:-s Tamam EgeKnn nice mutlu gezi organizasyonlarına hoca . Haklı herkes. Sıcak ve icten nice bulusmalar dilegiyle. . Organize olmak biraraya gelmek güzel. Egelim senide sayıcam ne demek o öle, kusura bakma sende. kırdıysam özür dilerim.
:-s Tamam EgeKnn nice mutlu gezi organizasyonlarına hoca . Haklı herkes. Sıcak ve icten nice bulusmalar dilegiyle. . Organize olmak biraraya gelmek güzel. Egelim senide sayıcam ne demek o öle, kusura bakma sende. kırdıysam özür dilerim.
Comfirmation Bias
RENE ÖZÜR ÜN KABUL EDİLDİ K.İB.
gezi fotoğrafları ne oldu
EgeKnn, size sormak lazım baba en çok foto sizin telefonlarda koca Karşıyakada bluetoothu olan bi cafe bulamadınız mı Hadi ayarlayın şu fotoları da iyi kötü bi başlık açıp yayınlayalım
benim cep telefonunda çekilenleri ben hallederim desem yalan olur.. hala öğrenemedim resim koymayı bendeki resimleri cd ye kopyalıyayım geleyim senin cafeye orada halledelim diğer telefonlardaki resimler ne oldu yahu şu resim krizini nezaman aşacağız neyse herkes kendi çektiği fotoyu yayınlasın sitede piyadem tarığım hadi baba yaaa
EgeKnn, abi gelirsen bu tarafa hallederiz.İşin yoğun olursada msnden salla fotoları bana ben ekleyim siteye Eğer gelirken imkan olursa 1 saatliğine stellanın telefonuda al bluetooth var bende bilgisayara alırız ondakileride...Bende bilgisayara takılan hem bluetooth hemde kızılötesi var aklında ola.Şu foto olayı AB ye girmek kadar problemli oldu vallaha aşalım artık şu problemleride bizde girelim be GB ye(geziler birliği ) Tarık usta senden de bekliyoruz fotoları ona göre
Haketen şu resimleri görelim artık, ayrıca bu geziye katıla arkadaşlar neden pek yazmıyor? Bu sayfalarda ne kadar çok şey paylaşılırsa o kadar yeni arkadaşın dikkatini çeker ve grup genişler bence.
Bu haftsonu gezi düşünülüyor mu ?
beyler ben fotoları belki hafta sonu yayınlıcam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)