isteyen erken gelir ve carrefourdan alır
isteyen erken gelir ve carrefourdan alır
e_erdun +1
etleri illa carrefourdan alacağız derseniz, katılımcı sayısına göre bir miktar çıkarırız (3 kg et,4 kg bilmem ne gibi) ve içimizden biri saat 12 den önce bu işi halleder ve alışveriş için zaman kaybetmeyiz ok?
ALPAY
Bence de 12 olsun. 12.30'da da Kavacık'ta buluşuruz (ben orada katılıcam). Bu arada Kavacık'ta BP'de buluşmak birazcık zor değil mi? Orası pek geniş değil ve çok işlek...o kadar motor nereye giricez?
Ortak alışveriş yapılırsa da uygun, kendim de getirebilirim...bir karara bağlayalım artık bunu. Gerekirse anket açalım hemencik
herkse kendi alırsa benimki pişti mi onun ki pişti mi muhabbeti olur.
ortak olursa da kim ne kadar yer belli olmayabilir, canı sağolsun.
bu arada listeden isimimin yanında yazan belkiyi ve ismimi kaldırırsanız sevinirim. büyük bir ihtimalle gelemiyorum.
abi karışmak gibi olmasın ama öle hesap karışıyor. aldığımız malzeme ya az geliyor yada çok gerçi çok gelsin bişey olmazda az geldimi sorun çıkar malum herkez aç gelecek mangal ortak bölüşülse malzemeler herkez kendi getirse ama diyosanızki karışıklık çıkmaz hesabı iyi yaparız heseap bölüşülsede olur
Arkadaşlar bence 12.00 alalım hem daha derim ben 11.30 toplanılır 12.00 kalkış olur evet ne diyorsunuz...
Bencede saati 12 ye alalım. Çok kalabalık çok zaman kaybı demek.
abi cıvıtmayın yaaaaa...........13.00 iyiydi............lütfen.......pazar sabahı şöyle evde bir kahvaltı (rahat kafayla) yapamazsan pazarın ne anlamı kalır....
z point sen yaşıyomuydun yav....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pazar günü yağmur yağarsa millet nasıl satışlara başlıycak (başta ben )
ALPAY
ya işte erkenden buluşlımki yağmur yağarsada herkez buluştuğu zaman yağsınn ehehe o zman kimse bi yere kaçamaz 12 iyidir arkadaşlar...
zpoint, gel sen aliriz gene seni yolcu olarak. 500 T ye binersen carrefour un onunde inebilirsin. orda bulusucaz zaten. mete_han benim kaski aldiktan sonra isvicreye kacmis diye bir soylenti duymustum bende, ama heralde yalandi
bu arada saati 12:30 yapalim bence. ama herken o saatte ya gelsin, yada ben yoldayim geliyorum diye cepten haber versin. etler carrefourdan ona gore alinsin. 13:00 gibide cikariz bence.
Sürekli hava durumu geçiyorum valla felaket habercisi gibi
napiim ya takip edelim işte hava durumu borsasını...
İstanbul'da sağanak yağış
İstanbul'da gece başlayan ve kentin Anadolu Yakası ile Boğaz çevresinde zaman zaman etkili olan sağanak yağışın, akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği bildirildi.
İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle Anadolu Yakası ve Boğaz çevresini zaman zaman etkileyen sağanak yağışın akşam saatlerinde kenti terk edeceğini söyledi.
İlde yarın ve cumartesi günü yağış beklenmediğini, hava sıcaklığının da artacağını belirten Yıldırım, ancak pazar günü yeniden beklenen yağışla birlikte hava sıcaklığının düşeceğini kaydetti.
İstanbul'da hava sıcaklığının 26 derece olan mevsim normallerinin altında seyrettiğini ifade eden Yıldırım, bugün gündüz 18-19 derece olan sıcaklığın yarın 23, cumartesi günü de 26 dereceye yükseleceğini, pazar günü ise 22 dereceye düşmesinin beklendiğini anlattı.
Yıldırım, gece başlayan yağış sonucu metrekareye Şile'de 8.4, Göztepe'de 11.2, Kilyos'ta (Kumköy) 18, Sarıyer'de 18.4 kilogram yağış düştüğünü sözlerine ekledi.
yaaaaooooowwwwwwww bende gelmek istiyorum ama şirketim bana iş kastırdı
kobayashi kardeşim bukadar kötümser olma be
gün doğmadan neler doğuyor
pazar günü yağmur olamayacak bak görürsün
abicim o zaman şöle yapalım gideceğimiz yer biliyorsunuz hepimizin sayılır hiç bişey almayız eti de ordan kilo alırız mangalıda yaptırırız keyfimize bakarız bu işi ben ayarlarım yada rivaya giderken yüzlerce kasap var sayıya göre yoldan alırız buluşma saatini de carrefour için 12:30 kavacık için 13:00 yapıyorum uygunmudur...
kobayashi kardeşim bukadar kötümser olma be
gün doğmadan neler doğuyor
pazar günü yağmur olamayacak bak görürsün
yok yok bende güneşli olsun diye umutla bekliyorum.
hasan abi iltifatların için teşekkürler yeni motor aldın demek...hayırlı olsun, güle güle kullan...
yalnız dikkat et mondial le merdivenlerden çıkmaya çalışma senin cross motora benzemez
valla tarkancım onun işi belli olmaz hasan bakarsın onuda cross gibi kullanır bu adam dağ bayır çimen merdiven dinlemez altındaki motoru eski cross'um diye
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)