18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi
Reklamlar
-
17 Mayıs 2008, 22:54
Admin
avrupa yakasından gelecek arkadaşlar lütfen dikkat
levent bp deki buluşma sonrası 2. köprüye geçeceğimiz için gelen herkesin kgs kartı yada ogs si bulunması zorunludur köprüde nakit gişeleri kaldırıldığı için o gün zorluk yaşamayalım diye kgs yada ogs cihazınızı şimdiden ayarlayınız teşekkürler.
ayrıca avrupa yakası buluşma noktasından hareketimiz saat 09:00 -09:05 dir lütfen saatlere özen gösterelim.
09:05 de teker döner arkadaşlar geç kalmayalım köprü gişelerinde en sağdaki gişeleri kullanacağız köprü gişeleri geçtikten sonra sağda durucaz ve herkezin toplanmasını sağlayacağız bilginize
Avrupa yakasından buluşup gelecek arkadaşlar için buluşma noktası, Levent BP Benzin İstasyonudur. Buluşma saat: 09:00. Yol güzergahı 2. köprü üzerinden tem otoyoluna giriş, ana buluşma noktası varış.
Avrupa Yakası Buluşmsa Noktası Google Haritası
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
Moderatör arkadaşlar eş, kız arkadaş vs.getirilecekmi genel olarak, yoksa taş fırınsal bi gezimi olacak? Şaka bi yana ciddi soruyorum. Moderatör arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Birçok üye eşi veya kız arkadaşı ile geziye katılacak. Kesinlikle sorun olmaz.
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
Herkese şimdiden şahane olacağı belli olan gezi için, kazasız belasız sürüşler dilerim
denizcimuzaffer-denizcieylem-denizciforesight-denizcibebiş
Teşekkürler Muzaffer abi, başka gezilerde görüşmek üzere.
Reklamlar
-
17 Mayıs 2008, 22:57
lastheroo adlı üyeden alıntı
kozyatagı karfurda toplanacak olanlar saat kacta ordayız kac kısı orda bulusacagız bır netleselım bu aksam yoksa herkes 20 km tek mı gıdecek hadi
Ben 09:15'de ordayım..........
-
17 Mayıs 2008, 22:58
DISTORTEDMAN adlı üyeden alıntı
Moderatör arkadaşlar eş, kız arkadaş vs.getirilecekmi genel olarak, yoksa taş fırınsal bi gezimi olacak? Şaka bi yana ciddi soruyorum. Moderatör arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
ben kız arkadaşımla gelicem, tek değilimdir umarım
-
17 Mayıs 2008, 23:01
nedir bu kız arkadaş/eş fobisi anlamadım doğrusu, günlerdir benzer sorular... nerdeyse kendimden şüphe etmeye başlayacağım...
-
17 Mayıs 2008, 23:10
pyro adlı üyeden alıntı
nedir bu kız arkadaş/eş fobisi anlamadım doğrusu, günlerdir benzer sorular... nerdeyse kendimden şüphe etmeye başlayacağım...
süphelik bir şey yok dostum cogu kısının ılk kez boyle bır deneyımı olacak nedır ne deıldır bılemeyıp merak edıp soruyor ıkı tane ıcıpte cozutacak adam cok sen ustune alınma oluyor boyle densızlıkler bazen bazı ortamlarda ama umarım bızım ortamımızda olmayacaktır dıyıp guzeli dogruyu konusup dıleyelım bence sevgıler
-
17 Mayıs 2008, 23:11
Hayır arkadaşlar ben ilk defa katılıcam. Eşimle geleceğim. Hiçbir bilgim fikrim olmadığı için bir nevi gaf yapmak istemedim. Eşimle geliyorum inşallah yarın görüşürüz. Hatta 40 yıllık motorcu olan kayınpederimi ve kuzenimide çağırdım..
lastheroo adlı üyeden alıntı
süphelik bir şey yok dostum cogu kısının ılk kez boyle bır deneyımı olacak nedır ne deıldır bılemeyıp merak edıp soruyor ıkı tane ıcıpte cozutacak adam cok sen ustune alınma oluyor boyle densızlıkler bazen bazı ortamlarda ama umarım bızım ortamımızda olmayacaktır dıyıp guzeli dogruyu konusup dıleyelım bence sevgıler
Eyvallah akla gelenler arasında bu gibi şeylerde var. Lütfen kimse üstüne alınmasın. Kaygılarım meclisten dışarı.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
17 Mayıs 2008, 23:19
Admin
Yarın geziye motosiklet veya herhangi bir aracı olmadığı için katılmayacaklar varsa bir arkadaşımız servis aracı ile geziye gelecek ona katılabilirsiniz.
-
17 Mayıs 2008, 23:42
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
neyse hadı bende gelıyorum sabah gorusuruz arkadaslar,ozellıkle metehan sen benım ıpımı gecen hafta nasıl kesersın.
