[MT Adana]4 mayıs pazar günü çatalana sucuk yemeye gidiyoruz
Reklamlar
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Naked motora binipte endurocu ruhumuz var demezler mi
Eğer gelirsem havada karada bağlar götürürüm ben onu merak etmeyin
Yukarı baktım,aşşağıya baktım..Yok bi açıklama.. Birde sen bak istersen yukarıya
Şimdi bu çatalan dediğiniz kaç km mesafade,nerede.. Adana içinde değildir umarım. Biraz motosiklet sürelim ya..Bir açıklama alırsam sevinirim ona göre geleceğim yada gelmeyeceğim
mali sen nasıl adanalısın abi çatalan baraj gölü.
bizde mangalı kim taşıyacak diye düşünüyorduk, sağol şimdiden sen olmazsan bize orada tekteker şovu kim yapacak, sonra olay üstüme kalır, bu aralar antrenmansızım
adanalı adlı üyeden alıntı
BULUŞMA YERİ
gazipaşa kazım büfe, saat 09:30
arkadaşlar lütfen gecikme olmasın.tam vaktinde buluşalım.sevgilerimle.[/QUOTE]
evet abi bu arada yer konusu ceyhandan gelen arkadaşlarında zorluk çekmemesi düşünülerek seçildi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Çok erken değilmi? 10:00 da piknik alanında oluruz. saygılarımla.
ahhh kardeş,sen bizim ekibi bilmezsin.görürsün pazara.10'da hala kazımın önünde oluruz bak gör.
bu arada bugün bir bilgi geldi:su havzasının kıyısında oturanlara jandarma 625 ytl.ceza yazmış.neymiş burada piknik yapmak yasakmış.
-
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
...bu arada sabah zayıf bir kahvaltı yaparsak ...
Sölemesi ayıp her pazar sabahı Kazım da çift kaşarlı yeriz, bu hafta tek kaşarlı yiyelim bari
Nasıl olsa açık hava acıktıracak, korkacak birşey yok.
Bu arada gidilecek yeri hatırlama, arama, bulma, Jandarma, tutanak, ceza derken herhalde sizin dediğiniz gibi 11:00-12:00 yi buluruz. 9:30 da buluşalım.
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Sölemesi ayıp her pazar sabahı Kazım da çift kaşarlı yeriz, bu hafta tek kaşarlı yiyelim bari
Nasıl olsa açık hava acıktıracak, korkacak birşey yok.
Bu arada gidilecek yeri hatırlama, arama, bulma, Jandarma, tutanak, ceza derken herhalde sizin dediğiniz gibi 11:00-12:00 yi buluruz. 9:30 da buluşalım.
yok hocam bize ceza yazmazlar.böyle bir ekibi her zaman görmüyorlardır sanırım, kibar yanları tutar diye düşünüyorum
-
-
sen tag lara bakmamışsın sanırım.cerrezci yani recep bizim için mevcuda göre sipariş verecek, sucuklarımız en özelinden geliyor
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
mali sen nasıl adanalısın abi
çatalan baraj gölü.
bizde mangalı kim taşıyacak diye düşünüyorduk, sağol şimdiden
sen olmazsan bize orada tekteker şovu kim yapacak, sonra olay üstüme kalır, bu aralar antrenmansızım
arkadaşlar lütfen gecikme olmasın.tam vaktinde buluşalım.sevgilerimle.
Bu sözünü aynen sana iletir,Bir de Çatalan Köyünün mevcudiyetini hatırlatırım
Orası mı acaba dedim.. Büyük ihtimalle gelmem çünkü pazarları adanada kalmak boğuyor beni..Heleki 10 km lik bir mesafeye gezi yapılacaksa
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
bu gezi de eylenceli olacaga benziyor ama gelebilirim de,gelemeye bilirimde tam emin degilim.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
-
muzaffer1968 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gazipaşa daki kazım büfe nerde
Ben oraları pek bilmemde
bu büfenin sağında solunda hangi dükkanlar var
Benim hanım dükkanları iyi bilir
yaw park var gazi paşa parkı onun bitişigi iştee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Bu sözünü aynen sana iletir,Bir de Çatalan Köyünün mevcudiyetini hatırlatırım
Orası mı acaba dedim.. Büyük ihtimalle gelmem çünkü pazarları adanada kalmak boğuyor beni..
Heleki 10 km lik bir mesafeye gezi yapılacaksa
Koca pazar 10km motor süreceğimizi düşünüyorsan aldanıyorsun
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Kazım Büfenin uzaydan görünüşü (hani aydan, marstan gelecek varsa ) kırmızı nokta
-
[QUOTE=azgurbuz;1070230]Kazım Büfenin uzaydan görünüşü (hani aydan, marstan gelecek varsa ) kırmızı nokta
Ancak bu kadar açık tarif edilir.
-
-
-
-
tahminimce gidiş yolu 40 dk civarı sürecektir
Yol 40 dk sürmez de, yemek sonrası yolumuzu kaybedersek epeyce gezeriz. Depo dolu, 300km ye kadar kaybolabiliriz
abi helel olsun hizmetin böylesi her zaman bulunmaz
Koordinatları tam verelimde sıvışma olmasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler