ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???
ewt adana mt bnde gezıye gelıyorum 35lt kappa canta var bırsey almam gerekıyomu tam nerde ne zaman bulusucas???
10 sürmezsen max.30 süreceksin.. Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz ki Adanada..Ne kadar gezebileceksiniz..Ben sadece işten eve evden işe 30 km yapıyorum günde..
İnternetten araştırıyorum uzun zamandır.İnşallah kısa süre sonra oturacaktır km bilinci bende..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
muzaffer abi seni eşli olarak ekliyorum yengem yoksa yükselim kaçırmaz zaten diye düşünüyorum
buluşma yeri ilk sayfada var abi saat 09:30 kazım büfe ,gazipaşada çocuk parkı önü, özellikle seçildi belki hala çocuk kalanlarımız vardır salıncak yanıbaşında hazır olsun
gelelim sana sadece m ' aLi demek carrefoursa 30 km
sadece de-gu demirgursel
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
abı ne muzafer ben oglu ben gleıyorum alooo babam arasına yazıyo bu uyleık benım:D:D:d
ben gelıyorum muzaffer amca bu arada bu benım uyelık babam ayzdıgı zaman sonunna muzaafer yazıyor bılgnız olsuntmm pazar sabahı ordayım.35 lık kappa canta war bırsey ısteyen olursa alırım????
Bende geliyorum yerimi ayırtın ))
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ha işin içine aladağ girerse gelirim zevkle Hatta mangalıda orda yaparız daha mantıklı olur bence.. Ne öle çatalana gezi mi olurmuş
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abi ben sana güsel yüksek hoplamalar dilerim(sırıkla yüksek atlamanın motorcu versiyonu...'motorla yüksek hoplama')
cem listedesin, ceyhana selamlar.
kanka ne yaparsın, bizimki gelin işi olacak ...hem ağlar hem giderim
kanka sende gel, madem topiğe geri durmadın lokma kısmındanda geri durma olmaamı
kankam listedesin sakın geç kalma 09:30 kazım büfe...olmaamı(sırıtan iso smileysi)
tamam vallaa iyi buldun madem yol istiyor eleman al sana yol.çokda güzel teker yapar kardeşim hiç sıkılmazsınız ahmet
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bak slında o kadar süper olurki uçağa 1 saat 10 dakkede ordayım...sende beni alırsın havalimanında sonraa ohhh beee...
ama masraf kanka...şu ara hiç masraf edebilitem yok..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)