inşallah bende geliyorum....
Hehe tahmin edin bakalım neyle geliyorum
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
aşı kağıdınıda getir yanında ısırırı mısır bakarsın birilerini
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
cuma akşamı oradayım...see yaa,buddies!!!
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
motoru erken alırsam bende gelirim .
ıslaklar ancak kendine geldi sanırsam.
Kardeşim hadi hayırlı olsun.. motorunun plakası çıktı galiba..
nasip olursa bende aranızda olacağım..
sizden ayrıldıktan sonra fabrikaya gittim. işlerimi bitirip, çıktıktan sonra eve gidene kadar bir doluya tutuldum bir yağmura.. bacağıma sardığım naylonda kayınca hepsi olduğu gibi içime.. botumdan çıkan suyu görmeniz lazımdı..
ama bunların hepsi bana mutluluk veriyor. yaşadıklarımdan değil şikayetçi olmak fırsatım olsa bir daha yaparımmm.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
arkadaşlar bende gelecem işallah. ama yetti artık motorsuzluk benim hırsız motoru getirmeyecek herhalde.
hayal bu ya bide bakmışım sabah motor evin önünde
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Hangisi ama??? Gece gitar çalarken mi, Banyoda basılırken mi.
O 2. videodan sonra www.youtube.com değil www.youtoobe.com yazılacak haberiniz ola
:pr::pr::pr:
Banyo videoları bende isteyene özelden link verilir msnden itina ile gönderilir.
arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar...uzun zamandır aranızda olmakla birlikte yine uzun zamandır toplantılara buluşmalara gelemdim...umuyorum ki bu sefer gelicem....bornovalıyım ama bucada kalıyorum okulumdan dolayı...cuma 7.30da terasta olmaya çalışacağım...hepinizle tanışmak istiyorum buluşmalarda aktif olmak istiyorum ama çalıştığım yer buna pek izin vermiyor...hatta şuanda bile izinle geldimgirdim internete....görüşmek tanışmak dileğiyle kendinize dikkat edin...kazasız belasız...
Bu arada ben yıldırım....ne marka oldugunu çözemediğiniz 150lik kırmızı bi motor görürseniz üzerinde siyah kask siyah montuyla duran kesin ben olurum
Cuma malum saatte terasta
Dokuz eylülde okuyan nckinin sonu 1925le biten kardeşim (gökalpdi sanırım isim) umarım sende gelrsin
Bu arada numaram 0555 624 85 67 buluşmaya gideceklerden birisi mesaj atarsa sevinirim...en azından birinin numarası olurda bi aksilik çıkarsa haberdar oluruz...kazasız belasız tekrardan...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Skullhunter, benim videoyu yayınlayacak siteler maalesef farklı kategorilerde yayın yapıyorlar.
Yükleyebiliyorsanız youtube'a yükleyin, reklamın iyisi kötüsü olmaz
...Sergerdan...
Nooluyor yaaaa,kesin bi işler dönüyor ancak iyi işler değil bunlar.Hadi hayırlısı
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)