arkadaşlar bol bol rwesim çekilin şöle en cavcavlısından.
izmirli arkdaşlarımızıda tanıma fırsatımız olsun.
iyi eğlenceler.
arkadaşlar bol bol rwesim çekilin şöle en cavcavlısından.
izmirli arkdaşlarımızıda tanıma fırsatımız olsun.
iyi eğlenceler.
beyler benim motor bugün tamir oluyor bugün gittim gördüm adam tamamen motor u indirmiş keçe patlamış akşam a tamir olucak akşama alırsam yarın aranızdayım
git başında dur valla akşama değil 3 gün daha alamazsın yoksa
arkadaşlarrr hafta sonu hava yağmurlu gözüküyor fakat bu beni bozmaz yılmayacağız değilmi kar yağsada motorcu yılmaaaazzzz
mete_han, gormedim hocam selamini yoksa neden almayalim. selamlar olsun gonulden
egeknn motor olduda 100 ytl para istedi nedeni de işçilik miş ve bütün motor u indirdiği için bu işçilik keçe pahalı değil yani bu tamir ci tam bir şerefsiz ama bu işten anladığı kesin ben bu parayı vermemeye gayret göstercem bu akşam şimdi almaya gidicem
egelim, senin motor garantide değilmi ne işçiliği ne parası bi bock anlamadım...Verme abi ne parasıymış o arıza fabrikasyon hatası değil mi Bi de ne o öyle yaw rektefe mi yaptı anasını satayım 100 ytl
yarın akşam saat 21 00 da Atatürk lisesi önüne gelmeyi ben de düşünüyorum Allah bir mani vermesse görüşürüz.
forrap benim motoe aprilia 93 model 50 cc yani eski bir motor tamirci güzel ama çok para istiyor yarın abah gidip pazarlık yapcam sadece keçe değişti ve motor u aşağıya indirdi işçilik bu yüzden diyor yoksa keçe pahalı değil
egelim, ben mondiali sandım (gerçi sen onu satmıştın heralde )tamam o zaman abi anladım...Abi kahramanlarda bi motorcu var çok iyi olduğunu söylüyorlar iyi de bi insana benziyor kaç para derdi o iş için bilmiyorum ama artık sen yaptırmışsın motorunu bi dahakine aklında olsun diye söylüyorum... Geziye geliceksin demi bu arada pazar gününe hertürlü makinan hazırdır o zaman
forrap pazar gününe kesinlikle makinam hazır yarın da epitaph la yani erkan abi ile gelcez işallah
Geziye katılım gösterecek olan arkadaşlar ( şimdilik )
+Egeknn
+rEnE
+batucan
+kanle
+derin
+forrap
+Epitaph35
+Mr.cool
+sukida
+murat (sukida nın arkadaşı)
+Stella
+egelim
+piyade
devamını bekliyoruz....
egekenn epitaph ı 2 defa yazmışsın galiba yoksa bir tane daha epitaph mı var
kenan kardeş izmirlileri toplarsan sen toplarsın İZMİR başlıklı yazıları sıkça yazalım çok dost var katılmak isteyen ama organize olamıyoruz NEDEN YAAA
dostum toplamaya çalışıyorum zaten organize oluyoruz ama... az kişiylede olsa bir karagöl gezisi yaptık zaten yarın akşam da toplanılacak pazar gezi var sende katılım göster geliceksen haber ver ekliyeyim senide
APV41, gelicekmisin sende yani madem bu kadar istiyosun sende aramızda olucaksın heralde ekleyelim mi seni de listeye???
Peşin peşin söyliyeyim gelecem deyip teeee gelmeyen olursa.... yok lastik patladı şöför atladı çamura battı yan geldi yağmur yağdı gibi asla kabul görmeyecek bahaneler öne süren olup gelmemezlik yapan olursa dilimden kurtulamaz haftalarca madara ederim sayfaya girip 2 satır yazı yazmaya bile yüz bulamazlar ona göre vay beni uyarmadın demeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)