Güncel
Hadi arkadaşlar yokmu daha gelen ?
Biz büyük bi ihtimal trenle geleceğiz..
Oraya varınca haberleşiriz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
oğlum tren çok yakar lemm başka bişi bulun
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Arkadaşlar, program belli oldu ama TMF'nin son dakika değişiklik yapma alışkanlığından dolayı erken gelmenizi tavsiye ediyorum.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
inşallah başarılı olursun gönlundeki olur allah yardımcın olsun
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
kısmet olursa 9 daki 250 cc kupasını izlerim sonra İzmite akarım...orda gezerim biraz...sonra 16 daki yarışı izlemeye gelirim...
bana takılan olursa bekleriz...şimdiden planlayalım ki oralarda off mofff demeyin sonra...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Program geçen seneyegöre daha iyi olmuş. Çok erken başlıyordu.
Mehmet ümit kupasında yarışacaklar cumartesi sıralama turlarında mı belli olucak?
arkadaşlar erhancım sevgiler bende ordayım yazın beni
Rüzgar gibi geçti
Avrupa yakasında buluşup giden var mı? Kurtköy'ü zor bulurum da biraz
@Skullhunter
Sıralama turlarında en iyi süreyi tutturandan en fazla %7 kadar kötü yapanların dışında kalanlar (örneğin en hızlı yarışçı 50 saniye döndü, en kötü 53.5 saniye yapabilirsin) bu sürenin üzerindekiler Ümit kupasına kalıyor. Yani sıralama turlarında belli olacak. Bakarsınız Ümit kupasına kalırımProgram geçen seneyegöre daha iyi olmuş. Çok erken başlıyordu. Mehmet ümit kupasında yarışacaklar cumartesi sıralama turlarında mı belli olucak?
Arkadaşlar, pitte adama çok ihtiyaç oluyor. Cuma günü sabah 8'de pistte olacağım, Cuma günü antreman var. Cumartesi sıralama turları, Pazar da yarış. Vakti olup gelmek isteyenler bu bahsettiğim üç gün de gelebilirler. O kadar ufak tefek iş çıkıyor ki, hepsine yetişmek mümkün değil. Bir adamın bile çok yardımı dokunabiliyor. Desteğinizi bekliyorum...
Mutlaka geleceğiz. Sana hep destek, tam destek memedim, şimdiden tüm yarışmacılarımıza başarılar dilerim. Şansınız bol ve daim olsun
Başarılar kardeşim geçen hafta antremanda görmüştüm motorsikletini bi arkadaşım antreman yapıyodu sende ordaydın galiba görüşmek üzere
üssü var,üstü yok
ben orda olamıcam ama arkadaşım yarışçak şenol ak arkadaşıma başarılar inş 1. gelcek cbf250 de
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)