11.05.2008 Trafik Etkinliklerinde Tüm Motosikletlileri Ceyhan'a Davet Ediyoruz
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gaziantep İl Temsilcisi
-
biri resimleri küçültsünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
-
Çok güzel bir etkinlikti, orada bulunmaktan büyük keyif aldım. Öncelikle Ahmet bey, polis memuru ergün abi ve ismini bilmediğim, organizasyonla ve bizimle ilgilenen diğer arkadaşlara, etkinlik boyunca orada bulunan ve bizlerle ilgilenen, sanki bir motorcu gibi konuşan, davranan ilçe kaymakamına ve emniyet müdürümüze sonsuz teşekkürler.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
Emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz.Gaziantep mt olarak olarak bulunmaktan büyük zevk aldık.Yorucu bir gündü ama herşeye degdi.Yusuf abimin emeklerine saglık bizim için kendini biraz riske attı ama çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.Sizleri bir arada görmekten büyük mutluluk duyduk.Organizasyonun yapılmasında emegi geçen herkese özellikle ahmet abiye teşekkür ediyorum.Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere kalın saglıcakla
GSR600 27 J 9552
2009 Minik kurabiye
Hiç bir zaman koruyucu meleğinden hızlı gitme::159::
-
Güzel bir etkinlikti bu etkinliği düzenleyen ve katılma nezaketini gösteren arkadaşlarıma teşekkür ederim
-
Erkengel adlı üyeden alıntı
Emegi geçen herkese çok teşekkür ederiz.Gaziantep mt olarak olarak bulunmaktan büyük zevk aldık.Yorucu bir gündü ama herşeye degdi.Yusuf abimin emeklerine saglık bizim için kendini biraz riske attı ama çok şükür kazasız belasız evlerimize döndük.Sizleri bir arada görmekten büyük mutluluk duyduk.
Organizasyonun yapılmasında emegi geçen herkese özellikle ahmet abiye teşekkür ediyorum.Bir sonraki buluşmada görüşmek üzere kalın saglıcakla
Ali kardeşim bende orda bulunmaktan, sizlerle aynı masada oturup sohbet etmekten,sizleri görmekten çok büyük mutluluk duydum. Bende bir kez daha emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. Keşke uygun alanlar olsaydı da daha güzel birşeyler yapabilseydim. Asvaltta ve beton zeminde kros motorla ancak o kadar oluyor.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
-
Adana İl Temsilcisi
gerçekten çok keyifli ve bol katılımlı bir toplantı oldu.emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.sevgilerimle.
-
arkadaslarrr gercekten emegi gecen arkadaslar tskr ederimm cok guzel bir gezi olduuu bizde katilmaktan cok mutlu oldukk organizasyonu yapan arkadaslarr tsr ederimm insallah bir dahakii organizasyonda bulusmak uzere
-
Yav yemekte tavuk olduğunu niye sölemediniz
Anneler gününe denk gelmesi iyi olmadı, sonraki böyle güzel gezilerde buluşuruz inşallah
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Yav yemekte tavuk olduğunu niye sölemediniz
Anneler gününe denk gelmesi iyi olmadı, sonraki böyle güzel gezilerde buluşuruz inşallah
abi sen bizi bu hafta boşladın, sana sucuk bile yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
herkesin yüregine saglık süper bir organizasyon olmuş
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler