18 Mayıs 2008 Pazar / 2. GELENEKSEL MOTOSiKLET.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi
Reklamlar
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Hayır yapamıyorduk, daha çnceki duyuru konusunda da şöyle bir not vardı. Galiba gözden kaçırdın.
NOT: Gezi organizasyonu İzmit Körfez Pistinde düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. yarışının tarihinin henüz kesinleşmemesi, ayrıca bu yarışa toplu bir gezi organize edileceği için Yuvacık gezisini bir hafta sonra ya alabiliriz. Kesin tarihler yakında belli olacak.
Ayrıca Bülent İzmit senin için çok uzun mesafe değil mi ? 90km falan.
Sen fazerla ancak bakkada gidersin
bakkala mı :D kaskı takmadan çıkmasın ama
Reklamlar
-
erhan abi şey sorcam bu tarihin değişmesinde bu yarışın bi sebebide varmı
Drift Religion
fatih şubesi
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Hayır yapamıyorduk, daha çnceki duyuru konusunda da şöyle bir not vardı. Galiba gözden kaçırdın.
NOT: Gezi organizasyonu İzmit Körfez Pistinde düzenlenecek olan Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 1. yarışının tarihinin henüz kesinleşmemesi, ayrıca bu yarışa toplu bir gezi organize edileceği için Yuvacık gezisini bir hafta sonra ya alabiliriz. Kesin tarihler yakında belli olacak.
Ayrıca Bülent İzmit senin için çok uzun mesafe değil mi ? 90km falan.
Sen fazerla ancak bakkada gidersin
Erhan tamam anladıkta baştan 100'e yakın kişi o tarihe müsait olup ismini yazdırdı güzel kardeşim. Yoksa bizim için o kadar önemli değilde ters bir zaman oldu yani. Hani baştan açılmayıp şimdi açılsaydı olurdur neyse artık...
Bu arada biliyosun yoldan falan korktuğum yokda sevmiyorum şu yarış işlerini biliyosun. Kimle ne için niye yarışıyoruz anlamıyorum. Kimse kimseyle yarışmasın herkes yoluna gitsin kardeşim.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Admin
istburak adlı üyeden alıntı
erhan abi şey sorcam bu tarihin değişmesinde bu yarışın bi sebebide varmı
Evet daha önceki konuda da belirtmiştik yarış tarihleri netleştiği için geziyi bir hafta sonraya aldık. Çakışma olmasın
-
canlanın arkadaşlar nerdesiniz nerdeeee :D
-
Loft adlı üyeden alıntı
canlanın arkadaşlar nerdesiniz nerdeeee :D
beni almaya gelicenmi
-
GKN adlı üyeden alıntı
beni almaya gelicenmi
gemeyen adam değildir sen yeterki iste..
neyle geliyim onu söle ;)
-
Loft adlı üyeden alıntı
gemeyen adam değildir sen yeterki iste..
neyle geliyim onu söle ;)
full otomatik 2008 el araması isterem
-
GKN adlı üyeden alıntı
full otomatik 2008 el araması isterem
tamam canem ;) sen yeterki iste ama bir şey söliyim sen sürcen
-
Evet tarih değişmiş daha süper olmuş. O tarihte motosikletime kavuşmuş olurum yuppiiiiiii.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
hu hu millet günaydın :D bak hem 400.ci mesajımı atıyom canlanın yuvacığa gidiyozzzz
-
Loft adlı üyeden alıntı
hu hu millet günaydın :D bak hem 400.ci mesajımı atıyom canlanın yuvacığa gidiyozzzz
Hemşerim öyle habire ara gazı vermekle olmuyo bu işler.
Loft adlı üyeden alıntı
bakkala mı :D kaskı takmadan çıkmasın ama
Oraya gelelim gösterecem ben sana, eskiciyle yine aynı dereden atlarken ben iticem bu sefer seni arkadan.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Syriana adlı üyeden alıntı
Hemşerim öyle habire ara gazı vermekle olmuyo bu işler.
Oraya gelelim gösterecem ben sana, eskiciyle yine aynı dereden atlarken ben iticem bu sefer seni arkadan.
tabi yakalarsan cicim ama dikkat etde sen gitme
-
bu ARada;Sanıyorum O Tarihte Bizim burda KIRKLAReLin'de MotoDRag Yarışları var Emrah'la Beraber Draglara CAgıracaktık sizi:
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
şu misafir olayını aydınlatalım.
misafir artçı olarak mı gelebilir yoksa motosikletiyle de gelebilirmi?
benim kuzen de gelmeyi düşünüyo motoruyla
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
şu misafir olayını aydınlatalım.
misafir artçı olarak mı gelebilir yoksa motosikletiyle de gelebilirmi?
benim kuzen de gelmeyi düşünüyo motoruyla
abi senin ilk gezin olacak belli...yav ha arkanda artcı olmuş...ha bir motor yanında gelmiş farketmezki...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
abi senin ilk gezin olacak belli...
yav ha arkanda artcı olmuş...ha bir motor yanında gelmiş farketmezki...
yav anlamadın.. hani benim kuzen mt den değil ya gelebilirmi motoruyla? .ne bileyim belki yasaktır forumdan olmayanlar.
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
yav anlamadın.. hani benim kuzen mt den değil ya gelebilirmi motoruyla? .ne bileyim belki yasaktır forumdan olmayanlar.
kanka olurmu öle şey ya... bi kimlik sorgulaması falan yok...
aradığımız tek ortak nokta MOTORA GÖNÜL VERMİŞ olmak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
yürü be mt kardeşliği
moruk napalım işte sormadan öğrenilmiyo
sende gelicenmi?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)