merhaba millet bende (onur) servis arkadaşım muratla birlikte cumartesi akşamı alsancaktayız bu gezi süper olcak gibime geliyo iki regal raptorla katılıma iştirak ediyoruz ehliyette yok ama hadi hayırlısı bakalım
merhaba millet bende (onur) servis arkadaşım muratla birlikte cumartesi akşamı alsancaktayız bu gezi süper olcak gibime geliyo iki regal raptorla katılıma iştirak ediyoruz ehliyette yok ama hadi hayırlısı bakalım
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sukida mutlaka bekliyoruz ona göre saat ve tarih belli yerde belli orada olalım...
mr.cool bana özelden msj at cep telefonunu yaz nböylelikle daha rahat haberleşiriz ok.
mete_han demişki:
bu konuda bilgili olduğun kesin ama bana da uygun bir motor söyle de almaya çalışalım be abi 2 zamanlılar çok sorun olmaz dersenn aprilia veya peugeot alacam, acil bilgi lütfenepitap yamaha nouva performansı tatmin etmez...
jınlunda aşırı vibrasyon var...uzunyolda vidaları yerinde bulamazsın...
mondıal ve asya sağlam değil...granaj oynuyor...
kanuni maket motor zaten....
allah sana sabır versin...
egeknn nerede bulusacagımız ok de saat kacta bulusuyoruz bana bildirirmisiniz bekliyorum
Bu arada hafta sonu yağış var gözüküyor,
http://www.meteor.gov.tr/2003/iller/izmir.htm
http://www.meteor.gov.tr/2005/tahmin/3gunhavaharita.htm
Beyler pazar günü izinliyim eğer çok büyük bi aksilik çıkmazsa hertürlü GELİCEM!!!Ama cumartesi akşam çalışacağım için aranızda olamayacağım...Umarım yağmur yağmaz ve cumartesi akşam gelenlerin hepsi pazar yapacağımız geziyede gelirler...
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan ben epitaph la msn üzerinden zaten konuştum ve gereken bilgiyi yeterince verdim bundan sonrası ona kalmış unutma her zevkin bir maliyeti var dır geziyede işallah gelicem
pazar günü için egekn haber verirsen kanleyle gelmeye çalışçaz
zaten telefon numarası var sende
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
ok batucan telefonun var haber vericem cumartesi akşamı yoksun galiba sukıda bu arada sayfada saat 21.00 diye yazıyor zaten ok. saat 9 da buluşucaz
arkadaşlarım motorum yok henüz ama ayaküstüde olsa tanışmaya gelmek isterdim ama o saatlerde ozderede olucam iyi eglenceler...
eyvallah hedowich gelmiş kadar oldun kardeş
Geziye katılım gösterecek olan arkadaşlar ( şimdilik )
+Egeknn
+rEnE
+batucan
+kanle
+derin
+forrap
+Epitaph35
+Mr.cool
+sukida
+murat (sukida nın arkadaşı)
+Stella
devamını bekliyoruz....
Bu arada beyler neye karar verirseniz cumartesi akşamı hemen siteyede yazın ki bizimde haberim olsun nereye gidilecek saat kaçta gidilecek vs. yazınki geziye gelicek ama akşam ki toplantıya gelemiyecek(mesela benim ) arkadaşlarında haberi olsun...Bu arada bu haberi cumartesi gecesi 12 ye kadar yazın yoksa ben işyerinde olmayabilirim ve pazar günü ne yapacağımızı bilemem dolayısıyla gelemem Haberinizi bekliyorum haberiniz ola...
forrap ve diğer arkadaşlar cep telefonum 0536-424-81-80 aksi durumda arayıp bilgi alabilirsiniz........ gelememek için bahaneniz de kalmadı
bu arada adım kenan kaydetmemi isteyenler kim olduğunu nick ini falan belirtip msj atabilirler..
Arkadaşlar Ctesi günü Atatürk lis. önünde bende olucam.
Erhan'la birlikte sizlerle tanışmak için orada olucaz .
06 .
volki motor vamı pazar geziye gelicekmisiniz ekliyeyimmi??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)