uludağ doğa ve kış gezisi. 8 ekimde
Reklamlar
-
birşey olmadığına çok sevindim kardeşim
oduncu kardeşim bence sen hissini dinle
bazı durumlar için riziko alma
işallah kış ta gelip geçecek yaz gezilerinde bol bol görüşme imkanlarımız olacaktır
çünkü genç arkadaşlarım daha bunu şimdiden ispat ediyorlar her cumartesi pazar hiç istanbulda kalmayacağız har hafta değişik yerlerde olacağız bu arada da ehliyetsiz arkadaşlarım ehliyetlerine alacaklar geziler daha zevkli duruma gelecek
Reklamlar
-
hadi beyler liste oluşturalım..
bi elleri görelim.. çadırda kalcaz galiba ? gelenler çadırlarıda hazırlasın..
-
bursada uludağdan önce bi yerde molalanacakmısınız bursadan katılmak istiyorum size nasıl iletişim oluyor ben daha yeni olduğum için bilmiyorum organizasyon sisteminizi bundan sonraki gezilerinizede katılmak istiyorum tabiki aranıza alırsanız :
-
cathedral kardeşim kar yağsada geleceğim BURSA'YA beni listenin ortasına ekle lütfen
kardeşim bu havalarda çadır problem ama motel veya hotel veya pansiyon mükemmel
-
-
Cathedral Başlığı düzeltirsen iyi olur dostum hala iptal miş gibi duruyo..
Arkadaslar 8 Ekim uludağ gezisinde insallah tüm dostlarımızı görürüz kendinize iyi bakın bekliyoruz...
-
chooperturk, valla ben varım kısmetse motorumun rodajı bitmiş tüm sorunları çözülmüşken biraz kefini çıkarıyım. satıyorum artık, özlicem keratayı
-
-
ben varım hem bu hafta ben bursaya gelicem seninlede bir tanısalım olurmu chooperturk senin işin yoksa hem birazda laflarız
-
hadiyin arkadaşlar riva gezisi için ertelenen Uludağ gezisi yavaş yavaş listelensin şimdiden
* hem 09/Ekim/2005 benim doğum günüm uladağda kutlarız yeni yaşımı*
hakancım sende şimdiden bursada cumartesi kalabileceğimiz yerler hk;
bilgi ediniver hotel+motel+pansiyon gibi bütçelerimize uygun olsun ama :rendeer
-
ama ilk önce kalıcak yer belli olsun. şimdiden söyliyim çadır olmaz bu havalarda. ucuza pansiyon falan bakıp bir fiyat alırsa bursa ekibi herşey daha netleşir
-
evet arkadaşlar ben çadır daha ii olur diyorum şöle kamp ateşi falan..birer uyku tulumu işi bitirir..ama pansiyon derseniz onada bakarız.bursa ekibi bi fiyat alsın..rica edelim..
listeyide yazalım kesin gelenler..yazsın..
-
-
Arkadaşlar uludağ gezisinde rakım yüksek olacagı icin çadır konusunu iyi düşünün derim.. pansiyon fiyatlarına bakıp detaylı bilgi verecegim..
e_erdun
musty + 1 (mustafa amca)
nunu + 1
Biscuit
chooperturk + 1 - bir motorlu + artçı = 4
gemlikdelisi
Constantine
RUZGARSEVDALISI (belki)
soparcan
baron985
ODUNCU
Arvasi3
Cathedral
toplam = 18
-
arkadaşlar ben gelemeyebilirim benim nickimin yanına belli değil yazarsanmız sevnirim bu gn pazartesi cumaya kadar belli olur işlerin durumuna göre
-
arkadaşlar bende gelmek isterim ama biliyorsunuz ehliyetim yok.
Bir sorun çıkarmı acaba yollarda rezil olmayalım aleme. Ayrıca gelirim dedim ama riva gezisi gibi yağmurlu olacaksa gelmem. Riva ve yağmur ok di ama bursa gibi uzun bir yolda yağmur çekilmez gibi geliyor.
Hava nasıl olacak acaba.
-
yaw benimde yagmurluk falan pantolon gibi bisiler ayarlamam gerek. yoksa eziyet oluyor cok islandiktan sonra.
kamp atesi yakariz genede cadir olayina hic gerek yok. simdi orda kis gelmistir valla. birsuru sey tasiyip sonrada donmaya gerek yok
-
Ercüment abi satışlar uludag gezisinde baslıyo ne diyosun bu konuda abi
-
-
uludağ soğuk oldumu yani aksamları bursaya iner gündüzleri yukarı cıkarız olmadı catır almanıca gerek yok cadır kurulmaz yaz olsa çok daha güzel olur sahil tarafları 2 günlede doymaz 1 hafta olsun dersinız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler