Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ

Motovento
    REKLAM ALANI
    stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    evet arkadaşlar dün akşamki toplantıda tanıştığım ve bugünkü gezide olan herkeze öncelikle teşekkür etmek isterim

beni tanıyan bilen bir kaç arkadaşım var bu sitedede motosiklet.net benim motor sevdalısı dostlarla ilk tanıştığım site değil ama açık söylemek gerekirse en çok hayal kırıklığına uğradığım toplluluk diyebilirim en azından izmir tayfası için bunu rahatlıkla söylüyorum kusura bakmayın
    daha öncede çok fazla toplantılarda gezilerde festivallerde vs.. etkinliklerde bulundum ama en azından izmir için oluşumu bu kadar yeni olan bir grupta katılımın tepkinin çok daha yüksek olmasını beklerdim izmir gibi bir şehirde yaşıyoruz çok fazla güzelliin içindeyiz imkanlarımızı birleştiririp çok güzel organizasyonlar çıkartabilecekken çok uzak davranıyoruz sanki neden acaba

bugun karagöl gezisinde benide aralarında bulunduran atkadaşlar kenan,tuncer.tarık arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yüreğinde motor sevgisi olan ve bunu dostalrıyla paylaşmak iseteyenlerin imkanlarını nasıl zorladıklarını birkez daha gösterdiler
    evet şimdi diğer motosiklet tutkunu arkadaşlar İZMİRİRLİ'LER nerdesiniz bundan sonrada tüm etkinliklerimiz böyle yarım mı olacak bu izmire pek yakışmaz sanıyorum lütfen bir dahaki toplantıda İZMİRLİ TÜM DOSTLAR bir araya gelip bu konu hakkında bir görüşme yapıp ortak bir karara varalım

toplantı ve gezide olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi iletiyorum ben sizlerle tanışmaktan ve zaman geçirmekten çok büyük keyif aldım umarım bu sürekliliğini kaybetmez ve çok daha güzel günlerde birarada oluruz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    bu arada harika fotolar geliyo yarına kadar

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    EgeKnn gruba katılımı savunman çok güzel, böyle devam ederse şuan katılım az da olsa zamanla genişler eminim. Ben gelemedim çünkü plakamı ruhsatımı falan yarın alacağım. Ama bundan sonrakilere gelmemem için sebep olmaz, boş laf üretmenin anlamı yok aslında zamanlı görürüz zaten. DÜnkü ve bugünkü resimleri çok merak ediyorum, umarım biranönce görürüz..

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ok kardeşim aramızda görmek isteriz seni tekrar hayırlı olsun motorun

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bu arada sadece gezinizle ilgili değil, gezi sırasında motorlarınızla ilgili yaşadığınız tecrübeleri de yazarsanız iyi olur. Motosiklette yeni olanlar için faydalı olur, mesela karagöl yolu 125 cc bir scooter için nasıl? Yol kimleri memnun etti kimleri üzdü vs.

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    egelim ilk olarak sana geçmiş olsun umarım iyisindir

EgeKnn kalbimizi kırdın erhan ile birlikte bizde cumartesi tanışmaya gelmiştik fakat bizden hiç sözedilmemiş motorumuz yok diyemi böyle oldu kardeş

Toplantı zamanını şimdiden belirleyelim herkez kendini ona göre ayarlasın daha sonra yan yattı çamura battı gibi bahaneler olmasın önerim ctesi 19:45-20:00 arası atatürk lisesi önü

