İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ
-
--------------------------------------------------------------------------------
Geziye katılım gösterecek olan arkadaşlar ( şimdilik )
+Egeknn
+rEnE
+batucan
+kanle
+derin
+forrap
+Epitaph35
+Mr.cool
+sukida
+murat (sukida nın arkadaşı)
+Stella
+egelim
+piyade
+APV41
ohh ohh allah bereket versin çoğalıyoruz alem toplantı görsün gezi görsün
Reklamlar
-
vay be izmir grubuna bak milli takım kadrosu gibi çok güçlü egeknn bir de bu kişilerin motorlarını yazarsan daha güzel olur
-
oldu canımmmmm egelim doğum tarihlerini de yazayımmı yav sayfaya yazanların motorlarıda altta yazıyo bakın herşeyi devletten beklememek lazım
-
abi ne kızıyon ya kadro nun gücü meydana çıksın bu gün çok fazla polis var ve motorumu aldım akşam ordayım
-
-
-
ben gece 24.00 te istanbula yola çıkıyorum,dolayısıyla geziye katılamam,ama bir aksilik olmazsa akşam buluşmaya ben ve arkadaşım tomahawk katılmak istiyoruz,görüşmek üzere....
telefonum:0535 959 16 52
-
Arkadaşlar...bende aranıza ilk defa katılıcam....bu akşam yanınızda olmayı çok isterim....inşallah 1 aksilik çıkmaz...
-
tomahawk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar...bende aranıza ilk defa katılıcam....bu akşam yanınızda olmayı çok isterim....inşallah 1 aksilik çıkmaz...
tomahawkım hakanım canım dostum inan bana karşında bir iki tane eski tanıdık sima olacaktır mesela stella gibi desem sana
-
Moderatör (forrap)
Vallaha beyler bayanlar bu saate kadar bekledim bi haber yazarsınız diye yazmadınız sanırım daha evlere ulaşmadınız...Benim kaçmam lazım umarım yarın saat konusunda bi problem yaşamam çünkü neye karar verdiniz bilmiyorum ve yarın çalışmadığım içinde nete girermiycem... :
-
-
Arkadaşlar ben Epitaph35, eski nikimle neden giremiyorum anlamadım ama artık bu nikleyim. Bu akşam gelemedim çünkü motorumu daha bu akşam yeni aldım ve alım işleri bittiğinde ve motoru elime aldığımda saat çok geçti
Bu arada kendime Keeway ARN 125 mat siyah aldım, bkalım görecez nasılmış.
Plaka p.tesi çıkacak, plakasız irsaliyle gidilir mi bilmiyorum ama gidiliyorsa yarın ben de geziye gelirim. Tabi yağmur yağacak mı ve gezi olacak mı bilmiyorum...
-
dostum alım satımını yaptıysan evrak varsa elinde plaka için 3 ay yasal süren var gelip gelmemek senin isteğine kalmış yaniii gelirsen yer ve zaman yazılı görüşmek üzere hayırlı olsun bu arada
-
EgeKnn adlı üyeden alıntı
dostum alım satımını yaptıysan evrak varsa elinde plaka için 3 ay yasal süren var gelip gelmemek senin isteğine kalmış yaniii gelirsen yer ve zaman yazılı görüşmek üzere hayırlı olsun bu arada
hayırlı olsun motorunuz..
dediklerin doğru ama trafiğe çıkmamak şartıyla dostum. Tescili yapılmamış araçların trafiğe çıkması yasaktır. Elinde faturan da olsa farketmez.
-
conqueror sağol kardeşim uyarın için bana daha farklı anlatılmıştı en azından ben sıfır motor aldığımda bir süre plakasız gezdim sorun olmadı ama olmıyacak anlamınada gelmez tabiii
-
Sağolun. Satış irsaliyesi aldım sadece ama ruhsat plaka sigorta falan p.tesiye kaldı.
-
Ya bu yağmur böyle devam etmez inşallah, haftabaşı yağışlar terkedecekmiş, bir gün önce terketse olmaz mıydı :
-
arkadaşlar kusura bakmayın bu gün geziye gelemedim biliyorsunuz dün akşam çok yağmur yağdı yerler yaştı ben de buca ya giderken varyant virajında motor un kayması ile üstünden çok hızlı bir şekilde sol şeride kadar sürüklendim motor olduğu yerde yan olarak kaydı ve arkamdan da 10 saniye arayla bir körüklü otobüs geliyordu hemen belimin kı... ağrısıyla yerimden fırladım ve bu arada motor hala çalışıyordu stop etmedi hemen kaldırdım ve yola devam ettim motorun patlama riski çok yüksekti çünkü motor yan duruyordu ve yolun tek yön olması büyük avantajdı allah korudu o yüzden bu gün ıslak zemin de trafiğe çıkmaya korkuyorum umarım beni anlamışsınızdır işallah bir dahaki haftaya fakat toplantı yapılırsa hafta içi gelirim tabi yağmur olmazsa hepinizden tekrar çok özür dilerim
-
O deilde, Yağmur deli gibi yagdı aksama dogru burda. Kayıp düsmeyin, yüzünüze gözünüze dikkat edin. Ses verin geldik sağsalim geziden die :signexclaim:
Comfirmation Bias
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler