İZMİR 1 EKİM 2005 CUMARTESİ AKŞAMI TOPLANIYORUZ
-
stella ben karşıyaka da bir yer düşünmüştüm fakat bir iki arkadaş alsancak bornova gibi bir yer olamazmı diye fikir sundu benimde aklıma küçük park geldi illahaki orada buluşulacak diye bir şey yok yeterli katılım olursa bir gün öncesinden daha uygun bir yeri bildiririz herkese
Reklamlar
-
vay be helal olsun izmir tayfasına amma talep var heeee şuraya bak
-
:
-
hadi izmir tayfası hep birlikte geziye motorculuk bambaşkadır
-
Moderatör (forrap)
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Moderatör (forrap)
-
ok beyler duyurulur herkese küçük park iptal alsancakta buluşuyoruz atatürk lisesi önünde oradan bir cafeye gider otururuz pazar günü için program yaparız forrap abicim sen geziye gel toplantıya değil sana haber veririm ben ne olup bittiğini ok
-
mete_han adlı üyeden alıntı
SENDEMİ STELLA
SENDEMİ FORRAP
hain domdomlar merhaba dedik mesaj yazdık...bir cvp gelmedi...stellacım o kadar gezide tanıştık kaynaştık....seni emre'ye şikayet edicem....öhöüöüöüöüöü....
hıphop prensi forrapcım sen bile bir merhaba demedin hacı yav....
küstüm abi ben size...........
METEHAN çok özür dilerim ben online değildim şmidi gördüm yazdıklarını
görüşmeyeli nasılsın neler yapıyorsun
istanbulla gelir gelmez ben senin gönlünü alır yüzüne karşı özrümü dilerim söz
-
stella, gelin kız nasılsın.ben Arvasi3 yani Hasan abin.selamlar sevgiler ve saygılar.en kısa zamanda bizim yakışıklı ile izmire gelecez inşallah.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Arvasi3 adlı üyeden alıntı
stella, gelin kız nasılsın.ben Arvasi3 yani Hasan abin.selamlar sevgiler ve saygılar.en kısa zamanda bizim yakışıklı ile izmire gelecez inşallah.
iyiyim hasan abi ya sen nasılsın yolununuzu gözlüyorum yakışıklımıda alıp gelin artık diye
-
-
-
Arvasi3 adlı üyeden alıntı
valla hasan abi onun seçimi izmirde kız çokk kendi karar verecek demi ama
-
Sizin gibi abilerimle yolculuk yapmak büyük keyif olacak(Arvasi,Nunu)İşlerimi biran önce halletmeyi ve sabırsızlıkla yola çıkmayı bekliyorum. Pazar günü gezide olabilirsem konuyu masaya yatırırız
-
mr.cool u gören yada bilen varsa haber versin irtibat koptu yaww
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar ben de yeniyim ama c.tesi gelecem, ama hayatımda ilk kez kendime bir scooter alacam, umarım c.tesiye kadar hallolur, ama sizden seçim konusunda yardım istiyorum.
Şıklarım şunlar:
Peugeot SpeedFight2 2.500 YTL 6700 kmde 2004 model
Honda Beat 2.250 YTL. 100kmde 2005 model
Yamaha Nouvo 2.300 YTL. 3000kmde 2005 model
Aprilia Area 51 1.700 YTL 23000kmde 2001 model
Mondial MT 125 1.650 YTL 0
Mondial ZAT150 2.990 YTL 0
Bunlardan birini almayı düşünüyorum, fikirlerinize ihtiyacım var. Aranıza katılmak üzere görüşürüz.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
epitaph bak hayatım pıaggo fly 150 kısa bir süre için 2800 ytl...eğer almazsan mahşerde iki elim yakanda olsun.......
metehan iyi demişsin de ben de biliyorum bunu ama piyasada kalıp da bana söylemiyorsan asıl benim mahşerde iki elim yakanda olsun
Türkiyede hiçbiryerde yok artık bu fly 150 ve libert 200 kampanyalarından, olsa kaçırır mıydık
-
-
cumartesi aksami icin uzgunum arkadaslar, baskasina sozum var. cok gec gordum mesaji:'(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler