Muratoygur arkadaş, ne demek, scootercılar gelmez mi yaaa Geçen yıl bizde 100 lük Scooterımızla katılmıştık çift olarak, aceleleri olan çok hızlılar gittikten sonra, istanbula ilk giren de biz olmuştuk hem
Biz de geliyoruz ammaaa bu sefer belki otomobille
Buluşma yerinin krokisi çok iyi değil arkadaşlar, bilmeyenler geçebilirler, TEM hızlı akıyor ve ani karar vermek tehlikeli oluyor. Acaba kroki basit ve daha anlaşılır olabilirmi (sevgili Skull' um Hunter'ım biricik site sahibim)
Poturdak
Buluşma yerini bir kere daha tarif edeyim
Buluşma noktası OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri
Ulaşım
Anadolu yakasından İstanbul-Ankara Otoyoluna Çamlıca otoyol gişelerinden geçerek giriyoruz.
Gişelerden yaklaşık 18km sonra olan ilk benzin istasyonu OPET Mehmetçik Vakfı Tesisleri buluşma noktamız.
Opet Benzin İstasyonu Otoyol Kurtköy çıkışını geçtikten sonra otoyol üzerindeki ilk benzinci. Kurtköy çıkışına girmeden otoyoldan devam ediyoruz. Karşımıza çıkan ilk benzinci yolun sağında kalıyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Haritasında Open Benzin İstasyonu
Peki arkadaşlar Geliyorum Bu kadar sevildiğimizi bilmiyordum, Umarım hava güzel olur, Eğlencemiz gün boyu sürer
Avrupa yakasında buluşma yeri ayarlasakmı?
evet iyi olur avrupa yakası
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
Skull' um Hunter' ım ve Loft kardeşim şaane tarif ettiler, embesillerin anlayacağı dilde
Anadolu Yakası MT olarak, Carfur (Carrefour..) girişinde buluşsak, oradan gazlayıp Opet e gelsek olma mı yani
Bir-de, kontenjanı belirleyelim-de, biz de o na göre Kahvaltılık hazırlayalım Şaka gibi diyennere sumsukla vurarım Haşlak yımırta, ekmek arası full peynir-salata-tomatis-salam, sabahın o saatinde çay zor olur, sadece meymasuyu, bilemedin normel SU...
Loft kardeş,
misafirperlerliğini kayalardan düşmen ve biz acemilere: ''sakın böyle düşmeyin'' demek için kendini feda etmen ile cümle MT takdiretmektedir
Aynısını idstiyozz
Race-Scooter-Naked-Custom-Enduro-vs...
hadi yaavv, hep beraber gezek mi bu güzelim horkanizasyonda (biz arabaynan gelecez)
Poturdak
bizde cbf 150 grubu olarak saat 09 da bp istasyonunda olacagız.Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
görüşmek üzere
98 Beygir.....
18 ınde gelemem ama degısıklık olurda bır sonrakı haftasonu olursa gelebılırım.
Olurmuuuu.....olmaaazzzzzzzzzzzzz....illaaa bi abzürtlük yapılacak...illaaaki...O gişeleri bilen kaç kişi var acaba OPET tesislerini nasıl bulsun adam...eh ne diyim...yani o Carrefourda buluşmak o kadar zor ki...zaten basıp gideceksiniz Erhan niye milleti oraya getiriyorsunuz anlamıyorum...çok mu zor Carrefourdan hep beraber çıkmak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pazar ordayımm.
facebook(Fazer Tutkunları)
Kalabalık bir grup oluşacağı için otoyol gişelerinden geçiş problem oluyor.
Gişeleri geçince herkesin bir araya gelmesi için tekrar durulması gerekiyor.
KGS ve OGS gişileri karışık olduğu için motosikletlerin gişeyi geçip en sağa yanaşması tehlike oluyor. Ayrıca gişe çıkışı tam polis bölgesi bazen motosikletlerin toplanmasına izin verilmiyor. En uygun yer Opet Benzin istasyonu.
Ayrıca üyeler kendi aralarında org. olup ana buluşma noktaısna birliktede gelebilirler. Ama MT ortak buluşma noktamız Opettir.
ayıpsın gelmemmi...biz cbfciler olarak orada ayrı bir grup yaparız...diğer motorcuları hor görüp dışlarız....biz daha kalabalığız çünkü...gözdağı veririz çevreye...yeni bir çete oluşumu...geliyom haco...
taam Erhanım...öyle olsun...heleki ben dedikten sonra hayatta geri adım atmazsın...halbuki şunu değiştirsen Carrefour diye hiç biz Anadolu Avrupa yok Bp diye strese girmicez...taam abi sen böyle buyurdun böyle olacak...
CİHAN kaçta BP Leventte olucaz abi...biz kendi grubumuzu kuralım o zaman...patron Opet diyo artık üzerine laf olmaz artık...kendi bildiğimiz şekilde yapalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hadeyen Millet ehliyetleride koydunuz ceblere iyisniz iyi Aman arkadaşlar kazasız belasız gelin yeter gerisi önemli değil..
BİRDE GELEN ARKADAŞLAR EVET BEN GELİYORUM KISMINI İŞARETLESİNLERDE KESİN TAM SAYI BELLİ OLSUN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)