[MT Ankara] 7 Mayıs 2008 Anatolia toplaşması
Reklamlar
-
murti06 adlı üyeden alıntı
valla kestaneleri bu sene ayılar yemiş.ben kesme şeker getirirsem yer misiniz.
yani bir de toplam 600 km si yağmur yiyerek geçen bir geziden sonra söz bir sonraki sefere diyorum.
Reklamlar
-
iş çıkışı arabayla gelirim, sonrasında gezi fln yapacaksak soyleyinde motoru fln alıp geliyim...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
-
CBF150 adlı üyeden alıntı
Çamura yatacağını biliyordum zaten
Eğer gidip metrodaki Kafkasdan kestane şekeri alıp gelmezsen varya
seni gezilere götürmeyiz ona göre
Aklıma kestane şekeri vurdu yaaa Daktırrrr Kestane,Kestane,Kestane şekeri,Kestane şekercisi geldiiii.
kardeş kestane sana kurban olsun.alırım da öle metroymuş mütroymuş bilmediğim yerleri deme.
yol üstünde nerde var ki?
denk geldiği yerde söz alacam valla.
yol güzergahım:
dışkapı-aydınlık-subayevleri-hasköy-aktepe
bu yolda bir kaç market var.kestaneci varsa dirisini aliim.
-
scorp adlı üyeden alıntı
iş çıkışı arabayla gelirim, sonrasında gezi fln yapacaksak soyleyinde motoru fln alıp geliyim...
varsa bir fikrin o saatten sonra gezecek bir yerler olabilir. Ama benim aklıma bir yer gelmiyor
Doktor burdaki kestane şekerini ne yapalım Bursa'dan orjinal istiyorduk geçti artık
-
Yeni Ekipmanlarımla ben de geliyorum. Yeni ekipmanlarla tam bi Robocop oldum yaww.. Bu arada, bu günlerde kızılay'da çevirmeler arttı. Beni de çevirdiler. yeni ekipmanlarım çok dikkat çekti sanırım. Memur bey benim dizliğim yok diye dizliğime göz koydu ama şaka yollu... Evraklarımız tam olunca ben geçtim ama evrakları eksik olanlar dikkat etsin..
-
baysalorhun adlı üyeden alıntı
Yeni Ekipmanlarımla ben de geliyorum. Yeni ekipmanlarla tam bi Robocop oldum yaww.. Bu arada, bu günlerde kızılay'da çevirmeler arttı. Beni de çevirdiler. yeni ekipmanlarım çok dikkat çekti sanırım. Memur bey benim dizliğim yok diye dizliğime göz koydu ama şaka yollu... Evraklarımız tam olunca ben geçtim ama evrakları eksik olanlar dikkat etsin..
yarın toplaşmada görürüz seni robokop
-
scorp adlı üyeden alıntı
ben motorluyum yegenim
işe git motorla...ordan geçersin işte geçeriz hatta...
ama yarın sankim yağmurlu havalar var...
-
ER6iNbay adlı üyeden alıntı
ben motorluyum yegenim
işe git motorla...ordan geçersin işte geçeriz hatta...
ama yarın sankim yağmurlu havalar var...
he ya bulutlu ve ruzgar var=(
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
Bu haftaki toplaşmanın adı : "Robocop ile kestane şekeri yiyoruz." toplaşması
-
Arkadaşlar buluşmada sizlere iyi eğlenceler dilerim. Bolca resim çekin biz gelemeyenler bakıp kendimizi avutalım.
-
Hayırdır yaw gelemiyor musun
-
-
Gürcell adlı üyeden alıntı
Malesef.
Umarım canını sıkan bir sebep yoktur
-
yarın gelemeyebilirim, yola çıkılacak grupları düzenleyin yarın ben gelemezsem.
iki grup halinde arada 30 dk olacak şekilde çıkarız yola
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
yarın işi ayarlayabilirsem 10 dklıgına bi meraba demek için ugarım
-
Bin9yüz85 adlı üyeden alıntı
Umarım canını sıkan bir sebep yoktur
Yok yafuuu.. Sadece yarın hava serin ve yağışlı olacak bu yüzden motorumu çıkartamam. Motor olmayıncada Anatolia bana ters kalıyor.
-
yarın hava bulutlu 18 derece ve yağmur yok...
buluttan korkma bişi olmaz...
-
bir sorun olmazsa ordayım.bu da hafta son gezim.ama fotolar tamamlanmadı.tamamlamak 2 gün daha alır.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...rda-600km.html
-
Gürcell adlı üyeden alıntı
Yok yafuuu.. Sadece yarın hava serin ve yağışlı olacak bu yüzden motorumu çıkartamam. Motor olmayıncada Anatolia bana ters kalıyor.
montun içine polar giyin çık gel motorunla. Hava yağışlı görünmüyor. Sadece bulutlu görünüyor Ergin'in de dediği gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler