Özer kardeşim gaz telini halletmişsindir umarım.
Ben de şimdi hazırlığımı yapıp yola çıkıyorum
11.30 da iskelede olacağım, benim motorun plaka 59 FY 600.
başka sürücülerle karıştırmayın
Tel 0532.2825800
Özer kardeşim gaz telini halletmişsindir umarım.
Ben de şimdi hazırlığımı yapıp yola çıkıyorum
11.30 da iskelede olacağım, benim motorun plaka 59 FY 600.
başka sürücülerle karıştırmayın
Tel 0532.2825800
Arkadaşlar geziye gelen gelemeyen herkezin eline yüreğine sağlık güzel bir gun oldu fotoları en kısa zamanda koyalım
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
slm arkadaşlar motor var ehliyet yok onun için gelemedim ehliyetli bi arkadaş bulursam haftaya mt yuvacık gezisine gideriz herkeze duyrulur
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
deniz Öncelikle Tanıştığımza memnun oldum dostum Savaş Abi Sende Süperdin yani Ayrılmaz üçlü henüz Emrah ve Caner msne gelmedi GElince Artık Fotoları alıcam :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bende şimdi geldim eve caner ve hakan yolda onlardanda haber alırsam içim rahatlıycak.
Bu arada yeni tanıştığımız arkadaşlarla fazla muhabbet edemedik inşallah birdahaki sefere daha koyu sohbetlerde edicez.
Grupta kopukluk olması canımı sıktı vede üzerine canerin benzincide yaşadığı sorun eklenince moralim iyice bozuldu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
ya yukarıya cıkmıstık biz yani.. sen niye ustaların peşine gidersin beaaa
herseyi geçtim sahile niye dondünüz ki aşağıda bi sürü gevri vardı
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Dt durmuştu ben cıkıyodum sonra bende durayım dedım neyse durduk bu sefer ybr ve kardesım gelmedı onları bekledık herşey hazır tam cıkıyoruz 50 metre gittik baktım erol usta geri dönüyo neyse dedim heralde herkes dönüyo bende döndüm aşağı indik ama siz yoktunuz neyse dedik bekleyelim ama gelmeyince adamlar bişeyler atıştıralım dedi.
Tekrar çıktık barbarosa doğru bu sefer benım bobın gevşeyince onlar bastı gitti biz 4 motor yavaş gittik onlarda kayboldu sonra dedik en iyisi gidelim tekirdağa orada buluşuruz..
Sahilde geziyoduk ama Sarının çenesi düşük biliyosunuz başladı değirmenaltına gidelim ben kız ayarlıycam demeye bizde gittik en sonunda
Olay bu yani
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Olan tersliklere rahmen yinede güzeldi arkadaşlar benzinci olayında galip gelen biz olduk canınızı sıkıp ta keyfimizin bozulmasına iziinn vermeyin canerinde ulaştığından bir haberdar olsakta gunu tebessümle bitirdik wawww ne gundu desek
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)