çok güzel işler olacak duyulmazım. Mayıs içinde olursa çok güzel işlere imzalar atacağız.Ben ne zaman güzel dedim de güzel çıkmadı sence?
çok güzel işler olacak duyulmazım. Mayıs içinde olursa çok güzel işlere imzalar atacağız.Ben ne zaman güzel dedim de güzel çıkmadı sence?
tamam terastayım bende samiyle gelecegiz
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
arkadasalr ben yarın gelemıyorum montajda olucam..
hayırlı montajlar sana dikkat et asansörden düşme daha önce düşeni gördüm çok fena oluyor biz sana toplantıyı özet olarak geçeriz sonra düşen varmı yokmu görürsün
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Ben buraların yapancısıyımda saat kaçta terasta olacaksınız abilerim..
Bİ selektöre BİN manita
19:30 dan itibaren orda olurnu,
Bekir olum montajdan motor parası çıkıosa geceleri bende gelim montaja bende büyütcem motoru
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
7,30da oradayım arkadaşlar...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
ben 20 gibi tahminen ordayım
arkadaşlar bucanın neresindesinz? ben iktisadi idari birimlerin oradayım hatta şuan internet cafedeyim bende geleyim sizlerle yalnız yalnız olmuyo bea...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
İlginç şeyler mi olacak dedin Murat..? Bu sürprizi kaçırmalı mı kaçırmamalı mı..
yoksa kaçırıyor gibi yapıp kaçırmamalımı
saat 20:05 ve
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
karmacoma, csalgin
iyi süpriz olabilme ihtimalini kaçırma ihtimalim yok henüz
May The Force Be With You
gene bi toplantı bitti ve gene dükkandayım kaderim kötü sabahlara kadar dışarda olmak kiim biz kim
herkeze selamlar hayırlı akşamlar bu toplantıya katılamadıgıma çok üzüldüm malüm motoru servisten teslim alamadım inşallah bir dahaki toplandıdayım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)