Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akşamına bi düğüne katılıcam ama yüksek ihtimal sizle gelicem.Zaten bu CBF'cilerle bi hesabım var.NOS taktırdım benim katıra bakalım benimle dönüş yolunda makara yapabilecekmisiniz?
    heyy...seni her zaman tokatlarım adamım...Hondayla dans ettiğinin farkında değilsin galiba...

abi makinaylamı gelcen....ama biz bu akşam dedikodunu yaptık biraz Purak Paşa ile...ben Oğuaz abim arabayla gelcek yengeyide alacak didiydim...Eylemle Muzoda gelir o zaman didik...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    heyy...seni her zaman tokatlarım adamım...Hondayla dans ettiğinin farkında değilsin galiba...

abi makinaylamı gelcen....ama biz bu akşam dedikodunu yaptık biraz Purak Paşa ile...ben Oğuaz abim arabayla gelcek yengeyide alacak didiydim...Eylemle Muzoda gelir o zaman didik...
    Yaşar anladı onu Mete'cim.

Eğer motor değilde arabayla gelmem gerekirse eşimide getiririm Birader.Muzo arabayla gelicez diye yazmış zaten.Olmazsa bende arabayla dökülürüm yollara.
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Motosikleti
    Yaşar anladı onu Mete'cim.

Eğer motor değilde arabayla gelmem gerekirse eşimide getiririm Birader.Muzo arabayla gelicez diye yazmış zaten.Olmazsa bende arabayla dökülürüm yollara.
    Heyy yavrum tekteker abimm be...alem bana ben sana hastayım yiğidim...hani arabanda bişey değil sonucta logan...

sen arabayla gelirsen o zaman Purak eşi ve sevgili itleri Pinçırda gelcek..kapişş..elimizin altında araba olsun yani...rent a car şekli...benzine bi ortak yaparsınız tamamdır...

Mete Han Yaşarın emrinde...Yaşar ne yaşar ne yaşamaz...

ama diyosanki Hanımla rahat gezemiyom ayak bağı bana atla Kanuniye akalım alemlere Kiremite alabalığa gazlayalım abi kardeş..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Heyy yavrum tekteker abimm be...alem bana ben sana hastayım yiğidim...hani arabanda bişey değil sonucta logan...

sen arabayla gelirsen o zaman Purak eşi ve sevgili itleri Pinçırda gelcek..kapişş..elimizin altında araba olsun yani...rent a car şekli...benzine bi ortak yaparsınız tamamdır...

Mete Han Yaşarın emrinde...Yaşar ne yaşar ne yaşamaz...

ama diyosanki Hanımla rahat gezemiyom ayak bağı bana atla Kanuniye akalım alemlere Kiremite alabalığa gazlayalım abi kardeş..
    Valla bu akşam ben bişey demeden hatun bi ara büyük motor alırsan tatile onla çıkarız dedi.Hafif hafif izin alıyorum galiba..

Ben yarın Burak'ı arayayımda netleştirelim konuyu.Dediğin gibi doluşuruz benim dolmuşa,arkanızdan 80-90 geliriz artık.Nede olsa Kanuni'den alışkanlık oldu bu hızlar.
    Oğuz

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    La genemi birbirinizi yiyorsunuz siz bakıyım hı?

Tüm organizasyon tamamlandı.. yerimizi bütün titizlikle hazırlandı arkadaşlar..

Motosikleti
    Valla bu akşam ben bişey demeden hatun bi ara büyük motor alırsan tatile onla çıkarız dedi.Hafif hafif izin alıyorum galiba..

Ben yarın Burak'ı arayayımda netleştirelim konuyu.Dediğin gibi doluşuruz benim dolmuşa,arkanızdan 80-90 geliriz artık.Nede olsa Kanuni'den alışkanlık oldu bu hızlar:queen:.
    Aferinn Yiğitcannn...böle haddiniii bilcaannn...

sen alışık değilsin zaten 101 e falan...bi ara Yalovada iman ve kalın bağırsaklarının gücüyle 100 gördüydün öle hatırlıyorum...

yannız Pinçır gelirse ilgi odağı o olur...uyuz olabilirim bu duruma...kontrolsüz sempati sempati değildir...hayvan ne yapsa sevimli anasını satayım...

demek izin alıyon gibi...haydi bakalım Büyük Kaptan Dark..ama bak izin alırsın motor alırsın sonra evde dengeler bozulur kavgalar başlar...beni omu falan...hep onlaasın gibilerinden arıza çıkar...onsuz biyere çıkamazsın artık...biliyon evlenirken yemin ediyon...iyi günde kötü günde motor aldığında Yuvacık gezilerinde hep birlikte olcaz diye...

aslında sen bir tek taş bağlasan aklını çelersin...kontrpiyede kalır ve almış olduğun motora gık diyemez...ama sahte alıcan...imitasyon...nerden anlıcak abi...kadınları bilirsin...hemen yarın Kuyumcuyamı gidecek sanki...o boşlukta oldu bittii Kymco Xcıtıng işte...al sana tiyo...