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı
    geziye gelmeyeceği halde sırf bizlerle tanışmak için ve hatta gece istanbula yola çıkacağı halde gelen büyük bir özveri gösteren konvoyumuza ve sohbetimize renk katan mustafa arkadaşımız ( PHAETONW12 ) ve hakan arkadaşımıza ( tomahawk ) ve de buluşma yerimiz olan kipaya geziye işi olması nedeniyle gelemeyeceği halde sırf tanışmak için gelen Mr.cool (selim) arkadaşımıza sonsuz teşekkürler gerçek birer dost ve motorsikletçi olduklarını gösterip toplantıya yada buluşma yerine gelerek bizlerle birlikte oldular sağolun arkadaşlar...
    kenan,bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim,içinde motosiklet aşkı olan her topluluğa varım,üyesi olduğum diğer guruplara göre bizim gurubumuzun en büyük farkı henüz çok yeni oluşması ve aramıza sürekli yeni arkadaşların katılıyor olması,zamanla bahsettiğin problemlerin çoğu aşılacaktır,buna inanıyorum.fakat benim tavsiyem üslubunu biraz daha yumuşatman yönünde olacaktır,bu tamamen dostça söylenmiş bir fikirdir.insanlar gelemeyebilirler,net'e girememiş arayamamış olabilirler,tabi ki söz verip tutmamak,başkalarını mağdur etmek hiç hoş değil,bunları savunmuyorum zaten ama yeni yeni oluşan bir gurupta birbirimize karşı biraz daha hoşgörülü olmalıyız diye düşünüyorum.zamanla zaten taşlar yerine oturacaktır.
    ayrıca buluşmaya gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim,sizleri tanıdığıma çok memnun oldum,dilerim en kısa zamanda yine bir araya gelme fırsatımız olur.(motosikleti olan olmayan herkese çok teşekkür ederim)
    egelim ;kardeşim sana da büyük geçmiş olsun,böyle tehlikeli bir durumu atlatmana çok sevindim,dilerim bundan sonra herhangi bir kaza yaşamazsın

solo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    as 125 T - Siyah
    Arkadaslar selamlar,
    izmir icin haftalik periyodik toplantimiz var mi? Boyle biseyler duymustum sanki. Her hafta olamasa da arada bir gelmek isterim bende. Bu arada Sucuk ekmek partisi fikrini cok begendim :')

sukida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    arkadaşlar, canım dostum kardeşim çocukluk arkadaşım alperin biricik annesini cumartesi akşamı kaybettik , herkesten öncelikle özür diliyorum ama onuda bırakıp gelemezdim kusura bakmayın. iki ğündür uyumuyorum o yüzden saçmalayabilirim şu andada işyerindeyim iki dakkalıgına internete girme fırsatım oldu ondada belirteyim dedim. ama söz birdahaki toplantıda bu sefer 4 kişide yanımda getircem herkese selamlar fotoları yayınlayında bakalım.

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    volki dostum toplantıya gelenlere teşekkür ettim zaten sizleri unutmadım kırılmana gerek yok dostum birdahaki toplantıda ve gezide mutlaka görmek isterim sizi bu arada sukida üzüldüm dostum başınız sağolsun allah yakınlarına sabır versin kendinize iyi bakın

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    arkadaşlar beni anladığınız için teşekkürler hafta içi toplantı yapılmazsa sevinirim çünkü benim okul geceleri olduğu için gelemeyebilirim ama hafta sonları akşamları yağmur olmazsa kesin gelirim herkese teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı MrCool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki LS 650 Savage / Kawasaki ZX-9R / Yamaha 600 Fazer
    Kipa'da çektiğim tek fotoğrafı siteye nasıl koyacağım . Nasıl yapılacağını gösteren bir link vardı. Sitede arama yaptım ama bulamadım. (Gerçi fotoğraf da ışığa karşı olduğu için flaş ile çekilmesine karşı gene de rengini açmak zorunda kalınca netliği kayboldu ama idare edersiniz yapıştırabilirsem ).

derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    egelim , geçmiş olsun arkadaşım

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    EgeKnn kalbimizi kırdın erhan ile birlikte bizde cumartesi tanışmaya gelmiştik fakat bizden hiç sözedilmemiş motorumuz yok diyemi böyle oldu kardeş
    Volki hocam bizde motorları alınca scoterları saymayız artık. Saolsunlar. :::mtnet4
    Comfirmation Bias