-
18 Mayıs 2008, 00:00
-
18 Mayıs 2008, 00:05
A a bende hiçbiri yok. Nakit gişelerinden geçsek ne olacakki ya
Pardon okumadan etmeden heyecan yaptım hemen, koprulerden paralı geçiş kalktı tabi. Anadolu yakasında olanları için sorun yok TEM'de nakit gişeleri halen devam ediyor diye biliyorum.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
18 Mayıs 2008, 00:06
o zaman herkez yanında bozuk para bulundursun demek mi istiyorsun harbi türk
-
18 Mayıs 2008, 00:10
-
18 Mayıs 2008, 00:11
-
18 Mayıs 2008, 00:43
ewet arkadaşlar KOCAELİ MT olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık, sadece şimdi bize kalan size yarın aksiliksiz bir gezi olucak,
BU ARADA LÜTFEN TEKRAR BELİRTİYORUM DİKKAT DİKKAT AMAN LÜTFEN!!
VE BELİRTİYİM GELİCEK MİSAFİRLERİMİZİ GÜZEL BİR ETKİNLİK DAHA BEKLİYOR!!
VE YEMEK FİYATLARINI 13 YTL FİX MENU OLARAK BUGUN AYARLADIK, HERŞEY TAM DAMAĞINIZA GÖRE ;)
Belki henüz belli değil : 71 (44 Kayıtlı ve 27 Misafir üye bulunmaktadır.)
aidikurt
alonso
alpibox
Aquila
army_0666 + 1 Misafir
berkman
burcuu + 1 Misafir
çArşı RİDERS + 1 Misafir
CERRAHI + 1 Misafir
çookshık + 1 Misafir
csem66 + 1 Misafir
DarkArchAnGeL + 1 Misafir
DARKDIAMOND
deal
Derkunt
DooMsDaY + 1 Misafir
emrahkrm
erdincpolat + 1 Misafir
exorcist + 1 Misafir
fantom76
guccam + 1 Misafir
ihsanhakan
invent + 1 Misafir
karaur + 1 Misafir
kervangecmez
Khutuck
lastheroo + 1 Misafir
LesPaul
neveragain34
owljunior + 1 Misafir
pnkflyd + 1 Misafir
pokergs
Raptor_SS + 4 Misafir
rüzgar hakan
sse + 1 Misafir
svd + 1 Misafir
tasarslan + 1 Misafir
teksavasci + 1 Misafir
Terrorizer
trenox
tugcetugce
TWG + 1 Misafir
ulasoto + 1 Misafir
ultraukala + 1 Misafir
ŞUNLARDA BELİRLENSEYDİ GÜZEL OLUCAKTI AMA NEYSE HAYIRLISI OLSUN,
VE ORAYA BEN GELİCEM DİE GELMEYEN ARKADAŞLARA EN İÇTEN DİLEKLERİMİ İLETİCEM ÇÜNKİ BENİ REZİL ETMELERİ GİBİ BİR DURUMA SAHİP OLUCAKLAR
-
18 Mayıs 2008, 00:52
harbiden ha ne bu motosikletli saldiri yada taarruzmu varda kiz arkadas getirebilirmiyiz diye soruluyo???yarenler ben size yuvacik baraj yolunda katilicam yolunuz acik olsun
Haricden 2 arkadasim daha gelebilir ama onlari belirtmedim ama olsun onlarda gelmeyen kuslarin yemini yerler
-
18 Mayıs 2008, 00:55
deli_mavi adlı üyeden alıntı
harbiden ha ne bu motosikletli saldiri yada taarruzmu varda kiz arkadas getirebilirmiyiz diye soruluyo???yarenler ben size yuvacik baraj yolunda katilicam
yolunuz acik olsun
valla bonba gibi düşücez pisaya :D herkesin dudağı uçuklayacak :D
-
18 Mayıs 2008, 00:56
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
VaScO1925, sametrix, kadir98, ekaragz82, buraki77, tutencomen, Bawebaran, turkhakan, pyro, deli_mavi, gugukk, Loft, jesse+, karaur, headquarters, TWG, MrCoopan, bbaday, kuyucadısı, Gültekin, DISTORTEDMAN
hadeeeeeee uyuyun bakem yarın erken kalkcanızzz =))))
-
18 Mayıs 2008, 00:57
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 29 üye okuyor. (21 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
VaScO1925, sametrix, kadir98, ekaragz82, buraki77, tutencomen, Bawebaran, turkhakan, pyro, deli_mavi, gugukk, Loft, jesse+, karaur, headquarters, TWG, MrCoopan, bbaday, kuyucadısı, Gültekin, DISTORTEDMAN
hadeeeeeee uyuyun bakem yarın erken kalkcanızzz =))))
heheheh millet heyecandan uyuyamıyo :D
-
18 Mayıs 2008, 01:00
gittiğimiz yerin koordinatlarını bilen var mı, GE'den baktım ama yeri bulamadım.
-
18 Mayıs 2008, 01:01
bende gelıyorum son anda netleştı kusura bakmayın ayrıca bir arac ve uc mısafırde gelecek benım harıcımde +1 motor ve artcısıda eklendı yanı son durum 2 motor + 2 artcı ve bır otomobıl 2 kişi geliyor.....
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)