PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
slm beyler benim motor fazla yakıyor ama neyse bakıcaz bişeyler kırklarelinden tek gelmek kötü ama ne yapalım cesareti yok burdakılaerin herhalde bilmiyorum gilera mxr 125 atlayıp gelmeyi düşünüyorum ama scoterda olabilir belli değil bakıcaz bişekilde gelicem uzak gezilere bayılırım
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
cry_needless@hotmail.com burdan haberleşe biliriz arkadaşlar..
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Çok güzel ve anlamlı bir beraberlik olacagına inanıyorum. Gidenlere şimdiden iyi eğlenceler. Hadin bakalım resim vs bekliyoruz.
Mutlulukları ve GüzeL oLan Herşeyi KaLbinize uSuLca bırakıyoRum.
ee bu kadarmıyız..başka gelen yok mu ?
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
Başka gelicek yok mu arkadaşlar?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Edirne den gelecek yokmu ya? Yanlızmı çıkıcam buradan
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
slm cnr yanlızların çılgın motorcusu alıştın yanlızlığa valla
bu arada uçmakdere yollarına girdiğimizde dikkatli gitmeliyiz arkadaşlar yavaş sakin ve dikkatli
ne var yolda abi mayın falan mı
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
canerim gelince görürsün ne olduğunu
ilk gördüğünde başın biraz döner,ayakalrın yerden kesilir ve zannedersin ki bulutlarla yarışıyorsun,hele bir yeri vardır ki,birden bire önüne gelir uçmak derenin uçurumlar.
neyse gelince görürsün zaten.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html
istersen linke tıkla biraz bilgi verebilir fotolar.
gelince çok beyeneceksizin inanıyorum deyeceğine.
::tutkuy::
arkadaşlar son 24 saat hersey gönlümüzce olsun .....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
faruk sende kesin geliyosun dimi ??
[B][COLOR="Red"]ENEZ'de 2 Katlı Yazlık Satılıktır..İlgilenenlere Acil Duyrulur..Çok Ucuza Gidicek (Alıcaklı Olan Hemen Msj Atsın Çunkü Yazlık Satılınca MOTOSİKLET Alcam :))[/COLOR][/B]
gelicem kısmetse ama akşama kadar kalamıycam,akşama işe gidicem uyumam lazım biraz
::tutkuy::
az önce telim koptu gaz telim emraha haber verdim bakalım yarın sabah nolcak :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)