alper_tim ; trt haberleri gibisin usta
alper_tim ; trt haberleri gibisin usta
yani bana diyosun ki "hoşt küpek".. iyi tamam sen medeniyet çocuğu oldun ben metropol ayısı öylemi...hemen senin seviyen benim seviyem çıtasına girme...bana inat artık bu siteyi daha çok seversin muhtemelen...kopamazsın...hep böyle olur...neyse kimseyi fazla rahatsız etmeyelim...bana ait konulara girersen kim olduğumu öğrenirsin...bu sitede ne için bulunduğumu anlarsın...10440 mesajımda geyik içerir...arada bir böyle haddimi aştığımda olur ama gördüğüm lüzum üzerine sevgi kelebeğiyken birden varoş çocuğuda olabilirim...sende yazmadan önce biraz ortamı teneffüs et...devlet okuluna girmiş burjuva çocuğu gibi davranma...aynı veritabanındayız...
kabadayılık bilmem...konuşarak çözemezsem sorunları havlarım...sonrada ısırırım...sende biraz kendine güven...bana laf sokacağına...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hala daha kendıne guven dıyorsun senın burdakı mısyonunuda bılmıyorum senıde tanımıyorum sende benı tanımıyorsun nasıl bırı olabılırsınde senden korkmalıyım yada ben nasıl bırıyımde senden korkmalıyım bilemezsin tek bılınen boş yere zaman harcadıgım kışkırtmalarınla hareket edecek olsam tum çalısanlarımı dokerdım o tura bakalım nasıl bır haftasonu cıkardı karsımıza bızım ısımız sogukkanlılık hadı sende var gıt kendı ısıne hoşgörülü ol babasın cocugun var gul gıbı yakısmıyor sana bu tutum
tamam yakışmayabilir oraya katılıyorum...ama sende beni yobazlıkla suçlayamazsın...Ben Ege çocuğuyum...ha sövmüşsün ha yobaz demişsin...en sevmediğim şey bu tarz ithamlardır..bunun bir espri mizansen olduğunu anlayamayacak kapasitede biri değilsin sende...neyse özür dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
ben malesef gelemiyorum çok isterdim ama 17 18 mayısta işlerim var
inş. birdahaki sefere.....
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
la uslu durun kırarım kafanızı ha!!gelin bakıyım siz degajıma doğru benim ;)
ARKADAŞLAR GELİCEKLER LÜTFEN BELİRLESİN, ONA GÖRE HAZIRLIK YAPTIRACAZ
Kimseyi orada ihmal etmek bir aksilik olmasını istemiyorum çünki..
Belki henüz belli değil : 71 (48 Kayıtlı ve 23 Misafir üye bulunmaktadır.)
acemi60 + 1 Misafir
aidikurt
alpibox
Aquila
army_0666 + 1 Misafir
asimavi
atlantic + 1 Misafir
berkman
çArşı RİDERS + 1 Misafir
CERRAHI + 1 Misafir
çookshık + 1 Misafir
DarkArchAnGeL + 1 Misafir
DARKDIAMOND
Derkunt
emrahkrm
ER6iNbay + 1 Misafir
ercankarakus
erdincpolat + 1 Misafir
exorcist + 1 Misafir
ihsanhakan
invent + 1 Misafir
karaur + 1 Misafir
Kelleci
kervangecmez
Khutuck
komtan
kıllıtarkan + 1 Misafir
lastheroo + 1 Misafir
LesPaul
neveragain34
nick84
onenight + 1 Misafir
owljunior + 1 Misafir
playboy_77
pokergs
sametrix
Seda
sedat_57
SilentScream + 1 Misafir
svd + 1 Misafir
Syriana + 1 Misafir
tasarslan + 1 Misafir
tbk_1980 + 1 Misafir
teksavasci + 1 Misafir
Terrorizer
trenox
tugcetugce
ulasoto + 1 Misafir
ankaradan gelmek isteyenler nasıl gelebilir...
en kısa olaraktan...
ya da bir gün öncesinden gelip kamp yapma imkanı varmıdır acep...
bu kadar mı katılım bakemmm yok mu başka gelen resimlere bakıp ağlamayın sora
izmir izmir olalı böyle gezi görmicek arkadaşlar sıra bizde haydi gösterin kendinizi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Eğer son anda bir terslik olmazsa geliyorum..
Arkadaşlar yalova üzerinden gelecek varsa buluşup beraber gidelim biz yalovadan 2 motor 1 artçı ile gelicez
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)