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı Loft adlı üyeden alıntı Mesajı göster

dansözleri de ayarladın o zaman
    GKN MOTORS

Motosikleti

ne titizliği sanki sende ya...Allahın doğasında...keneler için temizlik yapıldımı...benim narin bedenimi kene ısırırsa bunun hesabını vercenmi...titizlikleymiş...sanki masayı kendi sildi yerleri süpürdü he...geçen seneki gibi siparişleri sen alıcanmı garson beg ondan haber ver...

muamelen kusursuzdu memnın kaldım...bu sene bahşiş vercem sana..

Motosikleti
    bws50
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dansözleri de ayarladın o zaman
    hehehe sadece o dansöz olsa iyi başka neler varsa bir bilsen

ne titizliği sanki sende ya...Allahın doğasında...keneler için temizlik yapıldımı...benim narin bedenimi kene ısırırsa bunun hesabını vercenmi...titizlikleymiş...sanki masayı kendi sildi yerleri süpürdü he...geçen seneki gibi siparişleri sen alıcanmı garson beg ondan haber ver...

muamelen kusursuzdu memnın kaldım...bu sene bahşiş vercem sana..
    he ben alıcam

yok bu sene farklı bir şey yapmayı planlıyorum ben

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Çamlıca Otoyol Gişeleri - İzmit Batı Çıkışı Arası 72km
    İzmit - Yuvacık Gezi Alanı yaklaşık 25km

Aferinn Yiğitcannn...böle haddiniii bilcaannn...

sen alışık değilsin zaten 101 e falan...bi ara Yalovada iman ve kalın bağırsaklarının gücüyle 100 gördüydün öle hatırlıyorum...

yannız Pinçır gelirse ilgi odağı o olur...uyuz olabilirim bu duruma...kontrolsüz sempati sempati değildir...hayvan ne yapsa sevimli anasını satayım...

demek izin alıyon gibi...haydi bakalım Büyük Kaptan Dark..ama bak izin alırsın motor alırsın sonra evde dengeler bozulur kavgalar başlar...beni omu falan...hep onlaasın gibilerinden arıza çıkar...onsuz biyere çıkamazsın artık...biliyon evlenirken yemin ediyon...iyi günde kötü günde motor aldığında Yuvacık gezilerinde hep birlikte olcaz diye...

aslında sen bir tek taş bağlasan aklını çelersin...kontrpiyede kalır ve almış olduğun motora gık diyemez...ama sahte alıcan...imitasyon...nerden anlıcak abi...kadınları bilirsin...hemen yarın Kuyumcuyamı gidecek sanki...o boşlukta oldu bittii Kymco Xcıtıng işte...al sana tiyo...
    Bu ara benim katıra bişey oldu 105 falan gösteriyo.

Abi o Pınçır bebek gibi nazlı büyümüş valla,tabi senden fazla ilgi görücek.

Aldım tiyoyu
    Oğuz

Motosikleti
    bws50
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çamcıla Otoyol Gişeleri - İzmit Batı Çıkışı Arası 72km
    izmit - yuvacık 13 km kandırıyo sizi inanmayın

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    hehehe sadece o dansöz olsa iyi başka neler varsa bir bilsen

sen annat bakim, olmassa yalnız geliirisss
    GKN MOTORS

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Skullhunter adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çamcıla Otoyol Gişeleri - İzmit Batı Çıkışı Arası 72km
    bu çamcıla dediin dudulludaki gişelermi erhan abi
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    bws50
    Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen annat bakim, olmassa yalnız geliirisss
    metehanı dereye atıcaz bu sene suya ihtiyacımız çok ya :D dere ile baraj taşsın die

Motosikleti
    Honda CBR600F
    biz bu hafta gittik buraya. özellikle barajın yanından geçerken virajlar harika. bide yemek yenilen yerden yukarı doğru tırmanmaya devam ederseniz harika bi manzara var oraya gidip resim çekmenizi tavsiye ederim. bu mekanın yemekleri de gayet iyi. iyi yolculuklar dilerim size . yollarda bozukluklar var yer yer dikkat edelim.tekeriniz düz bassın.

Motosikleti
    sym joyride
    aileli katılım yapacaklar sesinizi duyayım ona gore gelecem kaç çift var bu gezide huhu

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lastheroo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aileli katılım yapacaklar sesinizi duyayım ona gore gelecem kaç çift var bu gezide huhu
    assa yukarı 5-6 cift olur enazından
    true love..

Drift Religion

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lastheroo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    henüz aile sayılmayız ama çifter çifter gelcez

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    % 99 Orada olacağım. Geri kalan % 1 ihtmalide yok etmeye çalışıyorum.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)