[TRAKYA MT 11 Mayıs 2. TEKİRDAĞ Hıdrellez Şenlikleri Yamaç Paraşütü Festivali ]
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sırf yamaç paraşütü için gelebilirim
daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat nedir, nerede yapılır??
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
LesPaul adlı üyeden alıntı
sırf yamaç paraşütü için gelebilirim
daha detaylı bilgi verirseniz sevinirim. fiyat nedir, nerede yapılır??
valla bende yapmayı düşünüyorum Hatta Sırf Bunun İçin pazar Günü GeliBoludan bir astsubay arkadaşım gelecek.. Fiyatı 60 ytl o gün ama;Ben oradaki uçuş hocalarından biri ile konuştum Bize Daha uygun Bir Fiyat vereceklerini Söylediler...20 25 dk civarında sürüyor
detaylı bilgi için valiliğimizin sitesi http://www.tekirdag.gov.tr/yp/tr/index.htm eğer gelirsen senide bekleriz sahilde hep beraber gideriz güzel olacak emin ol
ayrıca arkadaşlar yukarda piknik tarzı bişilerde yapabiliriz ona göre hazırlıklı gelsek iyi olur kanımca
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
fevkalade bir aksilik olmazsa ben geleceğim.
Bu uçmakderede yeme içme sorunsalına çözüm getirmemiz gerekiyor yoksa soğan sapı ve meşhur Naip Köy Ekmeğine talim etmek zorunda kalabiliriz.
Bir iki alternatif daha olabilir,Dönüşte Kumbağ'da Balık yenilebilir.veya İnecik'e uzanıp oğlak yiyebiliriz.Yol üzerinde bir yerlerde yemek daha iyi olur bence.
-
hadi bakalım havada güzel olucak inşallah
-
Faruk kardeşim,bu yolda yemek yenecek bir yerleri de biliyorsundur sen.
Mevsimidir şöyle oğlak filan yesek,ya da çevirme.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Faruk kardeşim,bu yolda yemek yenecek bir yerleri de biliyorsundur sen.
Mevsimidir şöyle oğlak filan yesek,ya da çevirme.
Bence kendi yemeğimizi kendimiz yapalım alalım bir mangal birde et köy ekmeği ile birlikte iyi gider
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Arkadşlar Hava Guzel Olursa Bizde Ordayız 3 Motor Ve Kesinlikle Ucuyoruz Paraşütle
-
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
-
-
-
bi 2 lik kola ve 2 ekmek tursu ve tavuk burger + sucukta benden olabilir Tavuk kanadıda yapabilirim Süper Olur Süper :D Çekirdekte Alayım bari :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
-
-
DETAYİN adlı üyeden alıntı
adını kolayalım derken yemeğin sabit olmasından bahsettim dostum herkez sucuk getirirse ogun herkezin menüsü sucuk olur
ALSANA SUCUK PARTİSİ İŞTE!HERKEZ FARKLI SEYLER GETİRİRSE KARMAKARISIK OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AMA ORTAK KARARA SAYGIM VAR yinede yoruma açık olarak kalsın öneri. Abur cuburda kafamıza göre getiririz zaten(çekirdekler cipsler)istersen mısırda patlattırayım by_star paraşütle süzülürken 625 ten keyifli olur yersin
ne dersin?
valla kanka havadaki akımı varsayarsak;Elimden uçar gider mısırlar Mındar Etmeyelim bu arada caner KArdeşim Kırklareliden hakan abinlerle baglantıyı kur; Sevginlerle Beraber Onlarda GEleceklermiş Sanırım Babaeskide Bulusup hep beraber gelirsiniz kardeşim
-
-
Hakan abi ler gelicekmi? ben direk Emrah abi in yanına giteyi sonra da sizin yanınıza gelmeyi planlıyorum
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
evet gelmeyi düşünüyorlar bugün konustum onunla gelmeye istekli bakalım... BU ARADA CUMARTESİ AKSAMI HERKES KESİN OLARAK GELCEM DİYE BURAYA YAZSIN ONA GÖRE BEKLİYELİM ARKAADAŞLARIM
-
-
Benide sayın abiler
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)