Burak, tıs tıss gitmek yok ama, akşama geri döncez ona göre
Burak, tıs tıss gitmek yok ama, akşama geri döncez ona göre
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Bu bir challange mı yoksa?
Evet evet challange
Ankara'dan İzmit gişelere kadar, ok?
yarışmadan paşa paşa gelin bakimmm
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper_tim paşalar kaçla gider otobanda?
Merhaba Arkadaşlar Scotorcu görmedim resimlerin arasında, Biz gelemiyoruz sanırım, Hızımız 80 geçmediği içinmi acaba, yoksa benmi yanlış biliyorum bilgi şeyederseniz sevinirim
+1 düşünüyom,
Cevapsız Bırakmayın Arkadaşlar
asker dönüşü ne kadar güzel bir gezi yeni makina alana kadar görüşemiycez tabi artçı biri alırsa beni o başka
geçen sene katılmıştım geziye çok güzeldi mekan da yolda herkese tavsiye ederim.
Ancak motorları mekana varınca çakılda indirip çıkarması problem olmuştu hatırlatayım dedim belki bi önlem alınabilir bu sefere yukarı motorları parketmek gibi...
ben ne yazıkki gelemiyorum çok isterdim tarihi uymuyor.bi dahakine artık..
my way,my life...
Bundan sonra yapacağınız gezilere bende gelmek istiyorum. bu gezi ile başlaya bilirim sanıyorum
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
Scootorcularla ilgili hala birşey yazılmamış, Demekki gelmemek lazım, :(
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlar bende büyük ihtimal gelicem ama benim lastikler tubeless değil yuvacık civarında çok fazla risk var mıdır yada tubeless olmayan lastikler için hem şişiren hem onaran tüpler var onlardan alsam işi yarar mı ?
İki kişinin bindiği motor değildir.
Arkadaşlar kız arkadaşımda yanımda olacak, Şimdi sizin gibi güçlü motorlara yetişemediğimi arkada kaldığımı düşünün, Karizmayı çizdirmekte var sonunda
Sonra diline düşeriz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)