İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ
-
Reklamlar
-
bu arada harika fotolar geliyo yarına kadar
-
EgeKnn gruba katılımı savunman çok güzel, böyle devam ederse şuan katılım az da olsa zamanla genişler eminim. Ben gelemedim çünkü plakamı ruhsatımı falan yarın alacağım. Ama bundan sonrakilere gelmemem için sebep olmaz, boş laf üretmenin anlamı yok aslında zamanlı görürüz zaten. DÜnkü ve bugünkü resimleri çok merak ediyorum, umarım biranönce görürüz..
-
ok kardeşim aramızda görmek isteriz seni tekrar hayırlı olsun motorun
-
Bu arada sadece gezinizle ilgili değil, gezi sırasında motorlarınızla ilgili yaşadığınız tecrübeleri de yazarsanız iyi olur. Motosiklette yeni olanlar için faydalı olur, mesela karagöl yolu 125 cc bir scooter için nasıl? Yol kimleri memnun etti kimleri üzdü vs.
-
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
geziye gelmeyeceği halde sırf bizlerle tanışmak için ve hatta gece istanbula yola çıkacağı halde gelen büyük bir özveri gösteren konvoyumuza ve sohbetimize renk katan mustafa arkadaşımız ( PHAETONW12 ) ve hakan arkadaşımıza ( tomahawk ) ve de buluşma yerimiz olan kipaya geziye işi olması nedeniyle gelemeyeceği halde sırf tanışmak için gelen Mr.cool (selim) arkadaşımıza sonsuz teşekkürler
gerçek birer dost ve motorsikletçi olduklarını gösterip toplantıya yada buluşma yerine gelerek bizlerle birlikte oldular sağolun arkadaşlar...
kenan,bu güzel düşüncelerin için teşekkür ederim,içinde motosiklet aşkı olan her topluluğa varım,üyesi olduğum diğer guruplara göre bizim gurubumuzun en büyük farkı henüz çok yeni oluşması ve aramıza sürekli yeni arkadaşların katılıyor olması,zamanla bahsettiğin problemlerin çoğu aşılacaktır,buna inanıyorum.fakat benim tavsiyem üslubunu biraz daha yumuşatman yönünde olacaktır,bu tamamen dostça söylenmiş bir fikirdir.insanlar gelemeyebilirler,net'e girememiş arayamamış olabilirler,tabi ki söz verip tutmamak,başkalarını mağdur etmek hiç hoş değil,bunları savunmuyorum zaten ama yeni yeni oluşan bir gurupta birbirimize karşı biraz daha hoşgörülü olmalıyız diye düşünüyorum.zamanla zaten taşlar yerine oturacaktır.
ayrıca buluşmaya gelen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim,sizleri tanıdığıma çok memnun oldum,dilerim en kısa zamanda yine bir araya gelme fırsatımız olur.(motosikleti olan olmayan herkese çok teşekkür ederim)
egelim ;kardeşim sana da büyük geçmiş olsun,böyle tehlikeli bir durumu atlatmana çok sevindim,dilerim bundan sonra herhangi bir kaza yaşamazsın
-
Arkadaslar selamlar,
izmir icin haftalik periyodik toplantimiz var mi? Boyle biseyler duymustum sanki. Her hafta olamasa da arada bir gelmek isterim bende. Bu arada Sucuk ekmek partisi fikrini cok begendim :')
-
arkadaşlar, canım dostum kardeşim çocukluk arkadaşım alperin biricik annesini cumartesi akşamı kaybettik , herkesten öncelikle özür diliyorum ama onuda bırakıp gelemezdim kusura bakmayın. iki ğündür uyumuyorum o yüzden saçmalayabilirim şu andada işyerindeyim iki dakkalıgına internete girme fırsatım oldu ondada belirteyim dedim. ama söz birdahaki toplantıda bu sefer 4 kişide yanımda getircem herkese selamlar fotoları yayınlayında bakalım.
-
-
arkadaşlar beni anladığınız için teşekkürler hafta içi toplantı yapılmazsa sevinirim çünkü benim okul geceleri olduğu için gelemeyebilirim ama hafta sonları akşamları yağmur olmazsa kesin gelirim herkese teşekkürler
-
-
-
egelim , geçmiş olsun arkadaşım
-
EgeKnn kalbimizi kırdın erhan ile birlikte bizde cumartesi tanışmaya gelmiştik fakat bizden hiç sözedilmemiş motorumuz yok diyemi böyle oldu kardeş
Volki hocam bizde motorları alınca scoterları saymayız artık. Saolsunlar. :::mtnet4
Comfirmation Bias
-
Moderatör (forrap)
-
Volki hocam bizde motorları alınca scoterları saymayız artık. Saolsunlar.
bunu bir açıklarmısın rEnE motoru olmayana bişey diyen olmadı sen scooter kullananlara bişeymi demek istedin??
-
Bu grubun yeni olmasından dolayı ilk başlarda biraz daha anlayışlı olma fikrine katılıyorum. Mesela ben bu konuya çok iyi bir örneğim. Motosiklette daha yeniyim, karagöle gitmek nasıl birşey bunu hiç bilmiyorum, yol (özellikle yağış varken) benim tecrübeme uygun mu yoksa tıkanır kalırmıyım bunu da bilmiyorum. Burada her tecrübe seviyesinden arkadaşlar olabilir. Bu yüzden zaten bir mesaj atmıştım ama pek bilgi veren olmadı. Bu gezide sadece oradaki sucuk partisi gibi aktivitileri değil, motorlarınız için bu yol nasıldı, zorlukları avantajları nelerdi, her giden kendi motoru adına bunları yazsaydı bu gruba girip tecrübesini de geliştirmek isteyen arkadaşlar için (tabi benden başka varmı yok mu bilmiyorum ama madem yeni kişilere açık mutlaka tecrübesizler de olacaktır) çok faydalı olurdu.
-
-
rene o gruptan bir tek 50 cc scoter la gelen ben vardım sanırım kendine motor alınca sen beni saymıyacaksın ama şunu bilki bizim amacımız ve zevkimiz motosiklet tutkusu olan aynı kafada olan insanlar la bir olmak ve arkadaşlık kurmak yani motosikletlerimiz sadece bir bahane olsada gelebilirsin olmasada gelebilirsin hepiniz k.i.b.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler