130 kişi olmuş ya mekana sığacanız mı siz tuvalet sırası falan olmasın
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
50 kişi ya olur ya olmaz. Aha burayada yazıyorum.
arkadaşlar şu saat konusu pek bir belirginlik kazanmamış.tahmini kaç gibi istanbulda oluruz?(istanbuldan kasıt boğaz köprüsü mesela?)
We believe in sky,not to sunroof!
Arkadaşlar emin olun buradan izmitten ayrılmanız pek geç saate kalmaz yani benim tahminime göre en geç akŞam 6 gibi herkes buradan ayrılmış olur..
Tüm güvenliğiniz sağlandı.. Ve sizden ricam lütfen kimse önümdekine yada arkasındakine bir zarar veriek hareket yapmasın.. Dikkatli olmanızı tekrar rica ediyorum!!
Arkadaşlar bu benimde ilk turum.
Dönüş için sanırım küçük cc motorlar daha önce yola çıkar bir sonrakiler yine toplu olarak yola çıkar ise hem yolda kalanları mağdur olanları toparlar yada diğer arkadaşları uyırlar.
Toplu sürüş keyifli olsada katagorilere ayrılmak çok mantıklı bence daha önce gidenler deneyimlerini anlatırsa iyi olur son akşam.
Dönüs free olcak büyük ihtimal, veya küçük gruplar halinde herkez kafasına göre.
Konuyu Toplam 11 üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Loft, Skullhunter, pyro, gugukk, Sj's, trattataa, TanImsIz, Kelleci, sametrix, ulasoto
tühhhh bende okuyormuşuım
ARKADAŞLAR SİZDEN SON KEZ RİCA EDİYORUM GELİCEM DİYİPDE GELMEYECEK OLAN ARKADAŞLAR KENDİLERİNİ SİLDİRSİN, ÇÜNKİ ONA GÖRE BİR HAZIRLIK YAPILIYOR O KADAR İNSANI MAĞDUR ETMEYE VE ZARAR VERMEYE HAKKIMIZ YOK VE BİZ BURADA ONA GÖRE BİR HAZIRLIK YAPIP ONA GÖRE BİR BELİRLEME YAPTIK !!!!!! LÜTFEN GELEMEYECEK OLANLAR VE GELECEK OLANLAR KENDİLERİNİ TAM BELİRLESİNLER!!!
Sevgili arkadaşlar, sevgili MT,
3-4 haftadır iple çektiğimiz özlemle beklediğimiz bu toplu gezimize, Kayınvalidem, Kayınpederim, Kayınbiraderim, Yengem ve sevgili ufaklılarının, yani bilcümle kayınlarımın ani ve sürpriz Istanbul ziyareti yapmaya karar vermeleri ve yarın sabah burada olacak olmaları nedeniyle katılamayacağımızı üzüntü ile belirtmek isterim
Gerçekten epey zamandır gezilere katılamamış ve bu gezimizi hasret gidermeye bir fırsat bilmiştik, kısmet değilmiş Artık fotoğraflarımızdan bakar bakar şişeriz biz de PC başında
Herkese şimdiden şahane olacağı belli olan gezi için, kazasız belasız sürüşler dilerim
denizcimuzaffer-denizcieylem-denizciforesight-denizcibebiş
Poturdak
beni listeye 2 misafirle yazabilirsiniz evet katılıcam listesine
bu akşam sabah olmaz artik bize vakit geçmiyor yaw
Moderatör arkadaşlar eş, kız arkadaş vs.getirilecekmi genel olarak, yoksa taş fırınsal bi gezimi olacak? Şaka bi yana ciddi soruyorum. Moderatör arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
tamam ordayız bende 4 arkadas ayarladım 4 motor gelıyoruz
hyosung250gtr
Evet arkadaşlar yarınki geziye benimde katılacağım bu akşam itibari ile netleşmiştir.
Ben uzunsüredir bu siteye takılmama rağmen hiçbir etkinliğine katılmadım ve herhangibir üyesi ile tanışmadım. Umarım çok güzel bir gün olacak. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağıma inanıyorum.
Ve avrupa yakası nerde nasıl toplanıyorsunuz. ( Bu konu ile ilgili yazıyı okudum dün akşam ama değişiklik varmı diye soruyorum ) Olmadı anadoluya direk geçerim.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
kozyatagı karfurda toplanacak olanlar saat kacta ordayız kac kısı orda bulusacagız bır netleselım bu aksam yoksa herkes 20 km tek mı gıdecek hadi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)