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Beyler mazereti olan bi kaç arkadaşımız vardı biz onları aramızda zaten konuştuk...Onlara lafımız yok ama bi kaç arkadaş sudan sebeplerle aramıza katılmadı bizim asıl kızdığımız arkadaşlar onlar...Bütün yaz kıçımızı yırttık buluşalım toplaşalım diye hatta başlıklar açıldı ama bi bock yapamadık...Tam o veya bu şekilde bişeyler yerine oturuyor ama bazı arkadaşlar hava kötüydü falan filanla geçiştirmeye çalışmış eywallah ama bizde insanız biz hava kötüde olsa gittik toplandık eğlendik bişeyler yapmaya çalıştık hava kötüyse bizede kötüydü ama aramızdan kimsenin incileri dökülmedi.Neyse zaten olan oldu gelmeyenler çok şey kaybetti tabi bazı gelmeyenler sayesinde bizde çok şey kaybettik...Foto makinası ayarlayalım derken batucan sağolsun ben ayarlarım dedi ama gene sağolsun kendide gelmedi doğal olarak makineside...Bizde hangi telefonla çekelim hangisinde bluetooth var bilgisayara nasıl atarız diye düşünmekten adam akıllı foto çekemedik zaten telefonla çekilen fotoların güzelliğinide hepimiz biliriz zaten Bi antalya gurubu gezi yapıyo ağzımız ayrık ayrık bakıyoz yok baba biz böyle devam ettikçe sadece bakarız...Neyse gelen gelmeyen herkez sağolsun...Ben dün orada olmaktan çok mutlu oldum.Tarık(piyade),Kenan(Egeknn),Ebru(stella) arkadaşlarımızla tanıştığımıza çok memnun oldum hepside çok cana yakın sıcak kanlı ve gerçek motor ruhunu taşıyan arkadaşlarımız Onlara bir kere daha teşşekür ediyorum bu güzel güne renk kattıkları için...Mr Coola ayrıca teşekkür ediyorum gelemiyeceği halde sırf tanışmak için bile olsa oralara geldiği için...

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Volki hocam bizde motorları alınca scoterları saymayız artık. Saolsunlar.

bunu bir açıklarmısın rEnE motoru olmayana bişey diyen olmadı sen scooter kullananlara bişeymi demek istedin??

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bu grubun yeni olmasından dolayı ilk başlarda biraz daha anlayışlı olma fikrine katılıyorum. Mesela ben bu konuya çok iyi bir örneğim. Motosiklette daha yeniyim, karagöle gitmek nasıl birşey bunu hiç bilmiyorum, yol (özellikle yağış varken) benim tecrübeme uygun mu yoksa tıkanır kalırmıyım bunu da bilmiyorum. Burada her tecrübe seviyesinden arkadaşlar olabilir. Bu yüzden zaten bir mesaj atmıştım ama pek bilgi veren olmadı. Bu gezide sadece oradaki sucuk partisi gibi aktivitileri değil, motorlarınız için bu yol nasıldı, zorlukları avantajları nelerdi, her giden kendi motoru adına bunları yazsaydı bu gruba girip tecrübesini de geliştirmek isteyen arkadaşlar için (tabi benden başka varmı yok mu bilmiyorum ama madem yeni kişilere açık mutlaka tecrübesizler de olacaktır) çok faydalı olurdu.

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rene ben sadece küçük bir latifede bulunmuştum bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok . Aramızda böyle basit şeyler yüzünden kırgınlık dargınlık olmasın

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    rene o gruptan bir tek 50 cc scoter la gelen ben vardım sanırım kendine motor alınca sen beni saymıyacaksın ama şunu bilki bizim amacımız ve zevkimiz motosiklet tutkusu olan aynı kafada olan insanlar la bir olmak ve arkadaşlık kurmak yani motosikletlerimiz sadece bir bahane olsada gelebilirsin olmasada gelebilirsin hepiniz k.i.b.

REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler