Sonuç olarak saat kaça karar verildi?
Sonuç olarak saat kaça karar verildi?
Herkes hakettiğini yaşar.
abi HASAN abiye herşey yakışır nede olsa adaşız
ya eti herkez kendi alsın arkadaşlar..şimid kimi adam 1 kilo yer kimi adam 250 gr yani..nasıl olcak?
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Bence etini alan alsın getirsin, almayanlar da Biscuit'in dediği gibi yolda alır. O zaman fazla eksik muhabbeti olmaz heralde. Saat UYGUNDURRRRRRRRRRRRR
herkes kendi alirsa ama piserken daha cok karisicak ortalik. herken mangalin basina gemesi gerekicek. ilk kiminki pisicek, digerleri beklicek falan falan.... bence ortak olsun. herkes yiyecegi miktar kadar et parasi verip toplanan paraya gore ortak alinabilir.
ya eksik fazla kimse aç kalmaz hellali hoş olsun üçün beşin hesabınıda yapmayalım topluca alınır liste yapılır erkes 5 milyon verse rivayı doyuyuruz bu kadar büyütmeyin herkez kenidisi alırsa kendisi pişiricek o zman ben yer gelirim niye bu kadar büyüttünüzk rivanın göbeğinde kasaplar var ordanda alınır
pazar günü sağnak yağış var diyorum kimse duymuyor kardeşim.
Metorolajiden aldığım duyumlara göre 2 EKİM PAZAR günü hava yağışlı ve kapalı olacakmış. Umarım Söylenenler Doğru Çıkmaz.
RUZGARSEVDALISI
+1111
Bencede 5 milyona herkes doyar...
İnşallah Yağış Olmaz Bizlerde Birbirimizi Tanıma Fırsatı Buluruz.
RUZGARSEVDALISI, doğru diyosun
çocuklar yiyeyecek konusunu bukadar büyük problem yapmayın ya
ben yiyecek birşey almıyorum yanıma....nasıl olsa barış fazladan sucuk almıştır onun yerim...hatta yeriz
tar-kan, katılıyorum hatta bende sucuklara iş koyuyorum
oyyy oyyyy oyyy şişe takayımm onuuu
jameika34, senin motorunu test ederken tanışmış olucaz zati merak etme
baron985, kardeş sana gelirken iki kilo sucuk getirecem sonra tavuk dersebn en kıral terinden ama mangalda pişirme işini ben beceremem.sucuklar halis kasap sucuğu.bizim buranın sucuğu.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Abiz siz getirin sucukları ben süper pişiririm.Ortadoğu ve balkanların en iyi sucuk pişirme ödülünü aldım. Ama eksiliyo biraz pişirirken.
------------------------- önemli duyuru -------------------------------
*beyler bakın biraz önce arvasi3 hasan kardeşim beni cepten aradı adam te sakaryadan bu gezi ve bizim için gelecek gelmemezlik yapıp ona mahçup çıkmayalım
*ikinci olarak Bursadan yeni üyemiz motor tutkunu bayan bir arkadaşımız daha bu gezi ve bizim için gelecek bizlerle tanışmak için
her dördünede mahçup olmayalım valla ben kar yağsada arkadaşlarımı yanlız bırkmayacağım söz
evvet bursadan hakan kardeşim ve artçısı + mustafa abi ve eşide gelecek bu gezimize
duyduk duymadık demeyin istanbul gibi yerden gelemeyeceklere
*hakancım ben ekmem Bursa ekibini kimse gelmesede ben damlarım oraya merak etme sen canım ciğerim*
e-erdun abi...
Ben gelicem dememistim ama bu yazindan sonra...
Firtina ciksada geliyorum abi
oy oy oy, hasan abim taa oralardan gelicek ve bana sucuklar getiricek de ben gelmicem. firtina kopsa (iste kopmadigi surece sorun yok ) bile gelirim.
conqueror, bakalim bende cumartesi telsiz alabilirm. telsizinide getir. deneme yaparim. cunku ben alirsam tekli 725 alicam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)