
Sorma abi aynen öyle oldu, tam tur atacaktım ama atılmıyor, evler var onu da yapacaktım..
-
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Gelemeyenler için fotoğraflar az sonra
sabah oldu göremiyorum hala hani nerde
-
murti06 adlı üyeden alıntı
bende göremedim bi türlü...
-
murti06 adlı üyeden alıntı
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
bende göremedim bi türlü...
Tamam yaaa olay yapmayın
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler