Loft birde açıköğretimcilerin sınavı var Pazar sabah ve öğleden sonra diye biliyorum ...bizim tuzumuz kuru ama...
Loft birde açıköğretimcilerin sınavı var Pazar sabah ve öğleden sonra diye biliyorum ...bizim tuzumuz kuru ama...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Çok istemiştim bu geziye katılmayı ama katılamicam dikişlerden dolayı. Size iyi eğlenceler. Kazasız belasız gidin gelin inşallah.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
selamlar geziye eşimle birlikte katılmayı düşünüyorum ama başka ciftlerde olacakmı acaba ?
arkadaşlar yalovadan 2 motorla katılıcaz bu geziye acaba yalova tarafından gelecek varmı? yada biz yalovadan gelmek istersek nasıl buluşuruz?
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
dün hyosungfanclup olarak 17 kişi gittik yucacık a gayet güzel bi gün oldu
haftaya da daha kalabalık bi şekilde orada görüşürüz
methan varsa bende varım ... 100 le gidecem bütün yolu ... gitmedikmi .. gideriz arkadaşş .. gidilir yani (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
kuzuyla tek motor ile orda olucaz bi mani çıkmazsa
hoş bayaa bi işkence olucak ama
neyss
GKN MOTORS
kalabalık ve güzel birgün olacaga benziyor
98 Beygir.....
CEM neredeyse ben ordayım...onun saçındaki kepek olurum...ceketindeki dügme olurum...ayakkabısına taban olurum...
debriyaj noldu abi...
yok abi inanma carettaya...geçen pazar Akyazıya giderken 260 la yanımdan geçti bu mehereme ile Jesse yaratığı... genclerin büyuüklerine saygısı kalmadı...bizim zamanımızda 260 la giden motor yoktu...
ya bu Cem..Emin..Gökhan..Muharrem .. üzerine adam tanımıyorum...isimlerini yazarken sıralarken bile elim titrer...hani başa sona hangisini yazsam diye gönül kalmasın diye...Kalpde alfabetik sırada değiller ama hepsi için çok şey yaparım...Allah şahit olsun ki...Allah yokluğunuzu göstermesin beyler...
Akşamına bi düğüne katılıcam ama yüksek ihtimal sizle gelicem.Zaten bu CBF'cilerle bi hesabım var.NOS taktırdım benim katıra bakalım benimle dönüş yolunda makara yapabilecekmisiniz?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)