25 Mayıs Kırklareli Moto-drag yarışları
Reklamlar
-
28 Mayıs 2008, 19:49
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Reklamlar
-
28 Mayıs 2008, 19:55
ben rapid e atayım sana mail atarım Sinan abi
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
28 Mayıs 2008, 20:08
caner22 adlı üyeden alıntı
ben rapid e atayım sana mail atarım Sinan abi
tmm janım , linki bekliyom , saol
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
29 Mayıs 2008, 11:10
fotolar için teşekkür ederiz biz de çektik ama seninkiler kadar iyi değildi abla caner22 ile beraber
-
29 Mayıs 2008, 11:21
yav biz gelemedik o günlerde burda şenlikler vardı..Bide Finaller öncesi Oldugu için Gelemedik ya. Olsun SAğlık olsun Seneye Artık ...Ayın 15 inde Yİne bi gezi Çalışmamız var Bakalım inşallah güzel olacak
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
29 Mayıs 2008, 14:15
caner , şu rar dosyasında şifre var , iletiversene şifreyi
bana
-
29 Mayıs 2008, 14:38
SmirnouF adlı üyeden alıntı
caner , şu rar dosyasında şifre var , iletiversene şifreyi
bana
pm attım .
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
31 Mayıs 2008, 09:31
slm arkadaşlar çok merakla bekledim dragları makınamı ayarladım ama malesef draglara sokmadılar benı ne slm veriyorum ne bir şey yazıklar olsun diyorum kendi insanını sokmadılarya helal olsun gözde sana da helal olsun ben okadar gezseydim bana yazarlardı çünkü motor fena anırıyor görmüşündür belki gilera mxr 125 kırmızı 2 z turbolu bi kaç sefer yanda uzattım motoru sinirden gözde motor kullanıyorsun ama dönüşlerini olduğn yerde dönüşlerini geliştirmeni tafsiye ederim biraz zayıftı
-
31 Mayıs 2008, 12:41
HER GÜNÜN SON GÜNÜN OLACAKMIŞ GİBİ YAŞA ÇÜNKÜ BU GÜNLERDEN BİRİSİ SON OLACAKTIR... :bounce:
-
31 Mayıs 2008, 13:10
FREEBLADE_39 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar çok merakla bekledim dragları makınamı ayarladım ama malesef draglara sokmadılar benı ne slm veriyorum ne bir şey yazıklar olsun diyorum kendi insanını sokmadılarya helal olsun gözde sana da helal olsun ben okadar gezseydim bana yazarlardı çünkü motor fena anırıyor görmüşündür belki gilera mxr 125 kırmızı 2 z turbolu bi kaç sefer yanda uzattım motoru sinirden gözde motor kullanıyorsun ama dönüşlerini olduğn yerde dönüşlerini geliştirmeni tafsiye ederim biraz zayıftı
ii ki motorla gelmedim ben, boşuna 550 km yol tepicektim
zati ömrü 600 km
-
31 Mayıs 2008, 13:11
gözde adlı üyeden alıntı
dogru biraz zayıf hele sag donusler daha da zayıf... sag kolum sakatı ve hala oyle duzelmedi bide o gun canakkaleden gelmıstım iyice uysmustum ... sakatlık bi tarafa ben bunu hep soyluyorum daha cok syleri ogrenmem lazım cok
... bisiklet ten sonra ilk motorum ve sadece 6 aydır kullaniyorum... 6 ay icinde 3 sefer motorla ist a gittim geldiim maksat uzun yok yapmak motora alısmak ama herseyın cozumu zaman herseyın basında acemilik vardır
gende iyiyim dahada iyi olacagımı inaniyorum allah cesaret verdi ya bana gerisi kendinden gelır zaten
sen kaskını tak , önlemini al . zaten gerisi gelir
GKN adlı üyeden alıntı
ii ki motorla gelmedim ben, boşuna 550 km yol tepicektim
zati ömrü 600 km
hakan ustanın dükkanda rektifiyesini yapar öyle gönderirdik seni istanbula
-
31 Mayıs 2008, 13:36
-
31 Mayıs 2008, 17:00
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler